~Divergent~ ~Дивергенти~ Всичко за филма и актьорите

• 22 176
  • 72
  •   1
Отговори
"Дивергенти" е вълнуващо екшън приключение в един свят, в който хората са разделени на различни фракции въз основа на човешките добродетели. Трис Прайър (Шайлийн Уудли) е предупредена, че е различна (дивергентна) и никога няма да може да стане част от някоя от групите.

Когато разкрива, че един от фракционните лидери (Кейт Уинслет) крои заговор за унищожението на всички дивергенти, Трис е принудена да започне да се доверява на тайнствен мъж на име Фор (Тeо Джеймс), с когото трябва да стигне до отговора на един жизненоважен въпрос, преди да е станало твърде късно: Какво прави дивергентите толкова опасни?

В момента се снима втората част на сагата "Бунтовници"

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 20:25 от paoulina96

# 1
Здравейте приятели казвам се Поли и съм голяма фенка на Дивергенти и особено на Тео Джеймс  Laughing Laughing Laughing надявам се че филмът има фенове в България  Hug

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 20:41 от paoulina96

# 2
  • Пловдив
Всички 15 годишни са му фенове. Особено на 4 "Фор". Особено! като си свали тениската. Тогава май и аз за малко да му стана фен Flutter Flutter Flutter Ама пусто много агнешко Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 15:33 от Янтра

# 3
  • КиТ
Е 84та година е,не е агнешко хич за мен,перфектно си е момчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Келъб/Ансел/ си пасва за 16годишните той е 94та  Laughing агнешко от всякъде,грабете момичета на воля,батцковците не ги барайте  Twisted Evil

# 4
Аз съм на 18 той на 29 (Тео) идеален ми е  Grinning Grinning Grinning не си падам никак по такъв тип филми но този някак ме грабна .  Не бях чела книгата, даже една приятелка едвам ме замъкна в салона да го гледаме , но определено ми хареса много. Наистина прилича доста на игрите на глада , но Дивергенти ми идва малко по реалистичен , от колкото Игрите , (а и Тео Джейм за мен е много по-привлекателен от Джош Хъчърсън)  smile3521

# 5
Ето и малко снимки от сета на "Бунтовници"

# 6
  • КиТ
11 години разлика   Laughing
Ансел е на 20 години 2 години разлика,по-приемливо е  Peace
Като оставим настрани невъзможните неща....

Книгата е по-добра,прочети я,направо всички книги,последната е разтърсваща  Wink
Спрямо Игрите на Глада и на мен тази история ми хареса повече,не заради актюрите и визията,по ми легна на сърце,а и Шайлийн,някак по-добре влиза роля  Heart Eyes
Гледах я и във Вината в нашите звезди,перфектна е  Heart Eyes

# 7
Успях да прочета "Дивергенти", а "Бунтовници" съм я преполовила . За жалост ми казаха края на третата книга и останах малко разочарована .... но все пак със сигурност ще я прочета.

Наистина Шайлийн беше невероятна във филмът с Ансел. Успя да ме разплаче ,( а съм плакала само на Титаник)  smile3549

# 8
  • КиТ
И аз знаех края на последната книга,видях във Фейсбук  ooooh!
Очаквах просто как ще се случи в книгата  Rolling Eyes

# 9
Агнешко-магнешко бил. Дай го насам  да му изправиме копитцата. "Игрите на глада" и на мен не ми хареса. Имам книгите и все не им се наканвам да ги прочета. След "Дивергенти" бищо не ме грабва. Останах впечатлена от книгата, дорбре беше и филмът. Нямаше кой знае колко важни изпуснати неща. Добре са се справили. Тео Джеймс е чудесен избор за главна роля. Само на Шайлин ми идва да й подстрижа вълната, задете пипа моето агнешко, ама карай... ще живее, какво да я правя. Той и без това Тео Джеймс само мене сънува по цяла нощ... Да,да....

# 10

От утре е по кината новия филм на Shailene Woodley - "White bird in a blizzard" и мисля да го гледам!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на Шай, само за една година  3 невероятни филма!
 smile3501 smile3501 smile3501

# 11
  • на кого му пука
Тео е перфектен.Препоръчвам ви Golden boy с него обаче няма бг суб.

И няма ли някоя клюкарка да е разучила дали още се среща с тази?

# 12
Няма новини за нещо по-ново, така че или е с нея или ... да не казвам  Wink

А междувременно Шай много присърце е взела твърдението си, че не се влюбва в опаковката  Mr. Green  а в съдържанието  Laughing
Скрит текст:

# 13
  • КиТ
Къв е тоя Shocked

Бум само не изкарвай и Тео гей  Praynig Praynig Praynig

# 14
Плами то не зависи от мене, само от него си  hahaha

Т.к. не бях гледала до скоро филма съм пропуснала всички излияния по интервюта на Тео и на Шай относно сексуалните алегории в творбите. Може би е време да прочета и книжлетата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт