КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 276
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Ще има яко плюене тази вечер.Калканджиева е коментатор в студиото. ooooh!
Аз с нетърпение я чакам да се изкаже за Бориса  Twisted Evil

Май са се насочили към Костя хората на Русев, интересно на Боби хората към кого клонят  Thinking

Иначе Двойният стандарт на продукцията отново е на лице - не показват клипове с наговарянето и заканите на Русев, Бориса и Ивайла + пригласянето на Евгени  Close Naughty, а вместо това ни занимават с приятелските мъжки разговори м/у Каменов и Борислав, които на всичкото отгоре вече сме гледали и не блестят с кой знае какъв смисъл  ooooh!

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 20:06 от little_beauty

# 856
Ако са се разбрали за Костя,ще видим Бориса дали ще си удържи на думата,че няма да му забие  копие  Sunglasses

Тя е била пияна тогава и не помни такова нещо.  Joy

# 857
Ивайла се изказва, че Гери използвала Каменов, а тя с Георги какво прави? ooooh! Много ме дразни тази жена вече.  ooooh!

# 858
Каменов от каменната ера.  doh

# 859
  • Бургас
Охх, тези Ивайла и Бориса. Sick ooooh! ooooh!

Peace наистина тази бочко много злобно човече. а пък ивайла ooooh!не очаквах от нея такива неща мислех я за добричка Sick

# 860
  • Варна
Ивайла се изказва, че Гери използвала Каменов, а тя с Георги какво прави? ooooh! Много ме дразни тази жена вече.  ooooh!
и мен, заслужава да е номинирана  Close и да им покажат всичките видеа, на които се обяснява подло против останалите  Naughty

# 861
  • Бургас
 doh doh от къде това самочувствие без покритие бориса. как говори тежко тежко превземки чупки ooooh! Sick

# 862
Ако са се разбрали за Костя,ще видим Бориса дали ще си удържи на думата,че няма да му забие  копие  Sunglasses

Тя е била пияна тогава и не помни такова нещо.  Joy
newsm62 Възможно е  hahaha

# 863
doh doh от къде това самочувствие без покритие бориса. как говори тежко тежко превземки чупки ooooh! Sick

Тя е ръзбиръш ли от друга закваска...  Joy Joy Joy

doh

# 864
  • София
На Гергана пък каква й е закваската? Изстреляха ги в Космоса тези жени днес.

# 865
А какво е успех?  Thinking

# 866
  • Варна

Пфуу .. ужасна е.. не бил нейн тип, човекът може да е от Казанлък, но е завършил висше образование в Бостън, САЩ (за разлика от нейното в треторазряден български неакредитиран провинциален ВУЗ) и поне аз никога не съм го чула да говори грозни нецензурни неща като нея и е милиард пъти по-възпитан от тази смешница, която говори все едно е главатарка на банда от гетото и с по-груб тон от всеки нормален мъж  Sick Sick Sick
Явно нейният тип е същия като нея - невъзпитан, необразован, груб, безпардонен и циничен  Sick

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 20:34 от little_beauty

# 867
  • out of space

Без покритие?!?! Явно използваш думичка, която не знаеш какво означава.

Красива, умна, успешна- какво повече?

# 868
Не знам  за самочувствието, но по темата, мисля, че Ивайла и Бориса са прави, донякъде, а Иван се опитва да изопачи думите им.
Е, ся - жената да е супер успешна, а мъжът да е шлосер трети разряд, такова чудо май нема и да има то е много, много рядко!

# 869
  • Бургас

Без покритие?!?! Явно използваш думичка, която не знаеш какво означава.

Красива, умна, успешна- какво повече?

успешна?!?!? във какво?....... - гологъзене

Общи условия

Активация на акаунт