За интересните съвпадения в живота

• 43 329
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
Бабата на съпруга ми има шест внука, които от своя страна всички до един имат по едно дете, родено през първата половина на месец юни.

Едното ми дете се роди на датата на баба ми, другото на датата на дядо ми.

# 31
Аз съм родена на 5.11.
       Синът ми на 7.11.
    Дъщеря ми на 9.11.
Съпругът ми има имен ден на 8.11.
Много е уморително.  Laughing

# 32
И на мен ми се случват доста странни съвпадения. Последното което си спомням е след като си взех новия паспорт и погледнах дата на издаване (обикновено е по-рана от тази, на която ти казват да идеш да го вземеш) се оказа, че е третият ми документ за самоличност с дата на издаване, съвпадаща с рожден ден на близки приятели.
Преди това шофьорската ми книжка и личната карта, всички издадени на различни дати, също съвпадат с рождените дни на приятели. Така не се налага да ги вадя и да гледам кога са издадени, просто се сещам с на кого рожденния ден са свързани  Mr. Green

Друго съвпадение е , че двете ми най-големи любови са родени в една зодия, имат еднакви имена и професия  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 10:03 от @steraki

# 33
А аз сега се сетих за моя приятелка на която всичките и гаджета до сега са деца на разведени родители. Тя винаги се е чудила на това.
Сетих се и че преди 2 дни сънувах моя приятелка която ме питаше как съм, какво правя и след минута телефона ми звънна и се се събудих обаче като видях, че ми звъни тя въобще не бях изненадана.
Миналата седмица пък реших да се обадя на баба ми и чух ало в слушалката преди да чуя сигнал свободно. После тя ми каза как тъкмо вдигала слушалката да ме набира  Simple Smile
арт мама   и аз мисля че в повечето случаи се дължи на силно концентрирана мисъл

# 34
Аз съм родена на 5.11.
       Синът ми на 7.11.
    Дъщеря ми на 9.11.
Съпругът ми има имен ден на 8.11.
Много е уморително.  Laughing

Хаха, представям си Laughing

Сетих се още нещо... Винаги съм искала да се казвам Виктория, но съм кръстена на баба ми със съвсем различно име. Бях на около 15, когато с баща ми си говорихме за имена и той ми каза, че когато съм се родила е настоявал да се казвам Виктория, но баба ми се е заинатила да взема нейното име. Съвпадение е, защото никога до преди това не беше ставало въпрос за имената.

И другото е, че първите букви на имената в моето семейство (аз, мъжа ми и децата) са А,Б,В,Г.
Ако не бях прекъснала обучението си в университета сега щях да съм начална учителка Grinning

# 35
Всички от зодия Риби ги е страх от оси.  Grinning
Не е вярно! Crazy

Синовете ми и мъжа ми са родени съответно на 12, 14, 16 дата. Като момчетата са и в един месец.
Познавам 5 семейни двойки везни-овен и всичките сме се женили през първата половина на септември.
Единия ми син има приятел, чиито братя-близнаци са със същите имена като на моите синове-близнаци. Комбинацията не е често срещана.
9-та дата на месеца се е оказвала щастливо съдбоносна за мен.
Вероятно има още такива неща, които винаги са ми били интересни, но не се сещам в момента. Simple Smile

# 36
В късните си тийн години мъжът ми и негов приятел отиват на дискотека. Приятелят на мъжа ми тъкмо се е сдобил с книжка и кола, така че отиват с неговата кола и при това на ново място, което е на около 30 км. от техния град. На излизане от дискотеката установяват, че колата е надраскана с ключ и, разбира се, злополучният собственик е страшно отчаян и ядосан, но дори не знае откъде му е дошло. Cry
15 години по-късно (тук вече и аз съм свидетел) същият този приятел на мъжа ми си има сериозна приятелка и се местят да живеят заедно, като взеха къщата точно до нас и сега сме съседи. Grinning Един ден, както си седим в двора, идва въпросният съсед и се залива от смях, не може да диша от смях и едва успява да каже: "Абе ти помниш ли, когато ми издраха колата?! Тя е била!!!" hahaha Оказва се, че сегашното му гадже, с което се запознават години по-късно и в друг град, 15 години по-рано е била в същата дискотека, скарала се е с някакво момиче и с всичкия си тийнейджърски акъл е решила за отмъщение да ѝ издраска колата. Обаче объркала колите...

# 37
  • Стара Загора
Двете ми момчета са родени на 21-во число...единия април а другия септември месец. И на двамата темринът ми беше 2-ро число а се родиха 11 дена по-рано от термин. Баща им е роден на 22-ро число а аз на 23-то.

# 38
Имам един случай, който и до ден днешен ме изумява. В нощта преди изпита по литература за кандидатстване в гимназията сънувах коя тема ще се падне и наистина се падна темата от съня ми.

Друго съвпадение - в нашето и в най-близките ни приятелски семейства хората са само от две зодии (имам предвид и децата), в нашето козирог и водолей, в едното приятелско козирог и водолей, в третото - скорпион и водолей. Водолеите присъстват навсякъде. Много често срещам двойки от зодиите водолей и козирог.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 10:17 от shark

# 39
  • София
Последните ми мъже са родени в един и същи ден Simple Smile (дата и година).

# 40
Родена съм на 19.08, ММ е роден 07.11(сбора е 18) оженихме се на 17 август термина ми е също 17.08

# 41
Имам чувството , че половината човечество е зодия близнак .
Свекърва ми , свекър ми , зетят им и трима внуци -все близнаци .

Казах на близка , която имаше осиновено момиче , че ще си роди свое дете .
Оказах се права .И това след 18 годишен брак .
Не се правя на врачка - просто интуиция

# 42
  • София
Всички в семейството ми (родители, баби, дядовци, сестри, племенници ...) са родени на 8-о или на 10-о число. Изключение прави само дъщеря ми, която планирах за 14-ти  Twisted Evil

# 43
Аз, мъжът ми и синът ми сме родени в събота

По едно и също време аз и две мои (много близки) приятелки излизахме с момчета със следните имена:
1-Николай Владиславов Петров
2-Николай Андреев Владиславов
3-Николай Петров Андреев
На всичко отгоре Николай 1 има брат Светльо, Николай 2 сестра Светлина, Николай 3- брат Стефан (тук малко бяга)

Пра баба ми е имала сестра. Едната от двете ражда 2 момичета (пра баба ми), а др момиче и момче. Едното от двете момичета (баба ми) ражда 2 момичета, а др момиче и момче. Едното от 2те момичета (майка ми) ражда 2 момичета, а другата (леля ми)- момиче и момче. Сега тъй като аз родих момче, съм сигурна, че сеста ми ще има 2 момичета Simple Smile Ако стане ще ви пиша ако темата не е архивирана вече Wink

Имам и други, но тези са най-открояващите се.

# 44
Аз съм зодия водолей, дядо ми е водолей, баща ми е водолей, мъжа ми е водолей, синът ми е водолей. Дъщеря ми е лъв  Mr. Green

Родена съм на 7-мо число. Сбора на датата ми на раждане  прави 7. Сбора на имената ми правят 7. Сборана на ЕГН-то ми прави 7. Сбора на годината, в която съм родена прави 7.

Общи условия

Активация на акаунт