КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 014
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 390
Стигаа де, тя не се заяжда. Имам молба към теб  Mr. Green Може ли още едно от твоите прекрасни колажчета, но този път на Ивайла, че сега тя ми е трън в очите.

Не става дума за заяждане, а за произвол.

Колажчета после, ако ти попадне интересен момент покажи ми го.  thumbsup

# 391
Много са ми сладки лагера на Боби, Костя, Гери, Марина и Вики, и това, което ме кефи най-вече в техния лагер, е че ги обединява симпатията един към друг и са искрени помежду си, само за Боби не съм сигурна де, че той нали стратег се пише. А другият лагер -  ooooh! всички антипатични персони са там, с изкл. донякъде на Евгени, при когото думи и действия са две различни измерения, но пък може и да го прави с къртичи мотив, а и поне не е откровено злобен и манипулативен за разлика от почти всички останали. Най-много ме дразни Ивайла с поведението си - как може преди десетина дни да иска да разбие троицата Русеви-Бо, а сега да е първа приятелка на Бориса и да вика "Ох, много искам Емчо да се върне". Осъзнавам, че това е игра, ама тука няма грам принципи, само интересчийство и лицемерие, много грозно! За Бориса се е изписало достатъчно, няма нужда да й отделям внимание. За Жоро също ми е малко странно, че е в този лагер, ама след като бе споменат от Боби като "G, на когото да нямат доверие", не му остава много избор. Като цяло доста му симпатизирах, до момента, в който не налетя физически на Марина. Каквито и плюсове и качества да демонстрира занапред, не би ме се върнал в любимците. За Каменов се надявам да му мине обидата и да се присъедини към Гери в другия лагер, то в този реално никой не го цени като "единица", ама им трябва за бройка, за това и така го обгрижва Бориса напоследък. И какво стана в крайна сметка - аутсайдерът Русев, стана тартор на бандата. Но всички му се умилкват, защото е добър на тестовете и не им се ще да се явяват срещу него, пък и ако може да ги светне нещо, още по-добре, а не защото им е станал по-любим! Докога ли ще продължи лицемерието, което е скрепило този лагер?! newsm78 Искрено се надявам възможно най-кратко Simple Smile А също ми се иска Бориса да не е била безпаметно пияна на РД-то и да помни, че е обещала на Костя да не го номинира (въпреки че не знам за какво и беше да го прави, но нали уж "думата й тежи"), от друга страна пък Евгени миналата събота му се закани с копие за следващата, така че се надявам да им се рапръснат поне малко копията, щото иначе Боби е обречен. А ще е мн тъпо за групата (но не и за К.!) да си отстрани най-силовия играч, ама кой го мисли това (освен К, която за мен 100% е в "гадния" лагер).

# 392
H0uSse_Baby, модератор/администратор ли си?

Ако не, има на всяко мнение бутон: Информирай модератор

Иначе си права, темата е за предаването и очевидно за него трябва да се пише.  newsm10

Не съм модератор и не смятам да информирам такъв, отправих добронамерена критика. Ако погледнете последните няколко дни, вашите постове преобладават и до някаква степен темата се размива. Не казвам, че спамите, а че го обърнахте на чат.  Peace

На мен лично не ми пречи да ви чета, даже напротив, но все пак... Peace

# 393
Това и аз го забелязвам, получава се леко мнение след мнение на едни и същи, но това е положението, като няма много активни писачи. Е днес четох една тема тук в тоя форум, пак така 3-4 си пишат 60 страници.

Колкото до дискусии на неща извън темата направо набивам рапорт и моля за бан за тоя потребител, няма ви траяя ей, на джоланчета ше ми станете.  Mr. Green

Hug

# 394
Много са ми сладки лагера на Боби, Костя, Гери, Марина и Вики, и това, което ме кефи най-вече в техния лагер, е че ги обединява симпатията един към друг и са искрени помежду си, само за Боби не съм сигурна де, че той нали стратег се пише. А другият лагер -  ooooh! всички антипатични персони са там, с изкл. донякъде на Евгени, при когото думи и действия са две различни измерения, но пък може и да го прави с къртичи мотив, а и поне не е откровено злобен и манипулативен за разлика от почти всички останали. Най-много ме дразни Ивайла с поведението си - как може преди десетина дни да иска да разбие троицата Русеви-Бо, а сега да е първа приятелка на Бориса и да вика "Ох, много искам Емчо да се върне". Осъзнавам, че това е игра, ама тука няма грам принципи, само интересчийство и лицемерие, много грозно! За Бориса се е изписало достатъчно, няма нужда да й отделям внимание. За Жоро също ми е малко странно, че е в този лагер, ама след като бе споменат от Боби като "G, на когото да нямат доверие", не му остава много избор. Като цяло доста му симпатизирах, до момента, в който не налетя физически на Марина. Каквито и плюсове и качества да демонстрира занапред, не би ме се върнал в любимците. За Каменов се надявам да му мине обидата и да се присъедини към Гери в другия лагер, то в този реално никой не го цени като "единица", ама им трябва за бройка, за това и така го обгрижва Бориса напоследък. И какво стана в крайна сметка - аутсайдерът Русев, стана тартор на бандата. Но всички му се умилкват, защото е добър на тестовете и не им се ще да се явяват срещу него, пък и ако може да ги светне нещо, още по-добре, а не защото им е станал по-любим! Докога ли ще продължи лицемерието, което е скрепило този лагер?! newsm78 Искрено се надявам възможно най-кратко Simple Smile А също ми се иска Бориса да не е била безпаметно пияна на РД-то и да помни, че е обещала на Костя да не го номинира (въпреки че не знам за какво и беше да го прави, но нали уж "думата й тежи"), от друга страна пък Евгени миналата събота му се закани с копие за следващата, така че се надявам да им се рапръснат поне малко копията, щото иначе Боби е обречен. А ще е мн тъпо за групата (но не и за К.!) да си отстрани най-силовия играч, ама кой го мисли това (освен К, която за мен 100% е в "гадния" лагер).
+1! Напълно съм съгласна с теб. Първите имат истинска симпатия един към друг. А другият лагер .. Няма един дето да и харесва. За Бориса - не вярвам да каже, че е била пияна... Въпреки че беше МНОГО пияна.
Ocaso, H0uSse_Baby - спокойно. Може и ние с малката красавица, Мари и Ocaso да пишем много, но ние сме единствените среднощни писачи. Аз като седна вечер има също по 15 страници за четене, но нищо не казвам.
Ocaso имам снимка за теб, душицо  Mr. Green

А и Ocaso - това с джоланчетата. Звучиш ми като Емо К.  Mr. Green

# 395
  • Мюнхен
Аз по темата тогава. Сега изгледах днешният епизод. Някои неща ми направиха впечатление.
Играта с топката беше много хубава. Показаха най-интересното. Но защо не и съветите на Боби? Единствено, че каза на Ивайла, че тъмна му харесва. Нали трябваше 4 неща? Или е казал само хубави неща, защото е джентълмен или пак беше умишлено. Но дори и само позитивни да бяха, защо не ги видяхме?
Злобата на Бориса. Това момиче явно си е такова и просто в началото добре се прикриваше.
Емил също много злобен. Не може да прежали Вики и това му личи. Какъв фотошоп, какви 5 лева? Когато ги снимат за списания  ВСИЧКИ минават през такъв, включително и снимките на Бориса и жена му. Обаче нали ние я гледаме Вики на живо и имаме очи. Определено си е хубава и има разкошна фигура. И е ПИЧ!!  Joy Joy Joy А и коментара му за нея и Боби. Забелязал е това, което и аз писах тук. И явно ревнува много.
Георги пак не се държа мъжки. Уж нямаше да говори с Ивайла... Много грозно беше с това, че не може да изпере грима на Гери от възглавницата си. Тоест че много се клепа (което е пак по-малко от Ивайла) и че му е била в леглото.
Боби и Емил К. си говорят като първи приятели.
Пролича си и това, което написах преди да съм гледала епизода. Защо Ивайла смени лагерите. Иска да става кондукторка и тя.  hahaha hahaha hahaha Смешна е като се прави на първа приятелка с Емил.
Вики така сладко се смя на Марина, а Гери или добре се владее или не разбра за какво става дума. Няма такъв образ като Марина. Съгласна съм, че не блести с много акъл, ама е добра и много добър играч.
Ще е интересно какво ще се случи в събота, но първо кого ще изберат зрителите. Дано е Ивайла или Бориса. Искам битка между Емил Р. И Боби, но не и на тест.

# 396
Аз по темата тогава. Сега изгледах днешният епизод. Някои неща ми направиха впечатление.
Играта с топката беше много хубава. Показаха най-интересното. Но защо не и съветите на Боби? Единствено, че каза на Ивайла, че тъмна му харесва. Нали трябваше 4 неща? Или е казал само хубави неща, защото е джентълмен или пак беше умишлено. Но дори и само позитивни да бяха, защо не ги видяхме?
Злобата на Бориса. Това момиче явно си е такова и просто в началото добре се прикриваше.
Емил също много злобен. Не може да прежали Вики и това му личи. Какъв фотошоп, какви 5 лева? Когато ги снимат за списания  ВСИЧКИ минават през такъв, включително и снимките на Бориса и жена му. Обаче нали ние я гледаме Вики на живо и имаме очи. Определено си е хубава и има разкошна фигура. И е ПИЧ!!  Joy Joy Joy А и коментара му за нея и Боби. Забелязал е това, което и аз писах тук. И явно ревнува много.
Георги пак не се държа мъжки. Уж нямаше да говори с Ивайла... Много грозно беше с това, че не може да изпере грима на Гери от възглавницата си. Тоест че много се клепа (което е пак по-малко от Ивайла) и че му е била в леглото.
Боби и Емил К. си говорят като първи приятели.
Пролича си и това, което написах преди да съм гледала епизода. Защо Ивайла смени лагерите. Иска да става кондукторка и тя.  hahaha hahaha hahaha Смешна е като се прави на първа приятелка с Емил.
Вики така сладко се смя на Марина, а Гери или добре се владее или не разбра за какво става дума. Няма такъв образ като Марина. Съгласна съм, че не блести с много акъл, ама е добра и много добър играч.
Ще е интересно какво ще се случи в събота, но първо кого ще изберат зрителите. Дано е Ивайла или Бориса. Искам битка между Емил Р. И Боби, но не и на тест.
Аз по нашата анкета предполагам, че ще е Русев. Ама ние почти никога не сме прави  Mr. Green ДАНО да е РУСЕВ! Но и Бориса и Ивайла да са пак няма да се разсърдя  Mr. Green

# 397
  • Мюнхен
Много са ми сладки лагера на Боби, Костя, Гери, Марина и Вики, и това, което ме кефи най-вече в техния лагер, е че ги обединява симпатията един към друг и са искрени помежду си, само за Боби не съм сигурна де, че той нали стратег се пише. .....

Peace Peace

Аз също намирам темата за много приятна!

# 398
Аз пък мисля, че не трябва да се караме, да се заяждаме и т.н.  Peace Пишем си само по темата иии така.

# 399
  • Мюнхен
И на мен ми харесва, че няма караници. Има леки спорове, което е нормално. Но пък атмосферата е хубава и се пише по темата. Аз бях питала, но никой не ми отговори. Миналият сезон Киро колко мисии провали? Просто ми е интересно как действа, какви наставления и дават. Само помня, че беше контузен (дали наистина не знам) и мисията, в която само той се сети, че може да се пързулне под чувалите.

# 400
И на мен ми харесва, че няма караници. Има леки спорове, което е нормално. Но пък атмосферата е хубава и се пише по темата. Аз бях питала, но никой не ми отговори. Миналият сезон Киро колко мисии провали? Просто ми е интересно как действа, какви наставления и дават. Само помня, че беше контузен (дали наистина не знам) и мисията, в която само той се сети, че може да се пързулне под чувалите.
Още първата мисия я провали. Трябваше да влачат нещо (не се сещам точно какво) той уж беше от най-силните, но не се справи добре. Хората не очакваха, че още първата мисия ще бъде провалена от Къртицата и за това в началото никой не го заподозря.
На финала на предаването Ники Николов каза, че когато уж Кирчо излизал за инжекции, всъщност са му давали наставления. Казвали са му каква е мисията, как може да я провали и т.н.
За това може би трябва да се замислим - кой излиза, кой има информация и такива неща.
Например Ивайла по договор има право веднъж в седмицата на фризьор. Това според мен е удобно за даване на наставления.

# 401
  • Мюнхен
Е те тази информация кой излиза едва ли ще ни я споделят. Това за Жени от къде се знае? Той и Русев се отказа на първата. Ивайла  не съм я наблюдавала.
И нещо друго ми е много интересно. Какво толкова намира Евгени в Бориса? Винаги е в нейната компания и мисля, че тя е причината да е в другият лагер. Странно ми е за човек, който уж е по-интелигентен.  newsm78

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 03:46 от bggirl22

# 402
Е те тази информация кой излиза едва ли ще ни я споделят. Това за Жени от къде се знае? Той и Русев се отказа на първата. Ивайла  не съм я наблюдавала.
Кое за Жени? Може ли да обясниш ? Нещо не те разбрах.

ПС: Малко разяснение от Кирчо. Също не е сигруно дали Къртицата проваля мисиите, понеже различни хора се издънват и то често. И Ефремов го казва същото.

А според Кирил Ефремов къртицата е Александър Сано. За мен лично би било банално.
Но пък според Ефремов, Сано е - Спокоен,с овладени реакции, непукист и най-важното НЕ ПИЕ...  Mr. Green Joy

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 03:59 от Мама Жаба

# 403
  • Мюнхен
Благодаря ти!

Точно такива спомени имам и аз, че Кирил не е провалял мисии, поне не по такъв начин, че да си проличи. Затова  е най-важно да се изгонят слабите играчи, за да спечелят повече пари за групата. А те в момента правят обратното. Според мен на първо място е Емил К. Той трябва да си ходи.
А ако аз бях там никога не бих споделила ако знам кой е къртицата. Бих запазила всичко за себе си, както направи и Любо. Само така можеш да спечелиш.

# 404
Благодаря ти!

Точно такива спомени имам и аз, че Кирил не е провалял мисии, поне не по такъв начин, че да си проличи. Затова  е най-важно да се изгонят слабите играчи, за да спечелят повече пари за групата. А те в момента правят обратното. Според мен на първо място е Емил К. Той трябва да си ходи.
А ако аз бях там никога не бих споделила ако знам кой е къртицата. Бих запазила всичко за себе си, както направи и Любо. Само така можеш да спечелиш.
E, то и останалите пак са силни. Изгонените са -
Христина Русева - добре подготвена, вероятно от Сървайвър, мисля че не е проваляла мисия.
Христина Тушева - даваше големи надежди, защото разправяше, че била гмуркач и т.н., но всъщност нищо не видяхме чак толкова от нея и не можем да съдим колко силен играч е била.
Илиян Киряков - На мен лично ми е мъчно за него. За годините си беше много пъргав и винаги се справяше. Страхотна личност.
Индира - Мисля, че освен последната й мисия друга провалена нямаше. Според мен на последната се беше предала вече психически и ако не беше номинирана щеше да се справи.
Кети - не вярвам да усееше да издържи на повечето мисии, които правят сега. Вярно е справи се на последната си мисия, но с всяка седмица става по-трудно.
Роксана - нищо не видяхме от нея. Не мога да коментирам дали щеше да се справя или не.
Стоян - не помня честно казано как се справяше, но пък ми беше доста АНТИпатичен.

Още в играта -
Бориса - колкото и да не я харесвам е силен играч. Има много стабилна психика и добра физика. Справя се добре с мисиите.
Борислав - след последната мисия ми се дигна в очите. Според мен той се справя добре почти винаги, просто е супер добре физически подготвен.
Емил К. - харесвам го, но не мога да си изкривя душата и да кажа че се справя добре. Не зная защо така се излага...
Емил Р. - някой беше казал, че на мисии където е сигурен провала се справя, а на другите където трябва да помогне не се представя добре. И това е истина. Не знам защо толкова явно греши. Онова с летвите - безумие. Последната голяма битка - НЕ разбрах защо седя толкова време на земята, а пренесе колкото Вики и Гери.
Георги- за мен е силен играч. Справя се момчето.
Гергана - също се справя добре на мисиите. Мисля че също няма провалена мисия. Пие момичето гадостите, носи по 40 кила.
Ивайла-като се замисля.. Проваляла е мисии.. не мога още да реша дали е силен играч или не.
Костя/color]- момчето е хитър играч, също се справя добре в битките за скромната си физика.
Марина-също за скромните си килограми се справя доста добре.
Пушката- силен играч и най-важното ОТБОРЕН.
Сано-може би един от най-отдадените на играта. Също скромна физика, но доста добро представяне.
Виктория-същото мнение като за Гергана.

Общи условия

Активация на акаунт