Хайде на срещааа!

• 7 010
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и един голяяяяяяяяяяяяяям заплес да каже, и аз идвам! Само да попитам вие с мъже ли ще дойдете, че пише в анкетата идваме двама, не че искам пак да го доведа моя, ама ако има и други татковци, може да го накарам да ни снима пак с хубавия фотоапарат, иначе и сама ми е хубаво да си дойда!
Мамо Иги Simple Smile а като каза за снимки...какво стана със снимките от предната ни среща? Simple Smile

# 61
Ако някой каже и къде е пицарията, ще е супер - а също и какво стана с резервацията, че времето си наближава...
Майче, тия дни бях много заета и нямах време за резервацията. Но утре се надявам да ми остане малко свободно такова... newsm78 особено като отбележа факта че съм и с двамата у нас  newsm78 та ще отскоча и веднага след това ще ви оставя съобщение тук Simple Smile

# 62
Креме, само те моля да опишеш за такива като мен - слабо ориентирани по София, къде точно е, че нещо не схванах.

# 63
Креме, само те моля да опишеш за такива като мен - слабо ориентирани по София, къде точно е, че нещо не схванах.
Ок, Майче Simple Smile Нямаш грижи...не че аз обеснявам много добре де Wink

# 64
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Майче не бери грижа- аз знам къде е Simple Smile

# 65
Пу, аз съм с Валя - заплюх си те...., да не ме изоставиш.... Wink

# 66
Пу, аз съм с Валя - заплюх си те...., да не ме изоставиш.... Wink
Ти пък- никога Simple Smile

# 67
  • София
А пък аз си заплювам тогава да съм с Валя и Мая, хехехе и да не ме изоставите моляяяяяяяяяяяяяяя!!!!
А снимките, а че не ги ли закачих???? Да не би да забравих да посоча линк? Ей сега ще проверя! Ето ТУК са снимките!
Я ми кажете наистина ли го забравих да го публикувам това със снимките, че съм многo разсеяна!!!!

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 20:18 от Mama Igi

# 68
Споко бе Иги, публикува ги:) От бременността и кърменето се оглупява, ама не чак толкова Mr. Green

# 69
За мен също ще се наложи да ме ориентирате, къде се намира заведението или по скоро, кажете ми какво да кажа на таксито.
Възнамерявам да си спра колата на някое тихо и уютно паркингче и да си взема едно бързо жълто возилче, за да ме отведе при ВАС newsm68 newsm44 newsm68

# 70
  • в края на града
И аз се записвам - това дето не съм 100% сигурна, но да ме броите  Grinning Нашият тати каза, че ще гледа Яни, дано не му изникне нещо.
И аз не го знам този Дон Домат, пък и ул.Триадица не се сещам коя е, ул.Веслец я знам  newsm78, но ще търся по картата  Wink

# 71
Обяснявам: Ул. Триадица е успоредна на Дондуков и минава зад ЦУМ и Министерство на труда и Министерски съвет. Пресича се с Веслец, която пък идва от Дондуков и минава покрай НЕК. По нея се движат трамваи 20 и 22 в посока Операта.Ето и картата(дано съм се справила този път, че нещо ги оплесквам обикновено):
Пицария Дон Домат

# 72
  • в края на града
Страхотно си го обяснила, визуално си го представих къде е   bouquet Отдавна не съм минавала в този район, затова не съм го виждала, ще го намеря, само Ивчо да не е зает на11-ти.

# 73
  • София / Пловдив
И аз се ориентирах къде е мястото  Laughing
Само пак да ви помоля, ако има промени за срещата, някоя от вас да ми се обади, че след малко тръгваме за София, а там нямам Нет.
Целувки за всички и до скороооооооооооооооо!   bouquet

# 74
Бравос Валя, а като си помислиш, че през ден минавам оттам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт