шейново и НЗОК

• 883
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
Предстои ми преглед при гинеклог в Шейново. Виждам от сайта, че са обявени цените на преглед и изследвания , това важи ли за всички лекари и процедури там, независимо че съм задравноосигурена ?

# 1
  • Драгоман
   Ако си по спешност с оплаквания и евентуално се налага лечение в болницата всичко се покрива от здравната каса, но мисля, че може да ти поискат и направление от личен лекар. На мен ми се налагаше да лежа в болницата, докато бях бременна. И с направление и без са ме приемали. Но ако си е някакъв рутинен преглед по твое желание се заплаща в зависимост от прегледа и изследванията както си е по ценоразпис и мисля, че за всеки лекар си е една и съща сумата. Мисля, че ако нямаш уговорка с определен лекар, те преглежда, който е на смяна в съответния кабинет. А женската консултация не минава по здравна каса. Ако не се лъжа е 360лв. , но може на вноски да се плати. Дано съм помогнала с тази информация  Peace

# 2
Jen4et012, благодаря за изчепрателния отговор, да не си губя времето с направления значи, ами да си нося съответната сума

# 3
  • Драгоман
 Ами допреди половин година беше така, но много зависи за какъв преглед си. Поне мен никога не са ме питали за направление, а са си искали заплащане за прегледите специално. Можеш за всеки случай да се обадиш по телефона и да питаш Simple Smile

# 4
На 100% ако си само за преглед без хоспитализация се заплаща.Цени ще ти кажат на регистратурата/информацията.Аз бях миналата година август,предполагам,че няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт