КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 068
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
На вас не ви ли се струва че Георги е злобна и дребнава душица, съвсем не мъжкар, а просто комплекар?
Според мен Гери и Вики ще застанат зад Костя
+1  Peace Дано публиката го номинира, горещо се моля  newsm17 newsm17 newsm17

# 316
  • IT
Аууууууууу този Емил Русев е мега, хипер пръч(за да не напиша нещо по-гадно). Какво видео  Shocked Shocked Shocked  ей го. Браво на Евгени(от мен).

# 317
Да, повече от всякога е важно (за разпределението вътре на отборите) кого ще номинира публиката!  yes

Не вярвам продукцията да иска да се лиши от Боби, защото той е един от топ-играчите в сезона. Не вярвам и публиката да го номинира.

Най-гадните съвети бяха от Бориса-с много жлъч, с много злоба.

ПС. Никой не ми хареса вица за "джентълмена от Северозапада"  Crossing Arms

Може би повечето не са го прочели.

Аз го видях, цъкнах там на бутона да го покаже, но ме изплаши толкова много текст.  Mr. Green

# 318
  • IT
Вица е як, самопорицай се и  го прочети  Joy

# 319
  • Мюнхен
Как изведнъж Ивайла така заобича Русев. На мен този въпрос ми се върти...

По същата причина по която не си заби и копието на Емил. Подсигурява се, опита се да седи на 2 стола, но не очакваше групата да се обърне срещу нея. Затова и повтаряше колко ще и е гадно да го бодне на Бориса и беше много щастлива, че намери оправдание да не го направи, но не и мина номера. За съжаление продукцията прецака работата иначе можеше тя да е на тест. Абсолютна лисица. Дано зрителите я номинират нея или Бориса!
Другата причина е, че Русев винаги се връща и печели на теста.

# 320
На вас не ви ли се струва че Георги е злобна и дребнава душица, съвсем не мъжкар, а просто комплекар?
Според мен Гери и Вики ще застанат зад Костя
+1  Peace Дано публиката го номинира, горещо се моля  newsm17 newsm17 newsm17
Досега не съм споменавала, ама щом и ти го нападаш (а ние винаги мислим еднакво  Mr. Green).Жорката го познавам лично, стар приятел е на ММ.  Не вярвам да е къртичокът, умно момче е, ама много бой е изяло в главата. Така че красавице, моля те не го нападай  Mr. Green Както аз не нападам Боби, спешъл фор ю.

# 321
  • Варна
Имам ужасното предчувствие, че публиката ще посочи Русев (и от продукцията ще го допуснат, за да не е толкова странно, че винаги номинираният от публиката си отива). Съответно заговорниците ще нарочат моя любимец Боби и той ще си отиде. (и тогава не ме чакайте да драсна и ред даже  cry cry cry)
ПС: Вица беше много смешен, точно за Каменния човек много пасна  Mr. Green

Жабке, щом е за теб  Hug но наистина горещо се моля да е всеки друг, но не Русев  Rolling Eyes
Хайде да постигнем консенсус - дано да е Ивайла и тогава и Жорж (който пък е адаш на ММ  Mr. Green) тъкмо ще вземе да разсъждава по-трезво без да се влияе от тази хитра сврака  ooooh!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:43 от little_beauty

# 322
  • IT
Добре де, ама защо е това раздвоение на личността Жабке? Много грубо влиза с обидите.

# 323
Къде да намеря вица за джентълмена ?

# 324
  • IT
на 14-та страница, постът е на desitka*

# 325
little_beauty благодаря ти  Hug
Добре де, ама защо е това раздвоение на личността Жабке? Много грубо влиза с обидите.
Истината е, че толкова агресивен аз в реалния живот не съм го виждала. Принципно е много добро момче, много забавен. Отдавам го на изолацията, липсата на секс ( Mr. Green) ии така. Всичко това променя малко или много хората.

# 326
Здравейте   bouquet  Отдавна следя темата ви, но чак сега се регистрирах.

За мен къртицата е Емил Русев, този отговор дори посочих в анкетата. Не го харесвам този човек, той е такъв психопат, но като знам кой е психологът на предаването, не се учудвам, че Ани Владимирова е избрала точно тоя дебил за къртичок  Peace Поведението му, изражението му - нямам думи, с които да опиша антипатията си към него.  ooooh!

Бориса и Ивайла също са ми антипатични. Повръща ми се от тях. Големи моралистки, няма що!!! А и на всичкото отгоре все те прави, все акъл да дадат на някого  Twisted Evil Самочувствието на БоЧка, което е без покритие, няма да  коментирам повече. Twisted Evil За мен този сезон Ивайла е еквивалент на Жени Калканджиева, а заради Айпода ми напомня на Рут Колева, която също си ползваше телефончето в първи сезон.  Sick

Емил Каменов -  ooooh!  Монтански бек!!! Без извинение!!! Много силен, но само на думи.  Sick

Костя - не само че е лицемер, ами и интригант  Close  В началото го харесвах, но сега не.

ГеритУ - скрита лимонка

Жоро - комплексар

Марина - може да писка, но ми харесва, че е на принципа "Право куме в очите" . И на Бориса, и на Ивайла не остава длъжна  Mr. Green

Борислав - силен играч, държанието му спрямо жените може и да не правилно, но не отричам, че има големи заслуги към спечелване на битки, извинява се на съотборниците си - нещо, което не съм видяла друг да прави. Евала на момчето  Wink

Виктория - харесвам я, макар че причината заради която влезе в предаването да е на лична основа, в игрите се раздава и поведението й ми допада.  Hug

Евгени и Сано също ме дразнят.

Това е за "първо включване" , по-късно повече  Laughing    

# 327
Къде да намеря вица за джентълмена ?

Ето друг (като за мен):

Един джентълмен никога няма да си поглежда часовника, ако дамата се съблича бавно.

# 328
  • IT
Истината е, че толкова агресивен аз в реалния живот не съм го виждала. Принципно е много добро момче, много забавен. Отдавам го на изолацията, липсата на секс ( Mr. Green) ии така. Всичко това променя малко или много хората.
Като стара мома в критическата е направо с тези негови изблици. Но щом казваш, че навън е добър човек-вярвам ти.

# 329
  • Варна
неЖност, здравей  Hug Интересни оценки - кратки, точни и ясни (мен хич не ме бива в сбитите разсъждения  Mr. Green) Съвпадат с моите особено за първите 4ма  Peace и за Марина, Вики и Боби - за пръв път да чуя някой открито да му каже "евала"   bouquet Все се старят хората да му търсят недостатъците, а не да му оценяват достойнствата на Боби ooooh!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:58 от little_beauty

Общи условия

Активация на акаунт