Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • В един копнеж!
да и аз съм го правила два тропане страхотен рилинг е наистина кожата след това е разкошна много ми харесва нашто да си почиствам лицето със сода за хляб 
Баси, слагай поне запетайки, точки или главни букви, за да разделяш мисълта си. Едва разбрах какво си казала!

# 586
 Joy Важното е че се разбра смисъла, не издребнявайте сега  Grinning

# 587
Да мерси за съвета ще се опитам просто пиша от телефона, а горкия все си подава оставката, а аз не му я приемам че ми е единствения достъп до интернет

# 588
Доволна съм от тази маска : http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Linea-Bio-Crystalline-% … %D0%BA-250ml.html
 Изчаках да я пробвам 3-4 пъти, за да споделя отзиви. Взех я за 2 лева и нещо от Лили(може да е била на промоция). Прави косата ми мека и лесна за разресване. Ползвам шампоан за ежедневна употреба, а той доста ми изсушава краищата. Тази маска се справя с проблема, след като я изразходя мисля да пробвам и другите видове на марката.

# 589
  • Пловдив
Някой от Пловдив може ли да ми каже къде мога да намеря силиконови моливи на Импала в цвят различен от черното?  Tired Омръзна ми да обикалям магазините без резултат, мислех, че е по-разпространена марка.  ooooh!

Последно съм купувала от едно магазинче в Гранд на
третия етаж.

# 590
  bouquet Благодаря! От толкова търсене ми се изпари желанието за молив, но като имам път към Гранда, ще проверя.  Simple Smile

# 591
  • Бургас
Да похваля кремчето за ръце и нокти на Билка с бяло грозде  Peace за 99ст.

# 592
100% доволна,струва около 1,50лв.,
Скрит текст:

# 593
  • Пловдив
А къде го има?

# 594
Здравейте момичета!Много се радвам,че открих темата.Моля да споделите мнение от козметиката на Биотрейд.От известно време кожата на лицето ми започна да става проблемна.От страни на носа имам черни точици,които започнаха да стават на разширени пори. Sad Иска ми се някакъв серум ли,и аз не знам какво,нещо по-силничко да слагам само на проблемните участъци.Видях,че козметиката на Биотрейд не е толкова скъпа,но не знам какво да си взема и дали си заслужава.Приемам и други предложения. Praynig

# 595
Здравейте момичета!Много се радвам,че открих темата.Моля да споделите мнение от козметиката на Биотрейд.От известно време кожата на лицето ми започна да става проблемна.От страни на носа имам черни точици,които започнаха да стават на разширени пори. Sad Иска ми се някакъв серум ли,и аз не знам какво,нещо по-силничко да слагам само на проблемните участъци.Видях,че козметиката на Биотрейд не е толкова скъпа,но не знам какво да си взема и дали си заслужава.Приемам и други предложения. Praynig
Аз съм използвала Акне аут, но той е подходящ за по-мазна кожа и предполагам, че ще ти е силен. Ако смяташ да третираш само проблемните участъци- Биодерма Себиум Серум, това е крем, но цената му е около 25 лв.

# 596
Ами аз не мога да определя каква ми е кожата. ooooh! На тялото ми е много суха,а на лицето мисля,че е мазна,но пък нямам лъщене или нещо такова.Понякога пък видимо е суха. Crazy Ох,и аз обясних....Като цяло не е толкова зле,рядко ми излизат една-две пъпчици.Черните точки по-скоро са ми проблем.
Мерси за мнението,ако трябва и повече пари ще дам,какво да се прави...

# 597
Аз го поръчвам от тук,мързи ме да го търся по магазините http://www.morfey-online.com/lavandula/118---3800200963245.html

# 598
Доволна съм от този интимен гел Веаuty Formulas Feminine.
Измива добре и не дразни.

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 17:34 от krem-karamel

# 599
  • Седмото небе
Да си призная рядко ползвам крем за ръце Blush,просто защото не усещам нужда от отделен такъв продукт.Обикновено при нужда ползвам лосиона за тяло Embarassed...Нооо това истински ме грабна.Като продукт бих го определила с приложение 4 в 1:маска/крем за ръце плюс същото приложение за крака
Скрит текст:
Иначе "обещава" да е 5в1 за 48ч newsm78 Глицеринов,супер концентриран крем-маска за ръце и нокти,която 1)интензивно овлажнява 2)дълбоко подхранва 3)регенерира 4)изсветлява пигментациите и 5)заздравява ноктите.С био козе мляко,вит.Е и масло от карите плюс това е бързоабсорбираща се формула Crazy /мой превод от опаковката Peace
За смешните си няма и 3 лв./100 мл си е истиско чудо определено!!!!! Пробвано,харесано и със сигурност ще се повтаря!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт