Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има ли доволни от новия крем-дезодорант на garnier?  Simple Smile
http://prikachi.com/images/321/7340321c.jpg
Зависи какво очакваш. На мен ми харесва,защото попива светкавично,не зацапва дрехите,но като аромат е слаб и не запушва потните жлези. За мен най-добрият дезодорант п/в изпотяване е на "Rexоna",ако не искаш да си потна. А най-добрият за аромат си остава на "Julien" и спокойно можеш да минеш и без парфюм.

благодаря, а този Julien има ли го в дм, лили или елитис?

# 451
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!
  Можете ли да ми препоръчате хайлайтър на някоя марка, която може да се намери в Лили или ДМ?
От доста време търся, но освен един молив на Катрис друго не намерих...

Точно Катрис имат хайлайтър:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/02/catrice-prime-and-fine … highlighting.html
Есенс ги коментирахме в другата тема, но сега имат бронзър и хайлайт в едно - има тестер виж дали ти допада.
Ако намериш здрачовската пудра случайно също е много хубава.

# 452
  • Седмото небе
Някой да се е срещал с това
Скрит текст:
чудо?Отдавна си търся спирала с интересна,нестандартна четка на някоя по бюджетна марка и тази ме заинтригува!приемам всякакви предложения на лични,за да не спамим тази тема.и ще помоля,ако някой може да ми пусне линк към тема само за обсъждане на спирали Peace   bouquet

# 453
  • Пловдив
Има ли доволни от новия крем-дезодорант на garnier?  Simple Smile
http://prikachi.com/images/321/7340321c.jpg
Зависи какво очакваш. На мен ми харесва,защото попива светкавично,не зацапва дрехите,но като аромат е слаб и не запушва потните жлези. За мен най-добрият дезодорант п/в изпотяване е на "Rexоna",ако не искаш да си потна. А най-добрият за аромат си остава на "Julien" и спокойно можеш да минеш и без парфюм.
този ли е

А на Гарние крем-дезодоранта има ли го някъде намален?

# 454
В Кауфланд тази седмица - 3,45
Аз си взех без аромат.

# 455
А на Гарние крем-дезодоранта има ли го някъде намален?

В момента в Кауфланд - 3,45 лв.
Аз имам светло синия, много нежен аромат.

# 456
Здравейте!
  Можете ли да ми препоръчате хайлайтър на някоя марка, която може да се намери в Лили или ДМ?
От доста време търся, но освен един молив на Катрис друго не намерих...

Точно Катрис имат хайлайтър:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/02/catrice-prime-and-fine … highlighting.html
Есенс ги коментирахме в другата тема, но сега имат бронзър и хайлайт в едно - има тестер виж дали ти допада.
Ако намериш здрачовската пудра случайно също е много хубава.

Благодаря ти много! Толкова гледах и не съм я видяла  Laughing
Изглежда много добре, надявам се да успея да я намеря при следващото ми посещение в Лили  Simple Smile

# 457
  • Бургас
Хиляди благодарности на този, който препоръча Маска за коса Argan & Olive

Използвам я вече две седмици и косата ми е мека, не се омазнява така бързо и изглежда страхотно.
Единственият проблем е, че мирише невероятно вкусно  Heart Eyes
Joy пу аз бях!!!и аз си я ползвам с огромно удоволствие!единствения минус на другите продукти от серията-също много добри е че не миришат като маската!тя е просто неустоимо вкусно ухаеща!!!
А иначе и аз я купувам от Елитис,а ако не я намеря там от 1 магазин-склад на едро за всякакъв тип неща за домакинство и козметика(в Бургас).евтино и ефикасно,при това родно производство-може би се повтарям,но ще я подновявам и ползвам докато някога я спрат от производство!!!
Днес ходих до Елитис и си купих и маската,и шампоана от серията,след малко ще ги пробвам

# 458
  • Седмото небе
Скрит текст:

Използвам я вече две седмици и косата ми е мека, не се омазнява така бързо и изглежда страхотно.
Joy пу аз бях!!!и аз си я ползвам с огромно удоволствие!единствения минус на другите продукти от серията-също много добри е че не миришат като маската!тя е просто неустоимо вкусно ухаеща!!!
А иначе и аз я купувам от Елитис,а ако не я намеря там от 1 магазин-склад на едро за всякакъв тип неща за домакинство и козметика(в Бургас).евтино и ефикасно,при това родно производство-може би се повтарям,но ще я подновявам и ползвам докато някога я спрат от производство!!!
Днес ходих до Елитис и си купих и маската,и шампоана от серията,след малко ще ги пробвам
  NaughtyПосле задължително да докладваш  Wink

# 459
И аз съм доволна от Neo-то на Garnier, имам розовия, ухае леко и свежо, много лесно се нанася и попива много бързо, не съм забелязала да ми оставя петна по дрехите.  Peace

# 460
И аз съм доволна от Neo-то на Garnier, имам розовия, ухае леко и свежо, много лесно се нанася и попива много бързо, не съм забелязала да ми оставя петна по дрехите.  Peace
И аз го имам,не оставя петна.

# 461
Момичета, заинтригувахте ме със заздравителя на Евелин, 8 в 1. Днес си го купих и вече съм с един пласт. Нали не съм объркала? Имаше и SOS и някакъв с диаманти. Аз си взех 8 в 1, който не е в кутийка...Много се надявам цепенето да спре най-накрая. Иначе са ми твърди ноктите, но се разслояват. Моля тези, които го препоръчаха да кажат от колко време го ползват.

# 462
  • Somewhere far away
аз си взех тоози SOS и също се надявам да помогне на моите нацепени нокти - тук много го хвалят така че дано и  на мен да ми се отрази добре.

# 463
  • Перник
Единственото,което ми помогна за нокти,са таблетките Биотин!

# 464
  • Бургас
Скрит текст:

NaughtyПосле задължително да докладваш  Wink
Възхитена съм,имам обем,имам блясък,ухая невероятно и изобщо съм на мнение,че обожавам Ариес Козметикс,благодаря,че ми препоръчахте тези продукти,аз от години обожавам краставиченото тоалено мляко и краставичния им крем,но съм изненадана от шампоана и маската и то много приятно,толкова са икономични и същевременно прекрасни,а са в доста големи разфасовки,още веднъж благодаряа smile3525

Общи условия

Активация на акаунт