КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 168
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 150
А той ИЗОБЩО не я хвана за задника. Нее  Grinning

Е, къде да я хване като тя му скочи на... достойнството и той трябваше да я повдигне... Mr. Green Laughing
Права си  Mr. Green Той и Евгени не го разбрах какво направи, защо така го пипна ?

И Жорко как се подсмихва  Mr. Green

# 151
  • София
Цитат
Той и Евгени не го разбрах какво направи, защо така го пипна ?

Е как какво  newsm78 искаше да провери, как са му ядките(звънците, достойнството...) .

Цитат
Публикувана от: Ocaso

Умна е тя, малката и красива жена. 

Умна и Красива - за една и съща ли говорим???

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 02:40 от Mari_Mar

# 152
И на мен ми стана интересно защо го опипа и какво очакваше да намери в джоба на Боби. Mr. Green

# 153
Умна и Красива - за една и съща ли говорим???

Wink Говорим за тази, за която НЕ СИ мисли Мама Жаба.  Wink

Амиии сегааа?

# 154
И на мен ми стана интересно защо го опипа и какво очакваше да намери в джоба на Боби. Mr. Green
Явно Мари е права  Mr. Green Може и да се е притеснил да не направи на любимата му Бочко нещо.

За коя НЕ си мисля аз ? Ocaso  Mr. Green
ПС: Мисля че Мари почна да пее  Mr. Green

# 155
  • София
Явно Мари е права  Mr. Green Може и да се е притеснил да не направи на любимата му Бочко нещо.

За коя НЕ си мисля аз ? Ocaso  Mr. Green
ПС: Мисля че Мари почна да пее  Mr. Green

Пея аз на микрофонЯ
 Ще ставам звИзда или за да не чувам   ТАЗИ малката(това е факт) но гласа, говора и злобата - също! Ето как се разпеняви и разказваше после на Емо Русев, когато Марина без да иска, бутна наргилето.

# 156
Явно късният час не ни се отразява добре защото се издухахме тотално.
За да не е поредният спам -

Още една приятне физиономия от моята "любимка"

ПС: И една снимка спешъл фор little_beauty въпреки че днеска много рано изчезна

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 03:17 от Мама Жаба

# 157
  • София
Цитат
Публикувана от: Мама Жаба

Още една приятне физиономия от моята "любимка

А после викат, че Каменов бил агресивен, опасен и СТРАШЕН

Цитат
ПС: И една снимка спешъл фор little_beauty въпреки че днеска много рано изчезна

Изчезна, я...отиде да сънува Бобчо! Утре ще разказва, надявам се....хи хи

.

# 158
Ама виж и Ивайла как налива масло в огъня Лагерите се прегрупират

# 159
  • София

http://karticata2.tv7.bg/Новина/Лагерите-се-прегрупират_l.384_i.10121256.html#.U0SWGWfNvIU

Даааа..каквото и да си говорим, става дума за пари - НАГРАДА! Още колко пъти ще се прегрупират след всяко ново видео(компромат) което ще им пускат на лайфовете.
За сега са - МНОГО сме, силни СМЕ..ама ще видим в събота какво ще стане. Thinking

# 160

http://karticata2.tv7.bg/Новина/Лагерите-се-прегрупират_l.384_i.10121256.html#.U0SWGWfNvIU

Даааа..каквото и да си говорим, става дума за пари - НАГРАДА! Още колко пъти ще се прегрупират след всяко ново видео(компромат) което ще им пускат на лайфовете.
За сега са - МНОГО сме, силни СМЕ..ама ще видим в събота какво ще стане. Thinking
Мари не знам защо не спиш като мен   Mr. Green Ама ми е много приятно  Mr. Green Та за събота след днешното дейли и признанието на Каменов, че уж се отказал от Гери - вероятно няма да реагира така както предполагах.  Има си и някакво чисто мъжко разбирателство и мисля че и на Жоро няма да направи проблем. А накрая ще станат всеки срещу всеки.

# 161
Каменов много неща се зарече, ама знаем какво стана.
Не се ли усещат тия хора, как стават смешни, като говорят едно, а правят друго.  Rolling Eyes

# 162
  • София
 Жабке,

каза Емо че се отказва от Гери, но знаем, че колкото и пъти човек да си повтори това, когато някой му е влязъл в ума и сърцето, на думи можеш, но реално - НЕ! да го изхвърлиш от там. Не мога да съм сигурна как ще реагира той или Ивайла(за Георги) но нещата със сигурност, няма да останат същите, като са били до сега.

# 163
Много сте прави и двамата ... Ама мисля, че Мари беше споменала, че вероятно той не е такъв какъвто се представя иначе досега да е в затвора. Трудно е наистина да изкараш някой от ума и сърцето си. Ама днес на една от новините в сайта четох гледах, че тя малко му се дърпаше на Жоро сякаш не помнеше... Дали наистина не помни или така й е удобно?

# 164
Жабке,

каза Емо че се отказва от Гери, но знаем, че колкото и пъти човек да си повтори това, когато някой му е влязъл в ума и сърцето, на думи можеш, но реално - НЕ! да го изхвърлиш от там. Не мога да съм сигурна как ще реагира той или Ивайла(за Георги) но нещата със сигурност, няма да останат същите, като са били до сега.

Бат ти жабу е тука.  Joy

Може по принцип, но реално при тях ако е такава ситуацията няма да стане поради факта, че нито време имат, нито обстоятелствата са в тяхна полза.

Кой крив, кой прав, накрая няма значение, все тая. Важното е да се излезе от ситуацията.

Всъщност по всяко време може да си тръгне участник, уж се беше засилил Каменов, ама с нещо го убедиха да остане. Значи той хем иска да вземе парите, хем да не страда и сега остава да циврим и да търсим виновни.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт