Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 45 254
  • 475
  •   1
Отговори
# 165
Crave, значи пием едни и същи медикаменти... не остава още много, така че все ще се издържи. Иначе и аз бях запланувала да работя, нооо...  Rolling Eyes

# 166
Моят термин е на 03.10.,  в началото на 7-мия месец съм. Иначе и аз пия Магнерот от  краян а 4-тия месец понеже вечер ми се втвърдяваше корема и от тогава не сам имала подобни оплаквания. Пия и комбинирани витамини Pregnacare.

# 167
Супер! Аз родих големия на 02.10...точно на термина! Дано да е наред всичко и при вас!

# 168
  • Пловдив
Здравейте,

да цопна и аз в темата: на 27 г., първа бременност, 19 г.с., термина ми е 10.12, момче.
Наблюдава ме  Мерджанов, другата седмица съм на ФМ при Троянчев. Имах проблеми в началто на бременността - отлепване на околоплодния сак и лежах в Селена. Живот и здраве не съм се ориентирала къде ще раждам. От Селена съм много доволна, но не знам дали ще имам толкова пари за там,а и често казано не ми се дават толкова. По нататъка ще проверя за Торакс (четох доста мнения за там и то все добри, по-евтино е от Селена). За сега съм решила да е Торакс, нищо че нямам мои наблюдения за там.
За държавните - не знам. По принцип не искам там, но може и да отида на отворени врати от чисто любопитство. За мен отншението и условията са много важни, най-вече за една родилка -  трябва да и е спокойно където и да се намира  Peace
 Hug Бъдете здрави и спокойни мами

# 169
 Здравей, да ти кажа само в Торакс нормално раждане е 700 лв, а секцио - 990 лв. Аз в началото клонях към Торакс, но това са доста пари за мен, ато се има предвид колко разходи ще имаме за напред. Сега съм се ориентирала към Хирургиите, едва ли е толкова луксозно, но крайна сметка не съм на хотел, а в болница. А и в Торакс нямат неонаология (не дай си Боже нещо да се наложи...), пък и моята АГ работи и в Хирургиите и ще съм спокойна.

Лека бременност ти желая  Hug

# 170
  • Пловдив
И за мен са доста, но като се познавам  smile3514 Където и да раждам, няма да е при моят гинеколог. А ако е с екип в дървавните пак си се плаща. Че и за благодарности и т.н. и то сумата набъбнала. Не мислят за мамите в БГ #2gunfire
Лека бременност и на теб  Grinning Като обиколиш Хирургиите, да споделиш

# 171
хихих ще споделя, ако се навия да отида, че каквото съм шубе, хем да ида, хем да не ида има още време до 30-ти да си помисля  Weary smile3503

# 172
А кога са отворените врати?

# 173
 Момичета, здравейте,
 погледнах, че сте писали и реших да споделя опита си относно Хирургиите. Преди 6 години лежах там, когато бях в 7 месец с големия. Бях си внушила, че имам контракции, но в крайна сметка просто съм била напрегната - нищо страшно. Това обаче не попречи на преквалифицирания персонал да ме държи на системи 5 дни, през които ежедневно цели групи студенти вдигаха нощниците на бременните да се учат  Shocked Отгоре на всичко ме наплашиха, че ще родя преждевременно, понеже вместо да лежа 24 часа, съм си позволила да сляза до долу. Бях адски стресирана, направо не искам да си спомням... Накрая родих съвсем нормално  във Весела в деня на термина си жив и здрав младеж. Отношението на персонала във Весела беше безупречно, от нищо не мога да се оплача...Наскоро (преди 3 месеца) пак лежах там заради прокървяване, и категорично се убедих, че и този път там ще раждам.

# 174
И аз съм писала съвсем прясното ми мнение за Хирургиите в темата за раждане във вми. Там се травмирах достатъчно за цялата ми бременност.
Иначе ме интересува понеже не сме от пловдив в магазина на чиполино има ли и на други марки колички?

# 175
Здравейте.

Да, в магазина на Чиполино предлагат други марки колички.

А за Хирургиите аз споделям за моя престой там. През месец май лежах за задържане 5 дни, нямаше студенти и се държаха добре с пациентите. Да не казвам голяма дума, защото още не съм родила там, но лекарите са с добра репутация, някои с много добра. Познавам достатъчно мами, раждали там и то през тази година - всички са доволни и без да се уговарят и плащат на лекар или за екип или ВИП стая / ВИП родилна зала.

А за частните клиники моето лично мнение е, че си плащаш за вниманието, грижите и удобствата. Много лекари работят паралелно и в държавни и в частни клиники. А тези пари (дадени за 3-5 дни престой) могат да се дадат за удобства на бебето.

Все пак нищо не може да замени самоподготовката за раждането, кърменето и грижите за новородено - форуми, книги, безплатни семинари.

Пак казвам мое лично мнение. Simple Smile

# 176
Crave, подкрепям мнението ти. На мен също ще ми е първо раждане. Моята АГ рабори и в Торакс и в Хирургии и отделно в ДКЦ-то където ходя на ЖК. На мен ми се виждат много 700 лв за няколко дни в болница, вярно е че не носиш абсолютно нищо при постъпване, но пък и в краина сметка една пижама, чехли, дамски принадлежности, тоалетни принадлежности и за бебето нещата едва ли ще ми струват 700 лв, ако тръгна да си ги купя за държавна болница.

Разбира се всеки се разпростира според бюджета си. За това и аз за сега съм за Хирургиите и дори спирам вече да чета мнения че колкото +, толкова и - има и не искам да си пълня главата с глупости.

Приятен ден, момичета   bouquet

# 177
Момичета дайте мнение,лекарят,който  ми следи бременността по ЗК ,се отказва от ЗК. Дайте препоръки за добър лекар  newsm12

# 178
Здравейте, тъй като и на мен ми предстои да избера аг за жк събирам мнения - предпочитам да е лекар, който няма проблем с даването наболнични. А  за лекари от Окръжна имате ли мнения

# 179

Здравейте момчета , да се включа аз във темичката ...
  На 38 год.  за бебе се борим вече шест години . Имам 4 неуспешни бременности.
 Сега след инвитро процедура съм бременна с двуплодна бременност , след много лекарства ,инжекции  и престой в болница  Crossing Arms Tired
 Ще съм щастлива да ме приемете сред вас .
Ходя на ЖК в 5 ДКЦ при др.Кериметлийска ( не съм сигурна че изписвам правилно името ) много е зле ,но ми дава ми болничен.
 Чудих се къде да ходя на добър ехограф при кой док. дори и да не е по здравна каса ???  newsm78
 Бях се насочила към док .Д. Петрова , но тя леко ми намекна че има много пациентки и не ми вдига телефона.
Мисля си за Ангел Карагьозов ! Изчетох цялата тема , ще съм благодарна за всякакви предложения ...
    Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт