Clinique 2

• 13 855
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета!

Някой да е ползвал тази спирала? Наистина ли има извиващ ефект?

http://bg.strawberrynet.com/makeup/clinique/high-impact-curling- … -01/94019/#DETAIL

Тази спирала ми е единственият провал на марката. Не знам дали, защото си я поръчах от Ензо или просто не е хубава. Извива миглите, но когато я чистя не се разтвяря, а пада на парченца, дори през деня се рони и влизат в очите ми. Резултатът, е че сега ползвам Визин  #2gunfire 

Иначе съм ползвала 3 степ номер 3 и съм много доволна веднага се вижда разликата. Скин Ивен Бетър фон дьо тен, който също ми се отразяваше много добре.

# 46
  • вече в собствен дом
Здравейте. Ако някой е ползвал тази течната очна линия на Клиник:
http://www.clinique.de/product/1597/5384/Makeup/Eyeliner/Eye-Def … ugenkonturenstift
моля да ми каже, дали апликаторът е твърд или е мека четка? Благодаря ви!!!

# 47
  • Berlin
А нещо за четката има за лице? Simple Smile http://www.sephora.com/sonic-system-purifying-cleansing-brush-P3 … 708?skuId=1639350 дали си струва?

# 48
  • София

Има доста добри отзиви за нея и в американския сайт,но не зная дали я предлагат вече у нас и на каква цена.

Аз ползвам 3-те стъпки,но по препоръка на консултант сапуна и лосиона за тип 2,а хидратиращия заздравител за 3.Отделно ползвам серум Smart и 7 day scrab.Непрекъснато тествам и разни мострички,които ми дават.Като цяло съчетавам Клиник с Ести, за да намеря най-добрата комбинация от хигиена,грижа, превенция и т.н.,но и ходя на консултации от време на време.
Купих си тази зима един глос Клиник,който уж бил дълготраен - няма такова лепнене,такъв силикон, като си отворя устата и се влачат конци!? Stop Виж на Ести глосовете са с друго качество, вярно не са перфектни,но са добри.

# 49
  • Berlin
И аз не знам дали я има при нас, ама мъжът ми е в САЩ и мислех да се възползвам. Mr. Green Малко късно се сетих обаче. Simple Smile не съм ползвала подобни четки за лицето и даже не знам дали ще ми хареса. Може би с механична ще е по-добре да пробвам първо, Шисейдо имат една. newsm78

# 50
  • София
Не знам за Шисейдо,но в Дъглас гледах последния път една някаква си тяхна марка за 6 лв., казаха че вършела работа,но не съм я купувала.

# 51
Здравейте момичета,  
Купих си крем Clinicue youth surge night –anti age от магазина в Мол София на официалния дистрибутор за България-Есте лаудер България ЕООД със срок на годност според стикера на български на дистрибутора 12.2015. Случайно проверих фабрично генерирания код , който е АА9 във http://checkcosmetic.net  и излезе, че кремът е с отдавна изтекъл срок на годност, произведен е 2009 г.  От българската фирма дистрибутор отказват да ми съдействат, защото не съм запазила касовата бележка, но не ми и казват, че крема е в срок. Затова и не смятам да рискувам да го използвам. Ако това е истина смятам, че фирмата дистрибутор следва да бъде наказана, защото продава опасни за здравето продукти с изтекъл срок на годност и заблуждава клиентите си с залепен официален стикер с написан двойно по-голям срок на годност. Мисля да се обърна и към комисията за защита на потребителя, но не съм запизила касовата бележка и не знам дали ще има смисъл. Давайте и други идеи, ако имате. За да подкрепя твърденията си Прилагам  4 броя снимки на кутията и крема., ,,

# 52
  • тук и там
Купих си пак трите стъпки,не съм ги ползвала от доста време-на мен ми се отразяват много добре..Сега може би един тъп въпрос,но все пак...След хидратиращия гел -трябва ли непременно да ползвам крем?Една консултантка ми беше казала,че задължително след него трябва да се нанесе обичайния дневен/нощен крем и да не се ползва самостоятелно,а аз освен да се нанася два пъти дневно след ексфолиращия лосион-друго не прочетох на опаковката. newsm78

# 53
  • вече в собствен дом
Най-сигурно е да си ги поръчвате от Англия:
http://www.clinique.co.uk/product/1687/7073/Skin-Care/Moisturize … ating-Moisturizer
например за този крем освен него ще получите е доста подаръци, а цената е същата и поне ще сте сигурни, че са в срок и са оригинални.
 Аз само от там поръчвам!  Peace

# 54
Kaisia, моята кожа се омазнява бързо и аз никога не слагам крем след хидратиращия гел (3-тата стъпка). Тоест, не е задължително. Знам, че продавачките казват друго, но пък вярвам на собствения си опит.

# 55
  • тук и там
Благодаря,Аглая Епанчина!И моята кожа се омазнява  бързо и не ползвам крем след гела,за това и реших да попитам. Simple Smile

# 56
За мен dramatically different moisturizer е най-безумният продукт евър. С него гарантирм, че кожата ще ми е дехидратирана и в ужасно състояние. И когато го споделих с консултантка, също ми беше обяснено, че е подготовка за друг хидратиращ продукт. А една туба от въпросното нещо струва 100 лева. Сега сложете още толкова и за хидратиращ след това.
Никъде в клипче или сайта на Клиник не е упоменато да се слага още един хидратиращ. Тук така са ги обучили да казват, защото явно не един клиент споделя, че кожата му не е хидратирана достатъчно след гела/лосиона.
Аз по принцип винаги бих инвестирала повече пари в продукт и не ползвам нисък клас козметика, но това точно с трите стъпки на Клиник ми се струва безумно и дори да се изкуша пак на тях, винаги се спирам.  Дори в медицинските марки мога да намеря много по-ефективна и адекватна хидратация на по-малко от половината пари.  Peace
Инаме единият тоник 2 е добър, това не го отричам.  Mr. Green

# 57
  • София
За мен dramatically different moisturizer е най-безумният продукт евър. С него гарантирм, че кожата ще ми е дехидратирана и в ужасно състояние. И когато го споделих с консултантка, също ми беше обяснено, че е подготовка за друг хидратиращ продукт. А една туба от въпросното нещо струва 100 лева. Сега сложете още толкова и за хидратиращ след това.
Никъде в клипче или сайта на Клиник не е упоменато да се слага още един хидратиращ. Тук така са ги обучили да казват, защото явно не един клиент споделя, че кожата му не е хидратирана достатъчно след гела/лосиона.
И тук така съветват- препоръчително е да се ползва друг продукт след DDML. Този само възстановявал хидро-липидния баланс след ексфолиращия лосион, нищо повече. След него препоръчват да се ползва серум и крем.

# 58
  • тук и там
Купих голямата опаковка-125 мл...Като сложим и крема-пак около 50-60 евро и се чувствам доста прецакана Sad...Че и на майка ми купих-за подарък..Да и бях взела един хубав крем поне Close

# 59
Здравейте момичета,  
Купих си крем Clinicue youth surge night –anti age от магазина в Мол София на официалния дистрибутор за България-Есте лаудер България ЕООД със срок на годност според стикера на български на дистрибутора 12.2015. Случайно проверих фабрично генерирания код , който е АА9 във http://checkcosmetic.net  и излезе, че кремът е с отдавна изтекъл срок на годност, произведен е 2009 г.  От българската фирма дистрибутор отказват да ми съдействат, защото не съм запазила касовата бележка, но не ми и казват, че крема е в срок. Затова и не смятам да рискувам да го използвам. Ако това е истина смятам, че фирмата дистрибутор следва да бъде наказана, защото продава опасни за здравето продукти с изтекъл срок на годност и заблуждава клиентите си с залепен официален стикер с написан двойно по-голям срок на годност. Мисля да се обърна и към комисията за защита на потребителя, но не съм запизила касовата бележка и не знам дали ще има смисъл. Давайте и други идеи, ако имате. За да подкрепя твърденията си Прилагам  4 броя снимки на кутията и крема., ,,

пиши на международния сайт на Клиник да потвърдят, че е произведен 2009

Общи условия

Активация на акаунт