КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 073
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 360
Mari, както казах не го правя с лошо чувство Peace Мутант и примат на мен са ми смешни определения, не някакви супер обидни, но ако те дразни ще спра, само мир и разбирателство да има   Hug
ПС: днес направо ми отрязахте правомощията с Жабка, на която вече обещах за Жоржо  Mr. Green Mr. Green
То и аз не съм голям фен на Бобчо, ама заради теб се въздържам  Mr. Green

# 361
Уау на тая снимка Бо много сладка излязла, няма да я обработвам.  Laughing

днес направо ми отрязахте правомощията с Жабка, на която вече обещах за Жоржо  Mr. Green Mr. Green

И без това в събота си отива Борку и спираш да пишеш.  Mr. Green

# 362
  • София
Mari, както казах не го правя с лошо чувство Peace Мутант и примат на мен са ми смешни определения, не някакви супер обидни, но ако те дразни ще спра, само мир и разбирателство да има   Hug
ПС: днес направо ми отрязахте правомощията с Жабка, на която вече обещах за Жоржо  Mr. Green Mr. Green

Ааааа...никакво спиране...продължавай, тъкмо съм се настроила за бой и тренирам Да не искаш целият ми труд, да отиде по дяволите, ама ХА! бой, бой, бой...и никаква милост...хи хи

# 363
Уау на тая снимка Бо много сладка излязла, няма да я обработвам.  Laughing

днес направо ми отрязахте правомощията с Жабка, на която вече обещах за Жоржо  Mr. Green Mr. Green

Дори и да си отиде той нека тя да остане при нас  Mr. Green
ПС: Бориса и на мен ми е симпатична на тая снимка  Mr. Green

# 364
  • Варна
Добре че си ти, че аз нямам топки да й го кажа така директно.  Joy Joy Joy

Така ли било Ocaso ?!  Mr. Green Mr. Green Знаех си, че леко ме пускаш по пързалката с разните там кадри..а ти всъщност какво си искал да ми кажеш  Shocked, ама нали си джентълмен, а аз съм руса, не се усещам  Joy

Жабке ние ги противопоставяме, те седнали двамката да си говорят приятелски по мъжки  Grinning
Винаги съм си знаела, че мъжете са по-големи пичове от нас женичките  Mr. Green

# 365
Добре че си ти, че аз нямам топки да й го кажа така директно.  Joy Joy Joy

Така ли било Ocaso ?!  Mr. Green Mr. Green Знаех си, че леко ме пускаш по пързалката с разните там кадри..а ти всъщност какво си искал да ми кажеш  Shocked, ама нали си джентълмен, а аз съм руса, не се усещам  Joy

Жабке ние ги противопоставяме, те седнали двамката да си говорят приятелски по мъжки  Grinning
Винаги съм си знаела, че мъжете са по-големи пичове от нас женичките  Mr. Green
Те се разбраха по мъжки и все едно нищо не е имало.  Mr. Green

Красавице виж как изгледа Боби, когато Русев се върна от изолатора

# 366
  • Варна
Аз пък мисля, че няма да е номиниран Боби в събота, а Костя.
Понаточиха му се някои за следващия път, а тези някои може да бъдат последвани от други.

InkA, дано си права и аз имам такива спомени, но Русев днес просто много нагло му се закани  ooooh!

# 367
  • София
Цитат
Така ли било Ocaso ?!    Знаех си, че леко ме пускаш по пързалката с разните там кадри..а ти всъщност какво си искал да ми кажеш  , ама нали си джентълмен, а аз съм руса, не се усещам  

Е, усети се, де! Ама така сме ние РУСИТЕ.

Цитат
Жабке ние ги противопоставяме, те седнали двамката да си говорят приятелски по мъжки  
Винаги съм си знаела, че мъжете са по-големи пичове от нас женичките

Айде нЕма нужда, и ние да сме ПИЧ-ове, като Индира и Бо давай по женски  newsm53  да си я караме, остави топките за мъжете! newsm10

# 368
  • Варна
Те се разбраха по мъжки и все едно нищо не е имало.  Mr. Green
Те са си Пичове с топки и затова така  Mr. Green
И аз за да докажа, че съм пич ти обещах за Жоржо  smile3534 и повече определения няма да чуеш от мен  Hug

Mari, развеселяваш ме  Joy но аз не съм като Бориска и в схватки не влизам, предавам се без бой  Mr. Green и ти давам мъжка дума, че и Каменов ще наричам само по име Wink

# 369
Той Ocaso всички ни пуска по пързалката  Mr. Green

# 370
  • Варна

Да, но поне го прави джентълменски, а не като другия господин, който се подвизава в темата и само ни захапва всички наред  Mr. Green Mr. Green

Иначе погледа му на моя човек беше много обезкуражен  Mr. Green
Направо не знам как ще гледам съботния епизод  Weary

# 371
Да, но поне го прави джентълменски, а не като другия господин, който се подвизава в темата и само ни захапва всички наред  Mr. Green Mr. Green
Точно така  Mr. Green

# 372
  • София

Да, но поне го прави джентълменски, а не като другия господин, който се подвизава в темата и само ни захапва всички наред  Mr. Green Mr. Green

Иначе погледа му на моя човек беше много обезкуражен  Mr. Green
Направо не знам как ще гледам съботния епизод  Weary

ей така, ще го гледаш

# 373

ей така, ще го гледаш
Тя сигурно като забият копие на Борислав все едно нож в сърцето й забиват.  Mr. Green

# 374
  • Варна
Това не беше най-джентълменско, ама айде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт