Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм с розова вода и бадемово масло и също нямам подпухване, но и по принцип не съм склонна към такова. Как си го обяснявате това подпухване?

# 226
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, тази на Лавена къде се продава? Заинтригувах се от нея Simple Smile
В Елитис я има.

И в Кауфланд съм виждала неща на марката  Peace

Много съм доволна от белия молив за Никс за подсилване цвета на сенки:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/04/nyx-jumbo-eye-pencil-milk-604.html

# 227
  • Пловдив
От тази маска за лице съм доволна /мазна кожа/ 30мл. е и е под 3лв. /има я в Елитис/

# 228
Вероятно не съм спазила съотношението. Сложила съм повече масло и може би затова...Пък и не съм си мила лицето след почистването. Ще пробвам с готовия лосион на Икаров.

# 229
Вероятно не съм спазила съотношението. Сложила съм повече масло и може би затова...Пък и не съм си мила лицето след почистването. Ще пробвам с готовия лосион на Икаров.
И какво ако си сложила повече масло? ХОрата като се мажат с чисти масла?

# 230
И какво ако си сложила повече масло? ХОрата като се мажат с чисти масла?

Нямам представа защо така се е получило. Бях на козметик тогава и споделих какво съм слагала и тя каза, че може да ми идва много "тежко"...И от други съм чувала, че при тях има подпухване...Явно си е до кожа.

# 231
Най-вероятно.  Peace

Сега се замислих за тая маска за мазна кожа на Талодерма. С тая борова киселина не знам как ще се спогодим.  Grinning Защото от Хималая-та с боракс направих пигментни петна.

# 232
Кажете нещо добро за стрии по време на бременност.Ползвах олиото на Джонсън,ама ми казаха ,че било вредни нищо че било бебешко и така и не се мажа с него.А и да ви кажа честно мажа се като не ме мързи. Embarassed Laughing За сега нямам стрии,ама трябва да взема някакви мерки все пак.

# 233
Кажете нещо добро за стрии по време на бременност.Ползвах олиото на Джонсън,ама ми казаха ,че било вредни нищо че било бебешко и така и не се мажа с него.А и да ви кажа честно мажа се като не ме мързи. Embarassed Laughing За сега нямам стрии,ама трябва да взема някакви мерки все пак.
Аз полазвах олиото на ИКаров. Нямам стрии, но се мажех упорито всеки ден след 3тия месец, по 10 минути на ден.

# 234

Аз се мазах с олиото(спрей) на Палмерс. По корема нямам стрии, но по гърдите и ханша ми се появиха...И с Икаров пробвах, но миризмата нещо ми беше много силна...По принцип е най-добре с мас, но "аромата" не се понася направо...Поне аз не издържах много.

# 235
Да, на Икаров ухае точно на индийски магазин. Много силна миризма.  Sick
Артемида, ти маза ли ханша и гърдите? Аз гърдите не ги мазах и имам стрии по тях.

# 236
Мазала съм се, но наблягах повече на корема...

# 237
  • вече Пловдив
Аз също съм много доволна от олиото на Икаров за стрии. Нямам нито една, слава Богу.  Peace Мазах се от 3-я месец до края на бременността (гърдите, корема и бедрата). Миризмата е гадна, но някак свикнах с нея.

# 238
Искате да кажете, че стриите се заличават от това олио?

# 239
  • вече Пловдив
Искате да кажете, че стриите се заличават от това олио?
Не  Laughing Предотвратяват ги.

Общи условия

Активация на акаунт