Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
И аз да кажа за маската за коса на био олив с маслина и пр. и пр. , къде мирише на кекс  Mr. Green Mr. Green Абе, момичета, като се измия с нея и ми изсъхне косата много добре, но след първия ден , на следващите, става едно заплитане една сухота  ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 При някой друг?

# 616
  • Сoфия
имам въпрос, дано някой ми отговори - за сгъваемите чадъри на дм, дали си струват??

Аз си купих малък автоматичен от там! Доволна съм от края на зимата съм с него  Hug

# 617
Момичета, искам хубави сенки за очи. Бях си купила на Ейвън и на Мейбълин, но ми се подуха очите от тях...Само с молива на Ейвън съм ок. Малко ме е страх да експериментирам, ама искам да пробвам с друга марка сенки, да видя дали пак ще стане така. Тези на ГР как са?

# 618
  • Седмото небе
И аз да кажа за маската за коса на био олив с маслина и пр. и пр. , къде мирише на кекс  Mr. Green Mr. Green Абе, момичета, като се измия с нея и ми изсъхне косата много добре, но след първия ден , на следващите, става едно заплитане една сухота  ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 При някой друг?
Аз нямам такъв проблем Thinking,дано не се и появявя де Rolling Eyes.Иначе от тази серия ползвам шампоана(но незнайно защо мирише различно #Crazy Sick)и след него редувам на едното измиване балсама(той също не мирише вкусно Crossing Arms) и маската на следващото измиване,за финал няколко помпички от .И да ви кажа такава здрава и лъскава коса,при това много гъста и с дължина 5 см над кръста,с толкова бюджетни продукти почти никога не съм имала!

# 619
  • Варна
+1 за спрея на Шаума.Не го ползвам,често в момента,защото довършвам други продукти за коса.Малко разчиствам козметиката,че се заринах  Blush
Аз си търся рол-он, предложете нещо  Praynig Не искам стикове и дезодоранти  Naughty

# 620
  • Варна

Аз си търся рол-он, предложете нещо  Praynig Не искам стикове и дезодоранти  Naughty

Не е магазинна козметика, но този на Орифлейм ми върши работа. Най ми допада, че не ме сърбят мишниците като от много други, не знам дали  съдържа aluminium, че са му лепнали етикет с превод точно на състава.
Скрит текст:

# 621
  • Стара Загора
имам въпрос, дано някой ми отговори - за сгъваемите чадъри на дм, дали си струват??

Аз не използвам такъв, но майка ми и приятелят ми имат такива и са доволни от тях  Wink

# 622

Аз си търся рол-он, предложете нещо  Praynig Не искам стикове и дезодоранти  Naughty

Не е магазинна козметика, но този на Орифлейм ми върши работа. Най ми допада, че не ме сърбят мишниците като от много други, не знам дали  съдържа aluminium, че са му лепнали етикет с превод точно на състава.
Скрит текст:

Това със сърбежа под мишниците не знам на какво се дължи...Преди бях много доволна от Гарниер - Calm, но сега ме сърбят подмишниците от него. Много силен ли ми идва вече, не знам... В момента ползвам на Фа - розовия, ок е засега. С Дав нямам проблем, но пък се потя...Не мирише на пот, но не обичам да ми е мокро. Мисля да пробвам новите кремове на Гарниер, дано да не получа сърбежи и от тях...

# 623
абе и моята е здрава и лъскава, ама май не и понася много много тази маска  newsm78 newsm78

и мен ме сърбяха така мин.лято от един гарниер ролка. Сега ми свърши мичъма на Лореал много бързо /така че колкото и да е хубав, не си струва 8.50лв за толкова кратко време  Sad / и се върнах на Гарниер..после ще взема Лейди спийд ст.  Wink

# 624
Точно от Гарниер Нео получавам този сърбеж, за който говорите. Иначе са на промоция за 5 лв в момента. Аз мисля, че от алуминия сърби, защото се запушват порите...
Харесвам Юсерин ролка, но той е скъпичък, 13-14 лева някъде.

# 625
  • Бургас
Момичета, искам хубави сенки за очи. Бях си купила на Ейвън и на Мейбълин, но ми се подуха очите от тях...Само с молива на Ейвън съм ок. Малко ме е страх да експериментирам, ама искам да пробвам с друга марка сенки, да видя дали пак ще стане така. Тези на ГР как са?
Аз бих препоръчала Катрис,има ги в Лили

# 626
Запалила съм се на продуктите на Рубела . Имат спрей са  преди : сешоар,маша или преса, хубав е . Също ползват техен рол он за подмишници , също съм доволна . И една маска с авокадо , определено ми живва зорлен русата косат с нея .  Mr. Green

Гримчета ползвам на голден роуз , спирала на фломар. Фон дьо тена само ми е скъп .

# 627

Пo препоръка от форума купих рол-он от Била, тяхната марка MY, много съм доволна. Взех го на промоция 1.45, а редовната му цена е 1.99

# 628
  • Седмото небе

Пo препоръка от форума купих рол-он от Била, тяхната марка MY, много съм доволна. Взех го на промоция 1.45, а редовната му цена е 1.99
Аз пък съм пробвала рол-он от серията CIEN на Лидл и бях много доволна-някъде съм го хвалила вече Wink После и един део-спрей пак от тази марка-очарована останах и от него!Понякога продукти за по 2-3 лв от фирмените марки на големите вериги са ми били много по-сполучливи и ефикасни от други,за които съм давала по 10-20-30 лв.Но всичко е въпрос на вкус, hahahaна усещане по-скоро Joy .Като привърша наличните към момента и аз ще отнеса по 1 рол-он и спрей,ако имат от тези на Билла.Препоръчайте ми(които ги ползва)някой аромат/цвят от тях Peace

# 629
Когато аз купувах имаше само зелен, но е много свеж и ненатрапчив.

Общи условия

Активация на акаунт