Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 47 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте  Hug има ли я качена някъде серията от днеска по бтв където я даваха  newsm78

Не знаех, че гледаш Опасни улици. Епизода от днес още го няма. Когато може Краси ще го качи тук в темата. Иначе няма как - от БТВ са забранили ... newsm10
гледам го доста е интересен и забавен  Mr. Green  Hug

# 511
Здравейте  Hug има ли я качена някъде серията от днеска по бтв където я даваха  newsm78

Не знаех, че гледаш Опасни улици. Епизода от днес още го няма. Когато може Краси ще го качи тук в темата. Иначе няма как - от БТВ са забранили ... newsm10
гледам го доста е интересен и забавен  Mr. Green  Hug

Радвам се! Опасни улици за мен е сериал номер 1 от турските - никой не може да се мери с него. Сюжета е невероятен - има екшън, забавление, любов. Има от всичко - гледам го още от първи сезон. Актьорите са невероятни и играят супер.  newsm44 newsm76 Two Hearts

Предполагам си се загледала в сериала от 6-ти сезон заради Берк. Това е последния сезон с негово участие ...  Peace

Берк и Чаала дойдоха в Опасни улици в началото на 4-ти сезон и бяха главната двойка. Направо си падах от смях с тях. txtloves  Flushed  grinning039

В края на 5-ти сезон напусна Чаала, а в края на 6-ти Берк - макар, че искаше да го направи по-рано. Двамата са много добри приятели и в живота ...  newsm10

Всички сезони са невероятни. Голям смях пада със семейство Чобан, с Али и Пънар, с всички. Днес Синанчо ме разби ...  hahaha hahaha hahaha

В момента в Турция снимат 8-ми сезон на сериала, а от септември ще започнат 9-ти ... 
Flushed ppp  Hands Clap

# 512
Да аз заради Берки  Flutter Много му ходи тоя патлак  Heart Eyes  сега по бтв ,кой сезон дават  newsm78

# 513
Да аз заради Берки  Flutter Много му ходи тоя патлак  Heart Eyes  сега по бтв ,кой сезон дават  newsm78

Берк е най-уникалният. Много му отива ролята на комисар Синан. Сладкия ми той ...  txtloves Two Hearts Two Hearts

Както ти казах - сега дават повторение на сезон 6. Това е последния сезон с участието на Берк. newsm10

Дано по натам повторят сезоните от началото. Четвърти и пети с Берк и Чаала са ми любими - невероятна двойка са    Kissing Heart ppp  Hands Clap

Всички сезони на Опасни улици от 1-ви до сега са великолепни - сериала няма равен ...
   newsm44

# 514
Хубаво сте обсъдили сериалчето, съгласна съм с Росито и за мен си е номер 1, толкова години и все по 1-те места, винаги с хубав сценарии, 9-та година ще измислят нови и нови случаи, случки при главните герои, браво знаят, как да запазят рейтинга, а тази година с този Джафер избиха рибата.  Grinning

Днеска всички все нови снимки качили, ще ги качвам по отделно, че става манджа с грозде.  Peace

От днес нова снимка на Йозлем, Гизем, Гюлджан и Серкан, страхотни са.  Two Hearts

# 515
Нова на Онур.  smile3525

# 516
Гамзе също качи нова, супер е.  Two Hearts

# 517
Ипек с гаджето й.   love001

# 518
В сайта Харикадизи сериите ,старите,от началото на сезона не тръгват.Аз си ги намерих във Вибокса,за което много благодаря на този,които ги е качил.Ето ви и линка и приятно гледане:
http://vbox7.com/collection:1639772?&page=2

# 519
Хубаво сте обсъдили сериалчето, съгласна съм с Росито и за мен си е номер 1, толкова години и все по 1-те места, винаги с хубав сценарии, 9-та година ще измислят нови и нови случаи, случки при главните герои, браво знаят, как да запазят рейтинга, а тази година с този Джафер избиха рибата.  Grinning

Днеска всички все нови снимки качили, ще ги качвам по отделно, че става манджа с грозде.  Peace

От днес нова снимка на Йозлем, Гизем, Гюлджан и Серкан, страхотни са.  Two Hearts

Благодаря ти за всички прекрасни снимки Рени! Напълно съм съгласна с теб - Опасни улици е номер 1. Има уникални актьори, музика и сюжет. Не случайно винаги сме в челните места. Сезон 8 също е върха - Джефер беше голяма изненада. А новите актриси Гюлджан и Гизем се справят отлично.  ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Hands Clap

# 520
Ето и от мен една невероятна снимка , която Гюлджан пусна днес. Тук е заедно с кученцето си - много са сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 521
В сайта Харикадизи сериите ,старите,от началото на сезона не тръгват.Аз си ги намерих във Вибокса,за което много благодаря на този,които ги е качил.Ето ви и линка и приятно гледане:
http://vbox7.com/collection:1639772?&page=2

Благодаря ти! Hug

# 522
Здравейте! Ето една снимка на Алп с негов фен зад кадър от вчера ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 523
Още една снимка на Алп от тези дни - тук е на някакво събития. Вероятно момичето с него е негова фенка ... smile3525

# 524
И още една невероятна снимка от тези дни на Алп и Шефкет! Били са на рожден ден на някакво детенце - страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт