КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 729
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 465
  • Хасково
Аз искам на тест да излезнат Бориса и Боби, защото и двамата ме дразнят  Grinning А и въпреки че подозирам Костя за къртица, имам съмнения и за Боби  Stuck Out Tongue

# 466
  • Варна
cmexypah4e , то май вече за всички е ясно кой е К или поне, че е в лагера на Русев и Евгени Wink
Аз лично се надявам на лайфа зрителите да посочат Евгени, развръзката ще е по-интересна отколкото да пратят Русев за 4ти път  Peace

pepi_r +1 за всичко, което каза  Hug

# 467
Какво стана с анализите от тестовете, там методи на изключване, вариации, комбинации, пермутации, кой е къртичока? или съвсем стана обърквация вече?  Grinning

# 468
Да, Рачетата не стават за манипулатори, много са добрички, мили, понякога са нерешителни (две назад, 1 напред  Mr. Green) , домошари са определено и гледат да не се забъркват в схеми Wink
Така, че Ивайла много силно й е повлиял асцендента, ако не ви се връзва със Скорпион, дайте и на нея да припишем лошите лъвски черти  Mr. Green
Иначе за другите вътре по зодии:
Близнаци - 2 броя - Евгени -напълно се вписва с противоречието м/у думи и действия Wink и Марина - леко неуравновесена, типично за зодията, но тя е от симпатичните близначета и въобще не е злопаметна и е винаги мила Peace
Овен - също 2 броя - един мартенски Боби (с два дни разлика само от ММ  Mr. Green)-честен, прям, влиятелен, с афинитет към красиви жени, благороден, възпитан да уважава хората, понякога мисълта му тече по-бързо от думите  Mr. Green и един априлски Костя - по-олекотен вариант на характеристиките на зодията, но също толкова влиятелен само че по-хитър и по-фин с подхода си към хората от Боби Wink
Лъв - също 2 броя бяха - Кирячето и Русев - много сме писали за лъвовете, но забележете коренната разлика м/у единия и другия - в единия са събрани всички добри характеристики на зодията, а у другия само лошите черти Wink (+ Индира, която също беше лъвичка и сигурно затова я е притеглило към овена толкова силно  Mr. Green - две огнени зодии се привличат неудържимо Wink тя беше малко противоречива и добри и лоши имаше в нея  Twisted Evil)
Скорпион - и те бяха двама Русева - типичните характеристики - привидно студен, безчувствен, прикрит, но много дълбокомислен човек с много добри манипулативни възможности  Twisted Evil и Каменов, който няма нищо общо с нея, а от зодията си е взел само желанието за отровно захапване  Grinning (асцендентът му си залагам главата, че е Овен, мен и затова ме радва понякога  Rolling Eyes- действа прибързано, лесно се гневи,но бързо забравя, демонстрира сила - силно застъпен Марс има при него Wink
Везни - Бориса - няма нищо общо със Везничките както вече писах Wink идва ми Скорпоинка на мен Wink
Риби - Вики - точно си е рибка - чувствителна, емоционална, весела, забавна и има силна интуиция  Peace
Телец - Косъмчето - за мен това е най-хубавата зодия за мъже - типично телче си е - много справедлив, открит, честен, прям, трудолюбив и весел и забавен, разбира се  Peace

ПС: с тези анализи ме провокирахте и мен да си разкрия любовта към астрологията  Mr. Green

Жабке, раче ли си била, сега разбирам защо са ни близки мненията, все пак аз съм най-близко след теб в зодиака  smile3534

+1

# 469
  • Варна
Какво стана с анализите от тестовете, там методи на изключване, вариации, комбинации, пермутации, кой е къртичока? или съвсем стана обърквация вече?  Grinning

Ocaso, ако въпроса ти е към мен, за мен е ясно кой е,просто съм спряла да го натяквам, за да не отегчавам хората, а и уважавам тяхното мнение и техните заподозрени - Евгени, Ивайла, Жоро, Костя Wink
(теб какъв ти е асцендента, че ме захапваш така, а ?  Naughty Mr. Green Mr. Green)

**Sisi** , подкрепяме си се лъвичките  Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 14:44 от little_beauty

# 470
Аз в началото мислех Кирячето или Евгени за къртица. Сега все повече си мисля, че е Русев. Обаче не съм гледала в началото, нито пък предния сезон и не мога, да си направя много дълбоки изводи.
Единствено се чудя, ако не е Емил Р. къртицата, то от къде е разбрал, кой е?! Надали просто печели на късмет.
Да предположим, че не е е Русев, то може да бъде всеки един, дори най - тихичките, просто да се скатават. Аз ако бях къртица, хич нямаше, да се набивам на очи, даже и мисии нямаше, да провалям. Обаче, за да разпознае Емо кърта, значи му е някой близък, например Вики или Бориса (с която четох, че също се познавал от преди шоуто).

little_beauty  Hug

# 471
  • София
Дали е възможно Александър Сано да е къртицата, както казва Кирил Ефремов /по-горе съм приложила статията. /

Жабке, статията не мога да я намеря, дали можеш да я качиш пак или да ми я пуснеш на ЛС  Hug

# 472
  • Sofia
още отначало смятам Сано за прикрит и е възможно да е той Кърта

# 473
  • Хасково
Дали е възможно Александър Сано да е къртицата, както казва Кирил Ефремов /по-горе съм приложила статията. /

Жабке, статията не мога да я намеря, дали можеш да я качиш пак или да ми я пуснеш на ЛС  Hug
И на мен ми е интересна тази статия.. някой да я даде ако може  Rolling Eyes

# 474
  • Хасково
Не знам имам съмнения за Русев по пътя на логиката, обаче интуицията ме дърпа че не е той  newsm78
Да ходят тогава Евгени и Русев на тест да видим или и Бориса.
Въпреки че още си държа за Костя и по-малко Ивайла, Гери или Боби.

# 475
Е те тази информация кой излиза едва ли ще ни я споделят. Това за Жени от къде се знае? Той и Русев се отказа на първата. Ивайла  не съм я наблюдавала.
Кое за Жени? Може ли да обясниш ? Нещо не те разбрах.

ПС: Малко разяснение от Кирчо. Също не е сигруно дали Къртицата проваля мисиите, понеже различни хора се издънват и то често. И Ефремов го казва същото.

А според Кирил Ефремов къртицата е Александър Сано. За мен лично би било банално.
Но пък според Ефремов, Сано е - Спокоен,с овладени реакции, непукист и най-важното НЕ ПИЕ...  Mr. Green Joy

# 476
little_beauty натяквай си, че къртицата е Русев, щото пък на мен иначе ще ми стане неудобно постоянно да натяквам, че къртицата е Костя.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Понеже аз съм от малкото (да не кажа единствената) дето така упорито си натяква за Костя... ама просто да не се забравя Simple Smile
И аз чакам с нетърпение двата лайфа и да видим кой ще изхвърчи от базата...
Незнам защо си мисля, че Боби ще се наслади този път на фън шуя ... имам някакво такова усещане..

# 477
Да, Рачетата не стават за манипулатори, много са добрички, мили, понякога са нерешителни (две назад, 1 напред  Mr. Green) , домошари са определено и гледат да не се забъркват в схеми Wink
Така, че Ивайла много силно й е повлиял асцендента, ако не ви се връзва със Скорпион, дайте и на нея да припишем лошите лъвски черти  Mr. Green
Иначе за другите вътре по зодии:
Близнаци - 2 броя - Евгени -напълно се вписва с противоречието м/у думи и действия Wink и Марина - леко неуравновесена, типично за зодията, но тя е от симпатичните близначета и въобще не е злопаметна и е винаги мила Peace
Овен - също 2 броя - един мартенски Боби (с два дни разлика само от ММ  Mr. Green)-честен, прям, влиятелен, с афинитет към красиви жени, благороден, възпитан да уважава хората, понякога мисълта му тече по-бързо от думите  Mr. Green и един априлски Костя - по-олекотен вариант на характеристиките на зодията, но също толкова влиятелен само че по-хитър и по-фин с подхода си към хората от Боби Wink
Лъв - също 2 броя бяха - Кирячето и Русев - много сме писали за лъвовете, но забележете коренната разлика м/у единия и другия - в единия са събрани всички добри характеристики на зодията, а у другия само лошите черти Wink (+ Индира, която също беше лъвичка и сигурно затова я е притеглило към овена толкова силно  Mr. Green - две огнени зодии се привличат неудържимо Wink тя беше малко противоречива и добри и лоши имаше в нея  Twisted Evil)
Скорпион - и те бяха двама Русева - типичните характеристики - привидно студен, безчувствен, прикрит, но много дълбокомислен човек с много добри манипулативни възможности  Twisted Evil и Каменов, който няма нищо общо с нея, а от зодията си е взел само желанието за отровно захапване  Grinning (асцендентът му си залагам главата, че е Овен, мен и затова ме радва понякога  Rolling Eyes- действа прибързано, лесно се гневи,но бързо забравя, демонстрира сила - силно застъпен Марс има при него Wink
Везни - Бориса - няма нищо общо със Везничките както вече писах Wink идва ми Скорпоинка на мен Wink
Риби - Вики - точно си е рибка - чувствителна, емоционална, весела, забавна и има силна интуиция  Peace
Телец - Косъмчето - за мен това е най-хубавата зодия за мъже - типично телче си е - много справедлив, открит, честен, прям, трудолюбив и весел и забавен, разбира се  Peace

ПС: с тези анализи ме провокирахте и мен да си разкрия любовта към астрологията  Mr. Green

Жабке, раче ли си била, сега разбирам защо са ни близки мненията, все пак аз съм най-близко след теб в зодиака  smile3534

Заинтригувах се  Grinning Аз съм Дева с асцендент Близнаци и си нямам и на идея какво означава това.

Красавице, много благодаря за профила на Любчо - да се похваля, че събрах смелост и му писах. И той отговори!!!!  Heart Eyes

Връщам се след малко с конспирации (само да ги измисля първо).

П.П. Окасо ме радва много със своите свежест и недомлъвки.  Simple Smile

# 478
Ocaso ми е обещал колаж !
А моята добра помощница Сиси е постнала статията отново!

# 479
  • София
Мерси за статийката  omm

Абсолютно същото би могло да се каже и за Евгени - "спокоен, с овладени реакции, непукист е, не се дразни и пали лесно, преценява си ходовете, внимава и най-важното – не пие." Wink

Общи условия

Активация на акаунт