КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 112
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 960
той и до сега се излагаше, ама...браво и на Сано

ТАКА не се е излагал, просто изпъкна супер много, виж ако беше взел поне едно флагче и там се беше мъчил, вместо да се отказва, пот да тече от челото му, да се превива и т.н., друго щеше да е.

# 961
Бориса говори като футболист, заучени фрази, тромава мисъл и гръмки квалификации. И все някой я прекъсва и пречи да се доизкаже. Тя ми е най-антипатичната жена в базата.
А тя като прекъсва... хич и не се усеща.

# 962
  • София
И гримаси, които скоро ще й докарат бръчки преждевременно. Ама Марина ще й сложи ботокс Mr. Green

# 963
Ох, ужасна е тая Бориса  Sick на Мицич мисълта тече по-бързо от нейната...

# 964
  • Бургас
 ooooh!  ох на бочко трябва да и забранят да говори винаги си противоричи като говори няма връзка с главния мозък #Crazy

#Crazy ивайла говори за манипулации!?!?!? ooooh! #2gunfire

# 965
Ивайла смята, че манипулациите трябва да се наказват.  newsm62 tooth  Smile Smile tooth newsm62

Похвалано де, мазохистка такава.  Joy Joy Joy

# 966
Ох, Бориса и Ивайла не ги изтрайвам и миг повече. ooooh! ooooh!

# 967
  • София
Бориса говори като футболист, заучени фрази, тромава мисъл и гръмки квалификации. И все някой я прекъсва и пречи да се доизкаже. Тя ми е най-антипатичната жена в базата.

И на мен, и ми става все по-неприятна, защото не е само елементарна, но е адски злобно същество. Сега и Ивайла приглася. Непоносими са вече тези двете.

# 968
  • Бургас
 newsm78 защо не пускат видеята с ивайла и бориса какви ги приказват newsm78

# 969
Защото Бориса и Ивайла са явно защитавани от продукцията.

# 970
Сано май е от отбора на Боби.

# 971
  • София
 Confused жалко за Боби. Дано Гергана си замине.

# 972

И на мен, и ми става все по-неприятна, защото не е само елементарна, но е адски злобно същество. Сега и Ивайла приглася. Непоносими са вече тези двете.
Подкрепям и двете мнения  Peace Браво и на Сано!
Искам той да вземе парите на групата(не вярвам да е къртицата)

# 973
ooooh!  ох на бочко трябва да и забранят да говори винаги си противоричи като говори няма връзка с главния мозък #Crazy

#Crazy ивайла говори за манипулации!?!?!? ooooh! #2gunfire
И двете са ми ужасно антипатични, взели се много насериозно. Емил Р: " Боби не бил стойностен човек"..това не е истина........ hahaha
Бобката все повече ме кефи и е умен младежа

# 974
Къде е Красавицата и как ли го понася, че Боби ще е номиниран.

Общи условия

Активация на акаунт