Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 47 916
  • 742
  •   2
Отговори
# 555
И една нова от Семин и Ипек. Много са сладки двете , невероятни са! Two Hearts Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 12:13 от GabDineva

# 556
Гизем/Музо също пусна снимка. Много е красива! Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 557
И последно една нова снимка на Гюлджан Арслан/Лейля с кученцето й. Прекрасна е! Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts Flowers Bouquet Two Hearts

# 558
Здравейте!  Kissing Heart
Довечера ще гледате ли епизода? Whistling thumbsup
Има няколко снимки , ще ги пусна една по една , за да не е объркващо! Hug

Гамзе пусна тази снимка вчера. Не е нова , от преди време е , но Гамзе е много красива , тук е с приятели! Two Hearts newsm76

Преди 14 години е била снимката.  Mr. Green , написала е, че е на 17 години тук предполагам, че е първият й сериал.  Peace

Ето и една нова снимка на Бусе.  smile3525

# 559
Здравейте! Рени, Габи - огромни благодарности за всички невероятни снимки, които сте пуснали ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Аз лично нямам търпение за епизода тази вечер - със сигурност ще бъде много интересен, вълневащ и забавен ...
newsm44

# 560
Ето и една снимка на Алп от някакво парти на което е бил в четвъртък вечер - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 561
Ето и още една снимка на Алп от рожден ден на негов племенник ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 562
Уау, намерих още една невероятна снимка на Мурат, Лейля и Хюсню от днешния 332-ри епизод на Опасни улици по Канал Д - много са готини и сладки ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 563
Здравейте,някой знае ли как се казва актьора,който играеше ролята на Юджел-дясната ръка на Сойдан бей?Доколкото знам все още не са пускани епизодите след 265-и,нали?Не пришпорвам никого за тях ,само се притеснявам да не ги изпусна и още веднъж благодарности големи на Краси,за това ,че си прави труда да ни радва,въпреки забраните на БТВ.Приятно гледане довечера на всички любители на този невероятен сериал.

# 564
Здравейте,някой знае ли как се казва актьора,който играеше ролята на Юджел-дясната ръка на Сойдан бей?Доколкото знам все още не са пускани епизодите след 265-и,нали?Не пришпорвам никого за тях ,само се притеснявам да не ги изпусна и още веднъж благодарности големи на Краси,за това ,че си прави труда да ни радва,въпреки забраните на БТВ.Приятно гледане довечера на всички любители на този невероятен сериал.

Здравей! Не се сещам кои за хората за които питаш? От кой сезон са?  newsm78

Колкото до епизодите - не се притеснявай. Краси ще ги качи, когато има време ...  Peace 

Приятно гледане и на теб ...  Hug

# 565
Ето и една нова невероятна снимка на Зелиха зад кадър от 8-ми сезон - страхотна е ...  smile3525  newsm76 Two Hearts

# 566
Току-що Гамзе също пусна нови невероятни снимки. Тук е заедно с кучетата си Джинджер и Хера. Много са готини и сладки. Гамзе е страхотна ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 567
Новият епизод започва след малко. Приятно гледане на всички ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 568
Току-що Гамзе също пусна нови невероятни снимки. Тук е заедно с кучетата си Джинджер и Хера. Много са готини и сладки. Гамзе е страхотна ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Благодаря ти за снимките, тя е невероятна.  smile3525

Не знам дали тези са нейни. Постоянно тя и Мерт са с нови кучета, като развъдник са.  Grinning

По принцип знам, че има куче Шекер ( което даже е от улицата ) и котка Джейн.  Heart Eyes Grinning

# 569
Става въпрос за сезона,който сега върви в Турция-Сойдан прибра Джефер от екипа на Ръза,а Юджел е дясната ръка на Сойдан-той вербуваше полицаите и накрая май Мурат го застреля.

Общи условия

Активация на акаунт