Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 032
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Уау, излязоха снимките от предстоящия 331-ви епизод на Опасни улици по Канал Д. Ще бъде много интересно. Мурат, Лейля и Йомер са супер сладки. Появява се и майката на Зейнеп - Емел, която явно не е доволна от ситуацията, която заварва. Нямам търпение за новия епизод в събота ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 451
Ето ви и днешния еп.

Arka Sokaklar 265 Ep. - https://mega.co.nz/#!KAMBgA5Z!eVub_zvtFNNzXjaWxeGu4H1Ow-UKE20TeHOOM5WcHnM

# 452
Ето ви и днешния еп.

Arka Sokaklar 265 Ep. - https://mega.co.nz/#!KAMBgA5Z!eVub_zvtFNNzXjaWxeGu4H1Ow-UKE20TeHOOM5WcHnM

Много ти благодаря! Hug Hug Hug

# 453
Излезе и промото за предстоящия 331-ви епизод на Опасни улици по Канал Д. Ще бъде много интересно. Явно на Суат ще й прилошее и ще я закарат в болницата. От снимките обаче се вижда, че после всички са усмихнати - значи ще се оправи. Ще има случай с деца - Мурат и Лейля ще се заемат. Изглежда ще попаднат в престрелка - много са готини. Нямам търпение за епизода ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

https://www.youtube.com/watch?v=ngLGEmMp9vg

# 454
Уау, човека от екипа току-що пусна нова невероятна снимка зад кадър на Уур и Гюлджан - толкова са готини, сладки и прекрасни. Не мога да им се нарадвам. А Уур с тези очила е направо трепач. Мястото е много красиво. Двамата са уникални сладури ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 455
Те пък.Grinning Сложили такава тежка реклама със Суат, поне да не бяха качвали снимката дето се усмихват, да е по-интересно. Mr. Green

Емел, не знам, какво ще прави Лейля, ама това си е нейната къща дали ще остане да живее там.  newsm78

В резюмето в гугъл преводач ми превежда, че Али и Пънар щели май да имат 2 дете.  Grinning Two Hearts

И една снимка на Гамзе от Дубай.   Kissing Heart

# 456
Те пък.Grinning Сложили такава тежка реклама със Суат, поне да не бяха качвали снимката дето се усмихват, да е по-интересно. Mr. Green

Емел, не знам, какво ще прави Лейля, ама това си е нейната къща дали ще остане да живее там.  newsm78

В резюмето в гугъл преводач ми превежда, че Али и Пънар щели май да имат 2 дете.  Grinning Two Hearts

Вярно си е - промото са го засилили драматично, но на снимката се виждат всички усмихнати в болницата. Ясно е, че Суат ще се оправи - това е най-важното ... newsm10

Аз до колкото разбрах от резюмето - Пънар иска да имат второ дете, но Али не е готов за такова нещо. Явно пак ще има спорове ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Един ден Мурат се прибира в къщи и лицето му се променя, когато вижда Емел. Освен това заедно с Мурат е и Лейля.   smile3525

Г-жа Емел не е никак доволна от ситуацията, която заварва. Лейля си тръгва. Емел търси сметка от Мурат как може толкова бързо да забрави дъщеря й, да си намери нова любов и да започне нов живот.  newsm78

В този труден момент Лейля проявява разбиране и подкрепя Мурат.
newsm76

Това разбрах от резюмето! Ще видим какво ще стане. Къщата наистина е на Емел. Аз не бих се учудила ако Мурат си тръгне от там. Тогава се пренесе заради Зейнеп, но нея вече я няма. Ако Емел много го ядоса или притисне като нищо може да се изнесе. Интересно ми е какво ще стане. Според мен обаче Емел няма никакво право да му търси сметка и да му забранява каквото и да било. Мурат има право да бъде щастлив ...  Peace

п.с. благодаря ти за прекрасната снимка на Гамзе ... Heart Eyes

# 457
Уау, излезе още една нова невероятна снимка на Уур и Гюлджан зад кадър от 332-ри епизод. Повечето, които пуснах зад кадър са все от този епизод. Тук двамата са заедно с някакъв друг човек от екипа. Много са готини и сладки. Уур пак с тези очила, а Гюлджан как сладко се е усмихнала. Чудя се къде са - изглежда сякаш са в някакво заведение. Много им се радвам - хубаво е, че са решили да се снимат. Явно ще има интересни сцени на Мурат с Лейля ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 458

Емел, не знам, какво ще прави Лейля, ама това си е нейната къща дали ще остане да живее там.  newsm78

В резюмето в гугъл преводач ми превежда, че Али и Пънар щели май да имат 2 дете.  Grinning Two Hearts

Вярно си е - промото са го засилили драматично, но на снимката се виждат всички усмихнати в болницата. Ясно е, че Суат ще се оправи - това е най-важното ... newsm10

Аз до колкото разбрах от резюмето - Пънар иска да имат второ дете, но Али не е готов за такова нещо. Явно пак ще има спорове ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Един ден Мурат се прибира в къщи и лицето му се променя, когато вижда Емел. Освен това заедно с Мурат е и Лейля.   smile3525

Г-жа Емел не е никак доволна от ситуацията, която заварва. Лейля си тръгва. Емел търси сметка от Мурат как може толкова бързо да забрави дъщеря й, да си намери нова любов и да започне нов живот.  newsm78

newsm76

Това разбрах от резюмето! Ще видим какво ще стане. Къщата наистина е на Емел. Аз не бих се учудила ако Мурат си тръгне от там. Тогава се пренесе заради Зейнеп, но нея вече я няма. Ако Емел много го ядоса или притисне като нищо може да се изнесе. Интересно ми е какво ще стане. Според мен обаче Емел няма никакво право да му търси сметка и да му забранява каквото и да било. Мурат има право да бъде щастлив ...  Peace

Явно с Али и Пънар е така, знаеш с гугъл преводач как перфектно превежда.  Joy

Не, Емел ще се ядоса и ще си тръгне, поне така предполагам и без това тя не стои за много серии,  така е Мурат не може да бъде вечно в траур, a и кажи-речи, стана една година ( много бързо мина ) Grinning Но и аз не отричам, че Зейнеп ми липсва, все пак си беше моя любимка и все още е. Grinning   Kissing Heart

# 459

Емел, не знам, какво ще прави Лейля, ама това си е нейната къща дали ще остане да живее там.  newsm78

В резюмето в гугъл преводач ми превежда, че Али и Пънар щели май да имат 2 дете.  Grinning Two Hearts

Аз до колкото разбрах от резюмето - Пънар иска да имат второ дете, но Али не е готов за такова нещо. Явно пак ще има спорове ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Един ден Мурат се прибира в къщи и лицето му се променя, когато вижда Емел. Освен това заедно с Мурат е и Лейля.   smile3525

Г-жа Емел не е никак доволна от ситуацията, която заварва. Лейля си тръгва. Емел търси сметка от Мурат как може толкова бързо да забрави дъщеря й, да си намери нова любов и да започне нов живот.  newsm78

newsm76

Това разбрах от резюмето! Ще видим какво ще стане. Къщата наистина е на Емел. Аз не бих се учудила ако Мурат си тръгне от там. Тогава се пренесе заради Зейнеп, но нея вече я няма. Ако Емел много го ядоса или притисне като нищо може да се изнесе. Интересно ми е какво ще стане. Според мен обаче Емел няма никакво право да му търси сметка и да му забранява каквото и да било. Мурат има право да бъде щастлив ...  Peace

Не, Емел ще се ядоса и ще си тръгне, поне така предполагам и без това тя не стои за много серии,  така е Мурат не може да бъде вечно в траур, a и кажи-речи, стана една година ( много бързо мина ) Grinning Но и аз не отричам, че Зейнеп ми липсва, все пак си беше моя любимка и все още е. Grinning   Kissing Heart

Разбирам те Рени! Зейнеп ще липсва на всички ни. Едва ли някой ще я забрави.  newsm10

Колкото до Емел - първоначално ще се разфука, а после какво ще стане незнам. Може и както казваш да си замине. Или ще се заинати, че това е нейната къща и Мурат ще реши да си иде ...  newsm78

Ще видим в събота, но определено ще е много интересно. 
Peace

# 460
Гамзе пусна още една снимка този път с Муратхан, много са сладки.  newsm76

# 461

newsm76

Разбирам те Рени! Зейнеп ще липсва на всички ни. Едва ли някой ще я забрави.  newsm10

Колкото до Емел - първоначално ще се разфука, а после какво ще стане незнам. Може и както казваш да си замине. Или ще се заинати, че това е нейната къща и Мурат ще реши да си иде ...  newsm78

Ще видим в събота, но определено ще е много интересно. 
Peace

Може, не се знае, какво ще измислят сценаристите, може и накрая да заобича Лейля ( малко вероятно )  Mr. Green

Ама във всеки случай Лейля ще се държи на ниво и ще бъди мила с нея, ама за Емел гледа я на кръв и си заминава по пътя на 100%  Grinning

# 462
извинявам се но немога си драпна 264 и 265 давами грешка в саита регистрирал сам се тегли ми до 50 процента и дава грешка при свързване моля ако може да го ка4ите другате да ги сваля ще сам благодарен  Hug Hug Hug Hug

# 463
Гамзе пусна още една снимка този път с Муратхан, много са сладки.  newsm76

Уау, прекрасна снимка на Гамзе и Муратхан. Двамата са толкова готини и сладки - майка и син ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 464
извинявам се но немога си драпна 264 и 265 давами грешка в саита регистрирал сам се тегли ми до 50 процента и дава грешка при свързване моля ако може да го ка4ите другате да ги сваля ще сам благодарен  Hug Hug Hug Hug

Здравей! При мен всичко се тегли нормално - може би е било нещо временно от сайта. Опитай пак да ги свалиш - ако не се получи тези дни ще се пробвам аз. Но според мен е временен проблем. Сега всичко трябва да е ОК ... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт