Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за шампоани-оцветители?
Какви са препоръките за маски за лице, които премахват мъртвите клетки и придават на кожата здрав вид?
Кои са препоръчителните BB кремове за комбинирана кожа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за шампоани-оцветители?
Форумът предлага различни препоръки за шампоани-оцветители, като Cassia Obovata и катран, които са високо оценени. Други серии като Garner и Biotech също се споменават, въпреки че някои хора намират Biotech за тежък и мазен. Важно е да изберете шампоан, който отговаря на специфичните нужди на косата и скалпа.
-
Какви са препоръките за маски за лице, които премахват мъртвите клетки и придават на кожата здрав вид?
-
Кои са препоръчителните BB кремове за комбинирана кожа?
-
Какви са препоръките за четки за грим?
-
Какви са препоръките за премахване на белези от пъпки?
Важното е че се разбра смисъла, не издребнявайте сега
Омръзна ми да обикалям магазините без резултат, мислех, че е по-разпространена марка. 
Благодаря! От толкова търсене ми се изпари желанието за молив, но като имам път към Гранда, ще проверя.
за 99ст. 
Иска ми се някакъв серум ли,и аз не знам какво,нещо по-силничко да слагам само на проблемните участъци.Видях,че козметиката на Биотрейд не е толкова скъпа,но не знам какво да си взема и дали си заслужава.Приемам и други предложения.
Ох,и аз обясних....Като цяло не е толкова зле,рядко ми излизат една-две пъпчици.Черните точки по-скоро са ми проблем.
,просто защото не усещам нужда от отделен такъв продукт.Обикновено при нужда ползвам лосиона за тяло 
Глицеринов,супер концентриран крем-маска за ръце и нокти,която 1)интензивно овлажнява 2)дълбоко подхранва 3)регенерира 4)изсветлява пигментациите и 5)заздравява ноктите.С био козе мляко,вит.Е и масло от карите плюс това е бързоабсорбираща се формула