Clinique 2

• 13 845
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • тук и там
Код АА9 според теб означава ,че продукта е произведен 2009 гд или друг код гледаш?В събота си купих Even Better lotion-от известен магазин за козметика във Белгия,където не допускам че продават козметика със изтекъл срок...Кода на моята опаковка е АА4....

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:44 от Kaisia

# 61
  • Berlin
При АА9 излиза - 10.2009г., АА4 - 10.2014г. от сайта за проверка на кодовете.

# 62
Код АА9 според теб означава ,че продукта е произведен 2009 гд или друг код гледаш?В събота си купих Even Better lotion-от известен магазин за козметика във Белгия,където не допускам че продават козметика със изтекъл срок...Кода на моята опаковка е АА4.... Но може да означава 2014 всъщност..

проверява се на сайта http://checkcosmetic.net/
ето за твоя
Date of manufacture:
October 2014
General shelf life: 36 monthsэ Peace

# 63
  • тук и там
Извинявам  се...първо се сетих за 2004... Embarassed Peace

# 64
Здравейте момичета,  
Купих си крем Clinicue youth surge night –anti age от магазина в Мол София на официалния дистрибутор за България-Есте лаудер България ЕООД със срок на годност според стикера на български на дистрибутора 12.2015. Случайно проверих фабрично генерирания код , който е АА9 във http://checkcosmetic.net  и излезе, че кремът е с отдавна изтекъл срок на годност, произведен е 2009 г.  От българската фирма дистрибутор отказват да ми съдействат, защото не съм запазила касовата бележка, но не ми и казват, че крема е в срок. Затова и не смятам да рискувам да го използвам. Ако това е истина смятам, че фирмата дистрибутор следва да бъде наказана, защото продава опасни за здравето продукти с изтекъл срок на годност и заблуждава клиентите си с залепен официален стикер с написан двойно по-голям срок на годност. Мисля да се обърна и към комисията за защита на потребителя, но не съм запизила касовата бележка и не знам дали ще има смисъл. Давайте и други идеи, ако имате. За да подкрепя твърденията си Прилагам  4 броя снимки на кутията и крема., ,,

пиши на международния сайт на Клиник да потвърдят, че е произведен 2009
В американския сайт България изобщо я няма в списъка, т.е не мисля че можеш да пуснеш мейл, ако греша кажете как става, а Белгийския - където е и произведен крема, е на холански или френски, а тези езици не ги разбирам, писах на холанския сайт на английски, но нямам отговор, освен някакъв автоматичен на холандски, койте Гугъл преводача ми преведе-"Благодаря за отделеното време и за мейл си да Clinique Online.Искаме да само накратко да Ви уведомим, че вашето мнение е важно за нас, и че сме добре приети вашия имейл. Някой от нашия Clinique Consumer Service ще прегледаме заявката и ще ви даде отговор възможно най-скоро.
Благодарим ви за проявения интерес към Clinique!"
Но да ви кажа сайта http://checkcosmetic.net  не ме е подвеждал досега-т.е 99% съм сигурна че крема е от 2009.

# 65
  • София
Sunny,
Пиши им в страницата на ФБ, навсякъде задай въпроса. Понякога са много мудни с тези и-мейли, докато във ФБ може по-бързо да ти обърнат внимание. Нали все имидж гонят- една фирмичка така ме мота, докато не ми писна и им пуснах супер гневен ферман във ФБ. Отговориха ми след 15 минути. Иначе ги чаках седмица и нещо..
Доколкото знам гръцкият офис на ЕЛ отговарят за нашия регион, така че пиши и до тях, и на тяхната страница във ФБ. Колкото повече хора знаят, по-голяма е вероятността да се реши проблемът. Peace

# 66
и според мен сайтът (http://checkcosmetic.net/) не лъже
без касова бележка обаче не знам какво можеш да направиш

# 67
Привет дами,

взех серума Clinique Smart  и съм много доволна, страхотно се отразява на кожата ми. Иска ми се обаче да взема и крем, който да използвам над серума. Със смесена кожа съм, на 35г, нямам бръчки, но ми се иска да не е чиста хидратация, а да има превенция и в същото време да не е лифтинг или нещо подобно.

# 68
Виждам, че темата е малко замряла, но все пак ако някоя от почитателките на Clinique може да изрази мнението относно серумите им Clinique ID, ще съм благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт