КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 235
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 210

Прекалено очеизбодно.  Whistling

# 211
  • in Wonderland
Мицич , от позицията на своята преклонна вече възраст и 2 ( цели 2 алоууууууууууууу ) деца , пак нещо натяква на пъпчивата тинейджърка - Бориса  smile3532
Мама Жабка , ти с твоите 3 и половина дечица сигурно ще си като духовно гуру за Мицич !!!!  Heart Eyes
Да я видим кви ще ги сътвори довечера пак . Ама необичано спокойна ми изглеждаше в промото  Thinking

Цитат
И аз така си мисля ,че е прекалено лесно то да е К . Ама little beauty  поооочто ме убеди в противното , но още не гласувам за него в анкетите  Naughty

# 212
3драсти, банда!
Киряков, на който залагах, се оказа невинен...
Мисля, да заложа на най-логичния избор и да не се измъчвам повече. Русев е къртицата!

И аз мислех, че Киряков е къртицата, но не бил той  Rolling Eyes
Сега основната заподозряна ми е Ивайла.
Не мисля, че биха рискували с Русев - прекалено е лабилен, а и много добре са знаели, че ще вкарат и Виктория, което допълнително му влошава психичното състояние...

# 213
  • София
Мицич като каже, че трябва да я уважават, че две деца е родила и така се е мъчила 2011г., направо ми идва да падна от смях. Такава пародия е тази жена. Не ме дразни, защото е твърде сепла, за да върти интриги. Първична и добродушна.

# 214
  • sofia

То и очакванията ми не са твърде големи...

# 215

`Щото съм пич!  Mr. Green Не можех да не покажа този поглед тип пепелянка.  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 216
  • Варна

Прекалено очеизбодно.  Whistling

Да, след 3тия спечелен тест и не знам коя подред провалена мисия изглежда очевидно Wink (но до преди 3 теми почти на никого не му се вярваше да е той Wink )
Точно както с Кирчо ни се струваше твърде лесно миналата година Rolling Eyes и накрая все пак се оказа най-очевидното  Mr. Green
Даже не ми е интересно вече да разсъждавам за него  Joy

# 217
Да, след 3тия спечелен тест и не знам коя подред провалена мисия изглежда очевидно Wink (но до преди 3 теми почти на никого не му се вярваше да е той Wink )
Точно както с Кирчо ни се струваше твърде лесно миналата година Rolling Eyes и накрая все пак се оказа най-очевидното  Mr. Green
Даже не ми е интересно вече да разсъждавам за него  Joy

Eто нещо интересно  Mr. Green, вгледай се, вгледай сеее, добре го върти налиии, а така затвори очи и сега повтаряй след мен: Русев не е къртицата, Русев не е къртицата...  Laughing

И разбира се без Каменов не може  tooth

# 218
Ocaso,разсмиваш ме постоянно   bouquet

Не ги харесвам и двамата ,но пък се смея на постовете ти от сърце.

Тази вечер от 21:15 най -рано ще е К.

# 219
  • Варна
Даже не ми е интересно вече да разсъждавам за него  Joy

Eто нещо интересно  Mr. Green, вгледай се, вгледай сеее, добре го върти налиии, а така затвори очи и сега повтаряй след мен: Русев не е къртицата, Русев не е къртицата...  Laughing

И разбира се без Каменов не може  tooth

хахаххх не мога Ocaso нямаш никаква милост към мен  Joy
Айде, добре признавам си, че Боби ми е по-интересен вече  Mr. Green
И даже да не се окаже Русев Кърта, ако Боби спечели няма да съм никак разочарована  newsm44 Но въпреки това не се отказвам от теорията си newsm48

# 220
Мицич , от позицията на своята преклонна вече възраст и 2 ( цели 2 алоууууууууууууу ) деца , пак нещо натяква на пъпчивата тинейджърка - Бориса  smile3532
Мама Жабка , ти с твоите 3 и половина дечица сигурно ще си като духовно гуру за Мицич !!!!  Heart Eyes
Да я видим кви ще ги сътвори довечера пак . Ама необичано спокойна ми изглеждаше в промото  Thinking

Направо полудавям като каже, че се е мъчила, че било много трудно, че хората трябвало да я уважават. И че имала голям житейски опит понеже има две деца. Има хора дето и 10 деца да родят пак ще си останат без грам мозък.
Точно както с Кирчо ни се струваше твърде лесно миналата година Rolling Eyes и накрая все пак се оказа най-очевидното  Mr. Green
Даже не ми е интересно вече да разсъждавам за него  Joy

Eто нещо интересно  Mr. Green, вгледай се, вгледай сеее, добре го върти налиии, а така затвори очи и сега повтаряй след мен: Русев не е къртицата, Русев не е къртицата...  Laughing

И разбира се без Каменов не може  tooth

Това е направо удар под кръста за красавицата  Mr. Green

# 221
  • София

Joy Joy Joy hahaha

# 222
  • Варна
Не се давам така лесно аз  Mr. Green Утре вече ще си спретна теорията в цялостен вид колкото и да ме разсейвате с разни Бобита  moresmile
ПС: Ама моля ви се не отричайте и си признайте и вие, че е много сладко мъж да прави палачинки  smile3534

# 223
Ocaso,разсмиваш ме постоянно   bouquet

Не ги харесвам и двамата ,но пък се смея на постовете ти от сърце.

И аз се размазвам от смях, радва ме това, че и други го правят с мен.  yes

Айде, добре признавам си, че Боби ми е по-интересен вече  Mr. Green

Уау "извънредни новини".  Mr. Green брейкинггг нюююзззз  Joy

# 224
Здравейте момичета. Чета ви редовно и темата е наистина много приятна. Моите подозрения са за Русев . Направи ми голямо впечатление е, че с жена му  не се почудиха кой остава и кой си трыгва. Сякаш от само себе си оставаше Русев, което ми се видя странно, предивид, че Христина е много амбициозна.

Общи условия

Активация на акаунт