Balea, Alverde, Catrice, Essence - 15 (Козметика от ДМ и Лили)

• 91 391
  • 723
  •   2
Отговори
# 120
някой ползвал ли е кокосовото олио на алверде? дали е подходящо и за коса? има ли аромат някакъв?
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/255180/neu_produkt_60.html
Аз го ползвах за тяло преди година. Хубаво е. Не е прекалено мазно, но и трябва кожата да е по-суха. За коса мисля, че ще е тежко, но може да се правят маски с измиване според мен.  Rolling Eyes Ароматът му е много приятен.

Взех си големия лосион за тяло на Балеа, който е за чувствителна кожа. Подходящ е за нормална кожа. Много ми харесва как ухае - свежо и приятно. Беше под 5 лв за 400 мл.

# 121
Похвалвам комплектчето за вежди на Есенс. Пробвах само с четчицата, без шаблоните - стои естествено.

# 122
  • Стара Загора
Веждите са ми черни, но не са толкова плътни. Пробвала съм с тъмно кафеви сенки да ги запълня, но стои много грубо. Чудя се дали да си взема комплекта за вежди, но май няма да ми е от полза  Rolling Eyes

# 123
ALIEN_CHILD,може ли да погледнеш състава на лосиона със алое вера на Балеа?Съдържа ли вредни съставки и парабени?

# 124
харесвам повече вежди, попълнени с по-светъл цвят - пробвай  Wink

# 125
Моите са черни, но тъмнокафевия цвят на сенките на Есенс им върви идеално.

# 126
Не се ли размазват тези боички, които са специално за вежди? Аз май си пипам веждите от време на време и да не стана карикатура като без да се усетя ги размажа стабилно. Crazy

# 127
те са всъщност матови сенки
отнемала съм цвят, но слагам много малко, няма как да ги размажа твърде много  Wink
ако имаш у дома матови кафяви или кафяво-сиви например, пробвай

# 128
  • София
Момичета, ползвали ли сте камъка-дезодорант на Балеа  newsm78 Отзиви?  Praynig

# 129
  • на последния етаж
Да, преди време и не ми хареса - изхвърлих го.

# 130
Да, преди време и не ми хареса - изхвърлих го.

Подкрепям- и на мен не ми хареса.

# 131
  • Седмото небе
матиращите листчета на CATRICE са страхотни!станаха ми задължителен аксесоар в козметичния арсенал.опитвала съм и на други марки,но тези са ми най-сполучливи като ефект,цена,количество и много удобна опаковка!горещо препоръчвам за търсещите такъв продукт!!!

# 132
  • Germany
матиращите листчета на CATRICE са страхотни!станаха ми задължителен аксесоар в козметичния арсенал.опитвала съм и на други марки,но тези са ми най-сполучливи като ефект,цена,количество и много удобна опаковка!горещо препоръчвам за търсещите такъв продукт!!!

Какво правят тези листчета?  newsm78

# 133
  • най-шареното място
попиват и така матират

# 134
Листчетата в ДМ или в Лили са?

Общи условия

Активация на акаунт