Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 45 438
  • 475
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Влизам малко не по темата,но можете ли да ми кажете в Тракия къде дават болнични за 15 лв,защото досега плащах 30 ?

Здравей, аз се водя на ЖК в Тракия в Поликлиниката при д-р Сюлейман. Тя първо ми издаде 14-дневен болничен, след като изтече ходиш на лекарска комисия при д-р Керменлийска /кабинета й е точно отсреща на този на д-р Сюлейман/. После долу на регистратурата за печат и там заплащаш 15лв. Аз вчера взех поредният 30-дневен болничен.
Ти къде се водиш на консултация? Надявам се да съм ти била полезна. Успех ти желая.

# 271
 Добро утро! Ама защо трябва да плащаме за болничен лист? Това някаква нова врътка ли е? Защото не си спомням с предишната бременност да съм давала пари за болнични...  smile3506

# 272
Аз си плащах болничните в Торакс, за да не се налага на всеки 30 дена да лежа в болница 3 дена за безплатен. Като си направих сметка ми излиза същото че и по скъпо да лежа в болница,защото трябва да си купивам храна. А така отивам в Торакс (моаята АГ работи и там) давам 30лв и съм готова

# 273
Не се плаща самият болничен,а ЛКК,което е лекарска комисия за продължителен болничен. Личният лекар може да издаде,мисля макс 14 дни, за 30 дни се свиква ЛКК. В Тракия при д-р Керменлийска е най-лесно. Аз не се водя при нея на ЖК и пак ми издава,така че явно това няма значение.

# 274
а някой знае ли как са в дкц 4 в смирненски с даването на болнични?

# 275
а някой знае ли как са в дкц 4 в смирненски с даването на болнични?

Аз ходя на ЖК там при д-р Леви. В началото ми пуснаха 14 дневен и след това ходех от Торакс да си ги взимам понеже те нямат право да ми дават повече, при положение, че съм добре. Преди 2 седмици д-р Леви ми издаде 45 дневния. Най-добре си питай да ти обяснят лично. Уф, как го обясних - дано ме разбереш  Banghead

# 276
 Именно за Д-р Керменлийска бях чувала,досега взимах болнични от Медлайн ,но се замислям че мога да спестя 15 лв.,ако са отзивчиви в Тракия Simple Smile Благодаря на всички за инфото .

# 277
Навсякъде са отзивчиви стига да си платиш  Joy Керменлийска дава болнични всеки ден от 12 до 13 ч. и доколкото знам в този час са само за това и като идеш даже не те пита,пита само за колко дни  newsm62
Общо взето само картона си носи и 15 лв. и няма да имаш проблем  Peace

# 278
Добро утро мами  Simple Smile Да споделя за последния си проблем-при изследване на кръвта се установи,че албуминът и белтъкът не са ми наред,което аз разбрах малко по-рано от подутите си (направо огромни глезени). Сега трябва да пия чист протеин,за да видим дали ще се повлияе. Някой има ли подобен проблем?  Peace

# 279
здравейте, да ви питам ходите ли по училища за бременни - къде, от кои сте доволни, кои са скучни, кои са полезни. аз първия път ходех на лекцията в окръжна - много полезна и ми хареса и също ходех в мол пловдив - там също ми хареса.

# 280
Аз съм била на лекции на Моето дете и на 9 месеца, като на Моето дете ми хареса повече Simple Smile
Бях и в Галерия на лекция на Детето.инфо, пак много ми хареса...
От тази седмица стартира и безплатното училище в Селена, бях на 1 лекция водена от д-р Минев и беше уникално интересна и ни отдели страшно много време за въпроси...
Бях и на една лекция за кърменето в Галерия, ама не ми хареса лекторката...
Бих ти препоръчала да следиш 2те списания и сайта http://deteto.info/news.aspx?id=626().
За училището на АГ Селена: http://agselena.com/novini/drugi/125-uchilishteprezseptemvri

# 281
В Селена е интересно и сега си публикуваха новата програма в страницата им във фейсбук. Разгледай темите и виж дали ти харесват  Peace

# 282
Мили мами , някой дали може да даде инфо  за отвори врати в Септември  ...  Praynig Praynig Praynig
 Миналия месец така ми мина нищо не можах да свърша  Crazy Sick #2gunfire

Благодаря предварително !!!     bouquet  bouquet  bouquet

В Селена  училища за бременни безплатно ли е ???   newsm78

# 283

В Селена  училища за бременни безплатно ли е ???   newsm78
До колкото знам е безплатно, но нищо повече. То и аз трябва да проверя, че ми се ще нещичко за кърменето да чуя. Сега виждам, че НБ е дала линк - http://agselena.com/novini/drugi/125-uchilishteprezseptemvri  той е май за училището, ще го разгледам.
П.С.: Току що се връщаме от мола... в H&M имаше много хубави панталони и дънки... от 35-80 лв. варираха. Взех си един черен от 35 и мисля другата седмица да се върна да си взема още едни дънки и нещо горно. Като че ли нямаше такова разнообразие от блузи или все нямаше размер на каквото си харесах. Иначе има много сладки бебешки неща.
Лека от мен   bouquet

# 284
Всички лекции, за които съм писала са безплатни... За отворените врати има информация на страницата на Списание 9 месеца: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

Пловдив

МБАЛ „Свети Панталеймон”, Пловдив, бул. Никола Вапцаров 9
За записване: ст. акушерка Виолета Ветренска – тел.: 0896 646 318, 0888 806 309
2, 9, 16, 23, 30 септември, 14:30 ч.

СБАЛАГ „Селена” ООД, Пловдив, ул. Пещерско шосе 80
Без предварително записване
2, 30 септември, 13:00 ч.

МБАЛ „Пловдив” (бившата Окръжна болница), Пловдив, бул. България 234
За записване: ст. акушерка Благова – тел. 032/906 185
По договаряне

УМБАЛ „Свети Георги” – АГ клиника, Пловдив, ул. Пещерско шосе 66
За записване: ст. акушерка Дора Мрянова – тел.: 032/ 602 825, 0885 265 082