Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 47 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте , момичета!  Kissing Heart
Пуснали сте невероятни снимки , благодаря ви! Two Hearts

Тази вечер епизода изглежда много хубав. newsm76
Виждам , че на промо снимките доста са наблегнали на Мурат и Лейля. Two Hearts И на мен ми е интересно как ли ще реагира Г-жа Емел. newsm78 Знае ли човек , може пък да се примири , но не ми се вярва все пак. hahaha Поне да помисли за Йомер , че се нуждае и от подкрепата не само на баща си! thumbsup И все пак , най-вероятно ще се инати. А е ясно , че Лейля ще се държи мило с нея - тя си е добричка. Няма пък Мурат цял живот да е в траур и да страда за Зейнеп. no

Напълно съм съгласна с теб Габи! И според мен Емел ще се инати - те от край време с Мурат все спорят. Ще видим какво ще стане накрая. Лейля винаги е мила и добра и в този случай ще е така. Емел обаче трябва да разбере, че Мурат заслужава да бъде щастлив. Хубаво е да помисли и за внука си. Детето е доволно и щастливо с Лейля и Мурат ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

# 481
Ето и анкетата:

Какво очаквате от новия 9-ти сезон на Опасни улици?
- Мелек да се върне
- Лейля и Мурат да се оженят
- Айлин да си намери мъж
- Музо и Месут да се съберат
- Тибет и Зелиха да се оженят
- Енгин да се върне
- Сейран да се върне и да се съберат с Месут
- Да присъединят нови комисари към екипа
- Ясемин и Арда да ги съерат
- Татко Ръза да остави екипа под ръководството на Хюсню или Месят(или Енгин ако се върне)
- Друго(посочете в темата)

# 482
Довечера ще гледате ли епизода?

Разбира се! Аз лично нямам търпение да гледам епизода и да разбера какво ще стане ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 483

Разбира се! Аз лично нямам търпение да гледам епизода и да разбера какво ще стане ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts
И аз ще го гледам Роси. Но ще го гледам през телефона.

# 484
Ето и анкетата:

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне
- Татко Ръза да остави екипа под ръководството на Хюсню или Месят(или Енгин ако се върне)

Благодаря ти за анкетата! Изглежда ми много интересна! Hug

# 485

Аз също очаквам тази вечер епизода с нетърпение! Heart Eyes Heart Eyes Интересно ми е най-вече всичкото между Лейля , Мурат и Емел. Със сигурност ще е много интересно! newsm76

# 486
Ето и от мен една нова снимка на Гюлджан. Тук отново е с кученцето си. Много са сладки , а тя е голяма красавица!  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes

# 487
Ето и анкетата:

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне

Анкетата е много интересна - браво ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 488
Ето и анкетата:

- Мелек да се върне
- Айлин да си намери мъж
- Енгин да се върне

Анкетата е много интересна - браво ... smile3525 newsm76 Two Hearts
Радвам се, че ти харесва Роси.

# 489
Ето и от мен една нова снимка на Гюлджан. Тук отново е с кученцето си. Много са сладки , а тя е голяма красавица!  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes

Така е! Гюлджан е невероятна сладурана. Много я харесвам. Тя току-що пусна още една нова прекрасна снимка на която е заедно с майка си и кученцето си - супер са. Явно днес е малко почивка ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76

# 490

Така е! Гюлджан е невероятна сладурана. Много я харесвам. Тя току-що пусна още една нова прекрасна снимка на която е заедно с майка си и кученцето си - супер са. Явно днес е малко почивка ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76

Роси благодаря ти снимката! Гюлджан е прелестна! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 491

Аз също очаквам тази вечер епизода с нетърпение! Heart Eyes Heart Eyes Интересно ми е най-вече всичкото между Лейля , Мурат и Емел. Със сигурност ще е много интересно! newsm76

О да! Честно да си призная и на мен това ми е най-интересно. Много искам да видя сцените с Мурат, Лейля и Йомер - много са ми сладки. Искам да видя и какво ще каже Емел. Въобще ще бъде много интересно ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 492
  • Разград

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 20:11 от vania_e

# 493

Благодаря за снимките! Когато ги видях направо се разтопих. Няма по-голям сладур от Берк. Изглежда е играл със свои приятели на някаква игра със стрелби и боя. Толкова е готин, сладък и прекрасен - не мога да му се нагледам. Супер много го обичам. Особено на първата снимка ме разтапя с тази усмивка ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Flushed  grinning039

# 494
Ето още 2 прекрасни снимки на Берк и приятелите му от играта пейнтбол. На втората се вижда и приятелката му Мерве - всички са супер, но Берк е просто уникален ... smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт