Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен! newsm76

Една много хубава новина - Чаала е родила!  ylinfant newsm07 newsm32 Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Two Hearts

Бебето е момиченце и се казва Селин! Heart Eyes  Hands Clap newsm76
Много се радвам за нея! Тя ще бъде най-добрата майка сигурна съм в това! Kissing Heart Нека малката много радва родителите си и да бъде талантлива и красива точно като Чаала! newsm30  Kissing Heart

Ето и една снимка , която Чаала пусна. Тя написа "Добре дошла Селин" Two Hearts stork-girl 1stroller

Благодаря ти за прекрасната новина Габи! Много се радвам за Чаала и съпруга й. Да им е живо и здраво бебенцето и много да ги радва. Снимката е прекрасна - двете са толкова сладки. Не мога да им се нарадвам ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 421
  • ... да усещаш мириса на море ...
Roxis, разбра ли на кой остров са снимали? Снимките, които са пуснали, наистина са много красиви ...

# 422
Нова невероятна снимка на Алп - явно разхожда кученцето на Гюлджан. Много са сладки ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 423
Roxis, разбра ли на кой остров са снимали? Снимките, които са пуснали, наистина са много красиви ...

Мястото наистина е уникално красиво. Особено като го видях и в епизода. Не съм сигурна за точното име на острова, но ще се опитам да го намеря и ако успея ще ти кажа. И на мен ми е много интересно ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

# 424

След като гледах отново кадрите от епизода успях да разбера името на острова ...   newsm10

Първо го видях на брушурата, която Мурат намери. След това вече го казаха точно и ясно, когато Лейля беше на корабчето, за да настигнат Мурат и Месут. Тя говори с Мурат по телефона и го попита къде са - тогава той каза името на острова: Къналъада и после те също отидоха ...  newsm44

Направо вълшебно място с невероятна природа. Поразрових се малко за този остров и разбрах интересни неща. Той е част от Принцовите острови.  newsm76

Къналъада е най-малкият, най-близо намиращият се до Истанбул и сочен за най-красивият от Принцовите острови. Трите хълма на Къналъ са покрити с най-малко растителност, липсват и особено интересни културно-исторически обекти, но за сметка на това – изобилие от живописни заливи с приказни плажове. Може би затова е любим на всички ... Two Hearts txtloves  grinning039

Ето линк с подробна информация на български за всеки един от Принцовите острови. Прочетете я, ако искате - сигурна съм, че ще ви бъде много интересно ...
smile3525

http://travel.rozali.com/po-sveta/p19782.html

# 425

След като гледах отново кадрите от епизода успях да разбера името на острова ...   newsm10

Първо го видях на брушурата, която Мурат намери. След това вече го казаха точно и ясно, когато Лейля беше на корабчето, за да настигнат Мурат и Месут. Тя говори с Мурат по телефона и го попита къде са - тогава той каза името на острова: Къналъада и после те също отидоха ...  newsm44

Направо вълшебно място с невероятна природа. Поразрових се малко за този остров и разбрах интересни неща. Той е част от Принцовите острови.  newsm76

Къналъада е най-малкият, най-близо намиращият се до Истанбул и сочен за най-красивият от Принцовите острови. Трите хълма на Къналъ са покрити с най-малко растителност, липсват и особено интересни културно-исторически обекти, но за сметка на това – изобилие от живописни заливи с приказни плажове. Може би затова е любим на всички ... Two Hearts txtloves  grinning039

Ето линк с подробна информация на български за всеки един от Принцовите острови. Прочетете я, ако искате - сигурна съм, че ще ви бъде много интересно ...
smile3525

Роси много ти благодаря , че разбра точното име нa острова! newsm76 Наистина е много красив , вълшебно място! Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 19:30 от GabDineva

# 426
  • ... да усещаш мириса на море ...

След като гледах отново кадрите от епизода успях да разбера името на острова ...   newsm10 Къналъада Той е част от Принцовите острови.  newsm76

Благодаря Roxis   bouquet

# 427
# 428
Привет на всички фенове!
Страхотни сте.Искам да помоля,ако може пак да качите епизодите 255,256,257,258,защото ги изпуснах и не можах да си ги изтегля.Извинявам се ,че ви затруднявам и предварително ви благодаря!

# 429

Много ти благодаря за епизодите ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 430
Привет на всички фенове!
Страхотни сте.Искам да помоля,ако може пак да качите епизодите 255,256,257,258,защото ги изпуснах и не можах да си ги изтегля.Извинявам се ,че ви затруднявам и предварително ви благодаря!

Здравей! Честно казано нямам представа как се качват епизодите на части, за да стане цял после. Трябва да попитам. Ако някой може нека ги качи - ако не аз ще гледам тези дни да го направя ...  newsm10

# 431
Гамзе е на почивка в Дубай! smile3525

До колкото разбрах от около 2 дни Гамзе е на почивка в Дубай. Нямам представа колко време ще остане там. Ето едни снимки, които пусна от Дубай ...  newsm76 Two Hearts Two Hearts

# 432
Нова снимка на Онур Бей/Текин и приятелката му. Голям любовчия се извъди ... Mr. Green  newsm76 Two Hearts

# 433
Здравейте и от мен!  Kissing Heart
Пуснали сте прекрасни снимки , благодаря ви! newsm76

Радвам се , че Гамзе е на почивка! Дано си изкара много хубаво! Мястото е невероятно - Дубай! Two Hearts

Ето и една снимка от сета. Мисля , че е нова. Гизем/Музо е с телефона , а Йозгюр/Хюсню е направил много смешна физиономия. hahaha hahaha Там са и Гюлджан/Лейля и Алп/Али. Много са сладки! Two Hearts Heart Eyes Извинете за надписите! no no

# 434
Нови прекрасни снимки на Уур, Шефкет, Гизем и Йозлем с техни фенове - жалко, че повечето са с надписи. Страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт