Американски колеж - пета тема

• 107 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 735
Татко Мецан, никой не говори за скъпи гъзарски коли, говорим за сравнение например между по-нова, респ. по-сигурна кола, да кажем за 10 х.лв. и кола, която е на почти 20 г. и не знам дали струва и 1000 лв.
Не ми казвайте, че всички карате някакви таратайки, защото сте над тези неща?
Много добре се виждаше какви са паркиралите коли на изпита за АК и племенничката ми, която е чувствителна по темата заради тийн възрастта, едва ли не й беше неудобно да слезне от тяхната кола. Родителите й разбира се, нямат подобни притеснения. Нито се срамуват, нито изпитват необходимост да се показват пред някого.

Не разбирам защо налитате така, кой бил галфон и т.н. Това, че ви се струва неразумно и глупаво някой да си маже счетоводството и данъците или да си купува коли за гъзария, не значи че няма такива хора или пък че те са малко. Нито съм казала, че го одобрявам, нито че е умно, нито че е законно. Казвам, че въпреки вашия протест, има немалко такива хора. Знам го от опит, въпреки че нито имам фирма, нито съм счетоводител, но все пак професията ми е свързана.

И не разбирам въобще защо спамим темата. Идеята беше да се види дали са дали на някого намаление на таксата и какво му е състоянието. Аз дадох пример с колата, защото това ми се вижда по-логично от "някакъв си" доход, който по разбираеми причини не може да се цитира. 

# 736
  • София
Заповядайте в петата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852778.new#new!

Общи условия

Активация на акаунт