Anti-Age грижа - Filorga, Clarins или Clinique? (За борбата с бръчките)

• 893
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета, търся съвет за подарък.
Коя от тези марки е по-предпочитана и харесвана, най-вече в сериите им за борбата с бръчките.
Ще се радвам да гласувате, а ако напише и по-подробен коментар: "Защо сте с такива впечатления", ще бъде още по-полезно.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:06 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
За бръчките мазане не помага. Една инжекция ботокс струва колкото един скъп крем, но е много по-ефективна.

Прочетох ти въпроса за майка ти. Жена на 55 с дълбоки бръчки няма да се повлияе ако ще от най-скъпия крем. Ако искаш просто да направиш жест - ок. Но не се надявай на резултат от крем.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:05 от Не се сърди, човече

# 2
Aз като търсех за себе си само на подобни коментари попадах, та отидох в една аптека, дм и дъглас, поисках на всичко що има мостри и ползвах поне да видя като текстура как ще влияе на кожата ми мострата. После взех което ми хареса. Сега като свърши ще сменя с друго. На различна кожа всяка марка би била различна като ефект.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:04 от Не се сърди, човече

# 3
Кремовете не вършат работа ако ще и по 1000 лв да са.
Аз съм фен на маслата. Евтини сравнително а правят чудеса. Препоръчвам рициново масло за лице. Има и др видове. Пробвайте за 4-5 месеца ще се изненадате. Разбира се ефекта ботокс ако целите такъв не е постижим.

# 4
Баха ми препоръчали бадемово от маслата, но на моята кожа не ѝ понесе добре. Много мазно идва.

# 5
  • София
Има тема за маслата. На мен не ми пасват.

# 6
Масла за лицето хич не действат добре.... и аз опитвах и все греда. Последно с чист сквалан опитах и го хвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт