КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 125
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 240
3драсти, банда!
Киряков, на който залагах, се оказа невинен...
Мисля, да заложа на най-логичния избор и да не се измъчвам повече. Русев е къртицата!

И аз мислех, че Киряков е къртицата, но не бил той  Rolling Eyes
Сега основната заподозряна ми е Ивайла.
Не мисля, че биха рискували с Русев - прекалено е лабилен, а и много добре са знаели, че ще вкарат и Виктория, което допълнително му влошава психичното състояние...

взех да си мисля дали пък като влезе Вики и той си затръгва да не са му казали, че ще е новата къртица, с цел да го откажат да ходи и да си догледаме драмата им

# 241
Не знаех, че е разрешено да имат айпод  newsm78 newsm78 newsm78 Еми ако някой и го поиска? Не е ли рисковано?

Рисковано наистина, но аз доколкото разбрах й го дават айпода, точно преди да отиде да върви/тича на пътеката и после като свърши го връща.  Thinking

# 242
  • София

Уффф..че миришееее...стоях, стоях пред вратата и чакам някой да се сети да отвори прозореца и проветри, ама НЕ

И изобщо, кой  разреши на Боби, да си върти тигана и палачинките  тук? Пък и гол

# 243
  • Мюнхен
Не знаех, че е разрешено да имат айпод  newsm78 newsm78 newsm78 Еми ако някой и го поиска? Не е ли рисковано?

Рисковано наистина, но аз доколкото разбрах й го дават айпода, точно преди да отиде да върви/тича на пътеката и после като свърши го връща.  Thinking

Само тя ли е с айпод? Малко е очеизвадно, но не и невъзможно.
Сори, това с късите крака е бил Skrekkelig, ти беше с пъпките!! Аз като Боби мога да се извинявам когато сгреша  Hug

# 244
  • София
Цитат
Публикувана от: bggirl22

Само тя ли е с айпод? Малко е очеизвадно, но не и невъзможно.
Сори, това с късите крака е бил Skrekkelig, ти беше с пъпките!! Аз като Боби мога да се извинявам когато сгреша 

И лаптопа не разбрахме, за какво им го дават.

# 245
Ох, толкова ме дразнят Ивайла и Бориса. ooooh! Sick

# 246
НЕ мога да понасям тази Ивайла... Не мога и не мога...

# 247
# 248
  • Бургас
не мога да понасям русев. не мога!!!!

как се изказва за снимките на вики и марина направо прекалява.поне малко уважение трябва да има към вики при това че е бил толкова време с нея #Cussing out

# 249
  • in Wonderland
Мн е забавна на Емил Р. мисията!   Joy Joy Joy
"трудно е да се разпознае детска снимка на възрастен ,претърпял 50 корекции"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аууууу , little beauty , предусещаш ли какво ще се случи ???? Любимеца ти и твоят къртичка влизат във война !  #Crazy

# 250

как се изказва за снимките на вики и марина направо прекалява.поне малко уважение трябва да има към вики при това че е бил толкова време с нея #Cussing out

Така е.. Явно е, че още си пада по нея ама се прави на интересен.
Простата Ивайла защо така му се радва, нали много го обиждаше. Бориса и тя му се мята все едно Господ е слязал.

# 251
  • Варна
Пфууу...не мога да ги слушам тези усойници smile3515 smile3511  smile3514
Евгени как може да им приглася така не знам  #2gunfire

Dee_Dee , ако отидат двамата на тест за ще ми се иска ужасно силно Русев да не е К и да го отстрани Бобката  newsm48

# 252
  • Бургас

Така е.. Явно е, че още си пада по нея ама се прави на интересен.
Простата Ивайла защо така му се радва, нали много го обиждаше. Бориса и тя му се мята все едно Господ е слязал.

да. ивайла наистина се обърна.преди не харесваше русев а сега с бориса-змиица им липсвал Sick

# 253
Цитат
Евгени как може да им приглася така не знам

Ами Евгени е голям човек и живее с тези хора денонощно. Най-логичното нещо на света е той да има хора, с които се разбира и такива,с които по-малко комуникира. Черен го изкарахте човека, защото се разбира отлично с Бориса и Русев, които са ви черни. Много странна логика имате. Това, че някой симпатизира на омразен да вас човек не означава, че и той автоматично виновен за вашата неприязън.

# 254
  • Варна
хахах на снимките бяха много сладки някои..а тоя Русев само знае да обижда  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт