КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 107
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
ако отидат двамата на тест за ще ми се иска ужасно силно Русев да не е К и да го отстрани Бобката  newsm48

Честно ли ??? И ще ти отидат на пух и прах всички теории.... И ако хипотетично това се случи , кой ти е втория заподозрян ??? Или ще му мислиш после ?

Това ме разби.  Joy

# 271
Само се заблуждават, че те дупчат билетите за финала. Всъщност продукцията ги дупчи  Mr. Green
Боби потвърждава теорията на little_beauty  Mr. Green

# 272
Леле, преди няколко дни видях едни младежи да се натискат на вратата на руското посолство в Русе. Явно е някаква мода и Сано също си е разпръснал "чара" там.  Laughing

# 273
Имам лошото предчувствие, че Боби ще е следващият отпаднал. Confused

# 274
  • Мюнхен
Според мен тези всички наговаряния за номинации не са гаранция за финала. Когато изгонят останалите ще останат и те самите и трябва и те да се номинират помежду си. В тази игра е важно да разбереш кой е къртицата и да научиш колкото се може повече за нея, за да даваш правилни отговори. Това което направи и Любчо. На него не му пукаше кой го харесва и е срещи него. Надуши Къртицата, раздаваше се в игрите и спечели и зрителите, което е много важно и си "учеше уроците" за К.

Поне това иска продукцията!

# 275
Не вярвам.

# 276
Тая Бориса много злобно човече  ooooh! А Русев направо има плашещи поглед и усмивка - на психопат. А защо решиха, че Сано е от техния лагер, човекът си действа самосиндикално.

# 277
В момента отборите са 6 на 6. т.е. ако зрителите номинират някой от отбора на Емил Р., със сигурност срещу него ще се изправи на теста някой от неговите съмишленици. И при всички случаи ще останат с един по-малко.

# 278
Значи със сигурност имаме два отбора -
отбор 1 Борислав, Костя - лидери, Гергана, Марина, Емил К, Виктория
отбор 2 Емил Р, Бориса - лидери, Евгени, Ивайла.
За мен Сано и Жоро не са съвсем сигурни все още към кой лагер са. Ако Сано и Жоро са в колебание и на следващите номинации отбор 1 е с приимущество, ако са към отбор 2 нещата са равни.

# 279
Боби имал много повече загубени мисии от Русев.  smile3532

# 280
Значи със сигурност имаме два отбора -
отбор 1 Борислав, Костя - лидери, Гергана, Марина, Емил К, Виктория
отбор 2 Емил Р, Бориса - лидери, Евгени, Ивайла.
За мен Сано и Жоро не са съвсем сигурни все още към кой лагер са. Ако Сано и Жоро са в колебание и на следващите номинации отбор 1 е с приимущество.

Жоро със сигурност е към Ивайла  Peace

# 281
  • София
Не вярвам продукцията да иска да се лиши от Боби, защото той е един от топ-играчите в сезона. Не вярвам и публиката да го номинира. Но от Базата си мисля, че няма да му се размине, гласовете им са "на кантар"  Confused

Най-гадните съвети бяха от Бориса-с много жлъч, с много злоба.

ПС. Никой не ми хареса вица за "джентълмена от Северозапада"  Crossing Arms

# 282
Цитат
Жоро със сигурност е към Ивайла

Нали са братя със Змея ?

# 283
Цитат
Жоро със сигурност е към Ивайла

Нали са братя със Змея ?

Братя, братя, ама миската го влече повече  Wink

# 284
  • in Wonderland