Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
И предпазва добре от изпотяване,така ли?Спрей или рол он е по-ефикасен?
Аз до сега не съм попадала на нещо,което да ми предпазва TiredТака като се замисля,май само Lady Speed Stick Gel имаше някакъв ефект,но пък имам спомен за петна като от избелване(това преди 100 години).

# 631
  • Седмото небе
Аз съм доволна и от 2те Лидл-ски неща
Скрит текст:
-ЗЕЛЕНИЯ.Като за 5лв общо за 2та продукта,са си много добре.И да не ти паснат-не ти е жал да хвърлиш или пък да те е яд,че си дал много пари.На който съм ги препоръчала е оставал доволен bowuu
Peace .Дано на Била са поне толкова добри

# 632
  • Варна
Ще взема да пробвам и двата(Била и Лидъл-ски) Peace

# 633
Много ви моля да ми препоръчате някакъв измиващ гел Praynig
Имах проблемна кожа (петна ,пъпки и т.н),но след ражданията ми се поуспокои.Нещо евтинко ми трябва,че не е само измиващото Tired Tired

# 634
  • Варна
И аз си взех това зеленото на Била (MY) ще споделя като го пробвам. Колко марки съм сменила и все нещо не ми харесва Crossing Arms

# 635
  • Седмото небе
Ще взема да пробвам и двата(Била и Лидъл-ски) Peace
Peace И правилно!!!Браво smile3501!За 10-12 лв ще си вземеш и от двата вида,и на двете марки!Ей това се казва правилен избор!И аз след работа днес ще ида до Билла да взема ролка,че даже ако имат спрей и от него ще си отнеса един Wink После ще споделям впечатления и дано са newsm10,а не  newsm11,че иначе ще се  smile3516 smile3506

# 636
  • София
Момичета днес за 1ви път пробвах масажиращата и ексфолираща ръкавица за баня Ebelin
Скрит текст:
,и искам да ви кажа,че надали някога ще си купя ексфолиант за тяло  Joy С ръкавицата кожата ми става направо гладка като стъкло  #Crazy Heart Eyes

От години ползвам такава ръкавица и с нищо друго не я заменям! Но....веднъж се претрих жестоко и оттогава много внимавам.

# 637
А някой може ли да качи една снимчица на този рол-он от Била, че не мога да го намеря да видя как изглежда?  Praynig

# 638
Тези гъби за баня, много повече ги харесвам : http://corecom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=14_ … 331f29bc674a0f6b3

Но и ръкавицата не е лоша де .

# 639
  • Варна
А някой може ли да качи една снимчица на този рол-он от Била, че не мога да го намеря да видя как изглежда?  Praynig

# 640
В ДМ видях шампоани на Дева с коприва,голямо шише за по-малко то 2 лв.  Rolling Eyes Някой ползвал ли е?От скоро започнах да купувам Тео,доволна останах,но не и от тези с балсам. CrazyВчера се изкъпах с него,някакъв с морски неща,днес косата ми беше на клечки.Интересуват ме и шампоаните на Арома!   bouquet

# 641
В ДМ видях шампоани на Дева с коприва,голямо шише за по-малко то 2 лв.  Rolling Eyes Някой ползвал ли е?От скоро започнах да купувам Тео,доволна останах,но не и от тези с балсам. CrazyВчера се изкъпах с него,някакъв с морски неща,днес косата ми беше на клечки.Интересуват ме и шампоаните на Арома!   bouquet

На Дева са по-хубави от на Арома . Аз ги ползвам то месеци , не заради цената, а защото повече ми харесват.

# 642
  • Варна
Аз пък не съм доволна от рол-она на Лидл. Мин.година купих 3-4 докато намеря нещо подходящо.

Доволна съм от този дезодорант Balea
Скрит текст:

Много ви моля да ми препоръчате някакъв измиващ гел Praynig

Тази е хубава. И други момичета са я хвалили в темата. Струва около 2 лв.
Скрит текст:

# 643
Нормално е всякакви спрейове и рол-они да се отразяват различно на всеки. Аз от години използвам рексона спрей и то само 2 вида от тях. В Елитиса си ги намирам често на 3 лв. и си зареждам по 2-3, че по други магазини е над 5 лв. Преди ми се струваше, че кожата ми до толкова е свикнала с нея, че дори и да забравя да се напръскам цял ден съм свежа и мириша добре, но потене си има някакво. Отскоро обаче.. даже и с нея ми се появи лека неприятна миризма на пот, която не бях усещала от години  Sad Дали проблема е в мен или в изменение на качеството.. не знам. Преди съм пробвала и други спрейове, но не са ми харесвали. Ролки не обичам. Май трябва да се преориентирам и да пробвам нещо ново.

# 644
  • Стара Загора
От доста време използвам зелена Rexona с алое вера и ми харесва.
Чела съм много положителни мнения тук във форума от спрей на Balea Sensitive, зъщо така една позната ми го препоръча, но още не съм си взела да го пробвам. Ето така изглежда:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт