Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички тук!  Kissing Heart
Аз също ви благодаря за новите пуснати снимки! Невероятни са! Two Hearts newsm76

Виждам , че сте дискутирали около Лейля и Мурат. На мен ми харесва , че стана всичкото това между тях в сериала. Ще се повторя , вече не знам за кой път казвам това - Мурат има правото да е щастлив и не само да страда за Зейнеп , а и Йомер има нужда от подкрепата на друг човек , освен баща си. Колкото и да е силна бащината обич , идва време , когато се усеща липсата от подкрепа и от друга страна.
Същото мисля и за живота на Уур - независимо дали Гюлджан , или някоя друга жена , бих подкрепила връзката му. Все пак той има право на живот и правото да е щастлив! Както Гамзе е поела своя път , така и Уур! Все пак това е мое мнение , не искам да го налагам на никого! Peace thumbsup

От мен една снимка на Онур Бай/Текин , която е пуснал преди малко. Много е готин! Two Hearts newsm76

Габи, напълно споделям мнението ти.

# 646
Здравейте. Искам да благодаря на всички, които сте публикували снимки в темата. Аз просто нямам много, много време да сядам и просто нямах време да пиша.
Също така, добре дошъл на Васил. Пожелавам ти приятни минути в темата.Ако имаш въпроси- питай. Но както виждам Роси ти е обяснила в подробности това, което засега те вълнува.  Simple Smile
Да ти кажа, че аз правя анкетите на темите, понякога и колажи правя. Но както и да е. Отново приятни минути в темата.
Да си мина на обичайното- много ме учуди миналата седмица 4-тото място на сериала. Тези фенове как така могат да изпитват такава злоба в себе си. Толкова ли не разбират, че това е само 1 сериал и това, че Мурат и Лейля имат връзка в сериала не значи, че са заедно и в живота.
Но сега се радвам, че сме отново на 3-то място.

Здравей Боби!  Hug Hug Hug

Не се притеснявай - пиши, когато можеш. Радвам се, че нещата са ти харесали.  Peace

Относно Лейля и Мурат - аз много им се радвам. Те са невероятно сладка двойка и много си подхождат. Който каквото иска да говори - хубавото е че двамата набират все повече и повече фенове и има защо.   txtloves Two Hearts  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Според мен независимо дали с Гюлджан/Лейля са двойка само в сериала или станат двойка и в живота - това не бива да е причина Уур да бъде упрекван. В случая нямат връзка в живота, но дори да имаха - това си е тяхна работа. Давам го само като пример. Уур също заслужава да бъде щастлив. Гамзе отдавна вече не е с него. Колкото и да ми се иска двамата да се съберат отново, за сега няма такива признаци. Защо той трябва цял живот да страда. В крайна сметка всеки има право да подреди живота си така както иска ...
newsm10
Честно казано Роси, аз също споделям мнението ти, защото както каза Мупат и съответно Уур заслужава да продължи живота си както иска и не е длъжен да се съобразява с никой.

# 647
Понеже наближаваме края на темата, а в следващите дни не знам до колко ще съм активна, ще пусна отново анкетата. Така на Роси няма да й се налага да търси назад в страниците.

Какво очаквате от новия 9-ти сезон на Опасни улици?
- Мелек да се върне
- Лейля и Мурат да се оженят
- Айлин да си намери мъж
- Музо и Месут да се съберат
- Тибет и Зелиха да се оженят
- Енгин да се върне
- Сейран да се върне и да се съберат с Месут
- Да присъединят нови комисари към екипа
- Ясемин и Арда да ги съерат
- Татко Ръза да остави екипа под ръководството на Хюсню или Месят(или Енгин ако се върне)
- Друго(посочете в темата)

# 648
Понеже наближаваме края на темата, а в следващите дни не знам до колко ще съм активна, ще пусна отново анкетата. Така на Роси няма да й се налага да търси назад в страниците.

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне
- Татко Ръза да остави екипа под ръководството на Хюсню или Месят(или Енгин ако се върне)

Благодаря за анкетата Боби - ще я включа!  Hug

# 649
Ето и една нова невероятна снимка на Йозгюр и Алп зад кадър от предстоящия 334-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 650
Човека от екипа току-що пусна нова невероятна снимка зад кадър на Шефкет. До колкото разбрах са снимали сцени на някаква гара. Вероятно и тази снимка е от там - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 651
Току-що Гюлджан пусна нови невероятни снимки зад кадър - пак под формата на колаж. Има я с Йозгюр, Зафер, Тунч Ууз/Арда и други хора от екипа. Дано скоро пусне още и с останалите актьори. Всички са супер, а тя е много готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 652

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне

Според мен е изключено Енгин да се върне или татко Ръза да не си остане шеф, както и Месут и Сейран, но и това е вариант, разбира се това е мое мнение, ето още 1 колаж на Гюлджан от преди малко.  Two Hearts

# 653
Току-що Гюлджан пусна нови невероятни снимки зад кадър - пак под формата на колаж. Има я с Йозгюр, Зафер, Тунч Ууз/Арда и други хора от екипа. Дано скоро пусне още и с останалите актьори. Всички са супер, а тя е много готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Ееее и двете сме го пуснали.  Joy Ти с 3 минути преди мен, сигурно докато съм писала мнението си за анкетата.  Mr. Green

# 654

Ееее и двете сме го пуснали.  Joy Ти с 3 минути преди мен, сигурно докато съм писала мнението си за анкетата.  Mr. Green

Да така е станало! Нищо - колажа е супер ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
  • Sliven, Bulgaria

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне

Трябва да кажа,че при мен,а предполагам и при всички,това което искаме,рядко се препокрива с това,което мислим за по-реално да стане.
Аз лично,без да съм гледал сезон 8,но знам какво се случва в него,искам Енгин да се върне,но мисля че са по-възможни нещата за Айлин и за Музо и Месут.
А да попитам,защото в такива подробности не съм запознат,кои са Ясемин и Арда(видях че е полицай от типа на Еркан и още 1-2,който са все с екипа и понякога карат буса) и каква важност имат за сезона и сериала и докъде стигнаха нещата с Тибет и Зелиха...
Поздрави

# 656
А да попитам,защото в такива подробности не съм запознат,кои са Ясемин и Арда(видях че е полицай от типа на Еркан и още 1-2,който са все с екипа и понякога карат буса) и каква важност имат за сезона и сериала и докъде стигнаха нещата с Тибет и Зелиха...
Поздрави

В сезон 8 Тибет и Зелиха не са заедно, т.е. в началото на сезона нещо уж се скараха понеже Тибет трябваше да замине за чужбина - май на турнир или нещо от сорта. Зелиха се ядоса и се скараха. Него въобще не са го давали този сезон, Зелиха си я дават редовно около семейство Чобан ...   Peace

Арда и Ясемин са нови млади попълнения в екипа. Те не карат буса. Често помагат на Айлин в управлението, а понякога участват и в някои акции заедно с другите. Доста са забавни ...  Mr. Green

Ето една тяхна снимка ...
  Hug

# 657
# 658

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне

Според мен е изключено Енгин да се върне или татко Ръза да не си остане шеф, както и Месут и Сейран, но и това е вариант, разбира се това е мое мнение, ето още 1 колаж на Гюлджан от преди малко.  Two Hearts

Рени, според мен не е изключено Енгин да се върне, защото все пак Илкер е син на продуцента на сериала. И затова реших да го сложа. Не за друго, но просто през лятото може да реши да се върне. Не се знае. Както и това за Месут и Сейран също е възможно. Не се знае.  Simple Smile

# 659
Ето и една нова невероятна снимка на Йозгюр и Алп зад кадър от предстоящия 334-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Невероятни са.

Общи условия

Активация на акаунт