КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 065
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 375
И без това в събота си отива Борку и спираш да пишеш.  Mr. Green
Това не беше най-джентълменско, ама айде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз за това го помолих да ти позволи да останеш, дори и ако Боби си тръгне  Mr. Green

# 376
  • Варна

ей така, ще го гледаш
Тя сигурно като забият копие на Борислав все едно нож в сърцето й забиват.  Mr. Green

ахахх..не мога с вас  Joy Joy Joy
Питате ли ме какви нерви имах да гледам миналата събота след 150те кила в калта и после още 150 кила кал му стовариха отгоре..тази ще я понеса по-леко имам опит вече Wink
Но ако застане с/у Русев на теста със сигурност ще си спра ТВ-то и ще се отдам на newsm45
ПС: ама да знаете, че ако продължавате да ми се смеете, си отивам пак да сънувам  Mr. Green

# 377
Ааа, не! Няма да се разминеш като снощи - да си легнеш дори без да ни известиш.

# 378
  • София
  Чакайте, да ви пусна нещо!

може да сте го гледали, но аз му се изкефих много - Костя не ми е много симпатичен, но такъв танц направи сутринта след рождения му ден.

ВИДЕО със звук - клик

и картинка

И ви казвам чао...отивам да покарам(не на вън, а в една игра),
         за да се успокоя! и да не скачам повече на бой - но само тази вечер, ..за утре не знам

# 379
  • Варна
Ами като ме взехте за смЕх какво да правя  Mr. Green Mr. Green
Добре си бях до миналата седмица, правех си анализи на поведението на къртиците, тълкувах си жокери, решавах тестове, измайсторявах си таблици и си бях БЕЗпристрастна. И въпреки, че никой не ми вярваше за Русев, поне никой не ме пускаше по пързалката  Mr. Green А сега какво стана, признах си, че Боби е пич и половина и давааай шеги и закачки само  newsm62 за моя сметка  Rolling Eyes

# 380
Ами като ме взехте за смЕх какво да правя  Mr. Green Mr. Green
Добре си бях до миналата седмица, правех си анализи на поведението на къртиците, тълкувах си жокери, решавах тестове, измайсторявах си таблици и си бях БЕЗпристрастна. И въпреки, че никой не ми вярваше за Русев, поне никой не ме пускаше по пързалката  Mr. Green А сега какво стана, признах си, че Боби е пич и половина и давааай шеги и закачки само  newsm62 за моя сметка  Rolling Eyes
Ти кога почна да го харесваш като "единица"  Mr. Green

# 381
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty

ПС: ама да знаете, че ако продължавате да ми се смеете, си отивам пак да сънувам  

Марш  smile3513  в кревата, и утре да разказваш! Боби, Моби...който и да е...утре подробен разказ искам. newsm53

хайде пак ЧАО!

# 382
Цитат
Публикувана от: little_beauty

ПС: ама да знаете, че ако продължавате да ми се смеете, си отивам пак да сънувам  

Марш  smile3513  в кревата, и утре да разказваш! Боби, Моби...който и да е...утре подробен разказ искам. newsm53

хайде пак ЧАО!
НЕ аз тука сама ли да си коментирам ?  Mr. Green

# 383
  • Варна
Като започна кампанията с/у него Жабке и по-точно след мъжката му реакция, го одобрих и като "единица"  Joy Ама повече няма да издавам  Sunglasses
ПС: Айде, отивам да спинкам и аз, ноо може и на Коцето лудите танци да ми се присънят, знам ли вече с вас newsm68 smile3521

# 384
Като започна кампанията с/у него Жабке и по-точно след мъжката му реакция, го одобрих и като "единица"  Joy Ама повече няма да издавам  Sunglasses
ПС: Айде, отивам да спинкам и аз, ноо може и на Коцето лудите танци да ми се присънят, знам ли вече с вас newsm68 smile3521
Лека ви нощ и на двете  Mr. Green

# 385
А добър вечер!

Имай милост моля тееее.  Joy Joy Joy Цепиш мрака.   rotfImbo

# 386
Не искам коментарът ми да бъде приет като заяждане или по подобен начин, но няколко човека обърнаха темата на чат. И колкото и да е приятна атмосферата, мисля че трябва да се въздържате малко. С най-добри чувства го казвам. Peace

# 387
А добър вечер!

Имай милост моля тееее.  Joy Joy Joy Цепиш мрака.   rotfImbo
Ами като го харесва да използваме неговата "терминология". Стига че ще се разсърди.
Не искам коментарът ми да бъде приет като заяждане или по подобен начин, но няколко човека обърнаха темата на чат. И колкото и да е приятна атмосферата, мисля че трябва да се въздържате малко. С най-добри чувства го казвам. Peace
Приемам забележката ти, но все пак ние отново си говорим за предаването, постваме снимки а Ocaso прави уникални колажи. НО все пак приемам забележката.

# 388
H0uSse_Baby, модератор/администратор ли си?

Ако не, има на всяко мнение бутон: Информирай модератор

Иначе си права, темата е за предаването и очевидно за него трябва да се пише.  newsm10

# 389
H0uSse_Baby, модератор/администратор ли си?

Ако не, има на всяко мнение бутон: Информирай модератор

Иначе си права, темата е за предаването и очевидно за него трябва да се пише.  newsm10
Стигаа де, тя не се заяжда. Имам молба към теб  Mr. Green Може ли още едно от твоите прекрасни колажчета, но този път на Ивайла, че сега тя ми е трън в очите.

Общи условия

Активация на акаунт