Balea, Alverde, Catrice, Essence - 15 (Козметика от ДМ и Лили)

• 91 379
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Germany
Цитат

Искам да похваля ето този крем за лице против тъмни петна

Купих го ей така, да не излизам празна от магазина. Кремът е нощен. Честно казано не очаквах такъв ефект от крем за 5лв. Имам няколко тъмни петна около и върху носа. За 2-3 седмици ползване тенът ми се избистри и петната ми избледняха доста. На опаковката пише, че за максимален ефект трябва да се ползва поне 4-8 седмици, та ще продължавам да си го ползвам с кеф. Освен това мирише много нежно, свежо и леко Peace

Сигурна ли си, че е нощен, понеже на опаковката пише "Дневна хидратираща грижа"    newsm78
Иначе този крем може ли да се ползва и против тъмни петънца, останали от "чоплене" на пъпчици?

# 256
  • Варна
си си крем
за да не се черви произнасящият  Mr. Green

А аз си мислех, че е це це  Mr. Green

# 257
А(ей), В(би), С(си), D(ди), Е(ий), F(еф), G(джи)... няма никаква причина да е це це или ци ци!

# 258
  • виртуално
А(ей), В(би), С(си), D(ди), Е(ий), F(еф), G(джи)... няма никаква причина да е це це или ци ци!

зависи дали си немски или англ. възпитаник , и аз го произнасям це-це  Peace

# 259
Тъй като абревиатурата СС идва от Colour Control (контрол на цвета), Complexion Corrector (коректор на тена) или Colour Correction (корекция на цвета), което е от английски, няма основание да се видоизменя от училите немски в це це.

# 260
Момичета,ползвали ли сте базата за сенки на Catrice?Издържлива ли е и струва ли си да я купя или да си взема тази на NYX?

# 261
Не съм ползвала на Катрис, а само на Есенс, но пред NYX съм сигурна, че всичко отстъпва. И при положение, че има NYX и имаш възможност да си я вземеш, просто не търси друга.

# 262
  • Австрия
Доволна съм от dusch-peeling-a на Balea с аромат на ябълка и канела:

Скрит текст:

Много ми допада: с ненатрапчив, но доловим, свеж аромат и нежен пилинг-ефект  Peace

# 263
Доволна съм и аз от душ-пилинга на Балеа с ябълка и канела,както и от душ-геловете,балсамите и шампоаните на Балеа.Да похваля и камуфлажа на Катрис-уникален е,за мен е най-добрият коректор Hug
Тъй като имам талони за отстъпка на Алверде,някакво мнение за лосионите им за тяло и за шампоаните им?
И да ми препоръчате крем / серум за нормална към смесена кожа,но дехидратирана Sad нещо леко да е,на 18 и половина съм и нямам склонност към акне Simple Smile

# 264
  • Бургас
Доволна съм и аз от душ-пилинга на Балеа с ябълка и канела,както и от душ-геловете,балсамите и шампоаните на Балеа.Да похваля и камуфлажа на Катрис-уникален е,за мен е най-добрият коректор Hug
Тъй като имам талони за отстъпка на Алверде,някакво мнение за лосионите им за тяло и за шампоаните им?
И да ми препоръчате крем / серум за нормална към смесена кожа,но дехидратирана Sad нещо леко да е,на 18 и половина съм и нямам склонност към акне Simple Smile
На Биотен са супер леки и хидратиращи кремчетата и не са скъпи

# 265
Цитат

Искам да похваля ето този крем за лице против тъмни петна

Купих го ей така, да не излизам празна от магазина. Кремът е нощен. Честно казано не очаквах такъв ефект от крем за 5лв. Имам няколко тъмни петна около и върху носа. За 2-3 седмици ползване тенът ми се избистри и петната ми избледняха доста. На опаковката пише, че за максимален ефект трябва да се ползва поне 4-8 седмици, та ще продължавам да си го ползвам с кеф. Освен това мирише много нежно, свежо и леко Peace

Сигурна ли си, че е нощен, понеже на опаковката пише "Дневна хидратираща грижа"    newsm78
Иначе този крем може ли да се ползва и против тъмни петънца, останали от "чоплене" на пъпчици?

Права си Mr. Green Ами такава снимка съм хванала. Сега се загледах, че моя е със синя капачка, а дневния е с жълта. Но там дневен нямаше, само нощен (в ДМ красна поляна)

# 266
Бе стига сте цитирали тая гигантска снимка на този крем при всеки отговор по негов адрес!  ooooh!

# 267
  • Варна
Бе стига сте цитирали тая гигантска снимка на този крем при всеки отговор по негов адрес!  ooooh!

Всеки път като ми изпише, че има нови отговори, отварям и я виждам тая пуста снимка и напускам темата, щото си мисля, че е оня стар постинг.  Joy

# 268
Точно вчера пробвах от тестерче дневния избелващ крем и ми направи впечатление колко лекичък и колко бързо попива.Не си взех, защото съм се заринала с кремове.Но след отзивите тук, ще взема да си купя нощния да пробвам как ще повлияе на моите петна.Другите кремове ще стоят настрана за по-слънчевите дни. Simple Smile

# 269
Аз имам още еин въпрос,вчера като писах забравих :/ Та искам нещо леко,незапушващо порите,което просто да освежава тена-тониран крем,бб крем..Харесах си тези две,обаче не мога да избера:
http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/56188/data/bild-balea- … g?v=1371475028000
или
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … care-make-up.html ?
Кожата ми е смесена,деахидратирана...

Общи условия

Активация на акаунт