Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Чаала пусна нови невероятни снимки. Отново е започнала да кара уиндсърфа. Много е готина, сладка и прекрасна. Възхищавам й се ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 601
Уау, ето и една невероятна снимка на Берк от днес. Тя е от фотосесията, която снима за най-новия си сериал. Той ще е на екран през септември. Както винаги Берк е супер готин, сладък и чаровен. Не мога да му се нагледам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 602
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,голям фен съм на сериала,но едва сега се разрових и видях,че има и нещо като форум.Моля,кажете ми ако знаете защо по БТВ пак пуснаха сезон 6,а не сезон 7.Освен това да попитам---гледах в съкратен вариант на турски епизодите от сезон 7 и видях,че Зейнеб умира,но не разбрах защо Мелек излиза от сериала.После във Фейсбук гледах снимки и клипчета на епизодите от сезон 8 и видях,че освен 2-те нови героини и Мелек се появява,но дали остава или пак излиза от сериала....

# 603
Здравейте,голям фен съм на сериала,но едва сега се разрових и видях,че има и нещо като форум.Моля,кажете ми ако знаете защо по БТВ пак пуснаха сезон 6,а не сезон 7.Освен това да попитам---гледах в съкратен вариант на турски епизодите от сезон 7 и видях,че Зейнеб умира,но не разбрах защо Мелек излиза от сериала.После във Фейсбук гледах снимки и клипчета на епизодите от сезон 8 и видях,че освен 2-те нови героини и Мелек се появява,но дали остава или пак излиза от сериала....

Здравей, добре дошъл в темата.  Hug

Мелек решава да напусне още по средата на 7 сезон и в краят все пак напуска, а в 8 казаха, че е уж в почивка.  Peace И така дойдоха новите две на мястото на Зейнеп и Мелек.

В 8 сезон, дойде само за 1 епизод - 315.

Явно се е решила да си почине, а и вече омъжена жена, сега ще има 9-ти сезон много бих се радвала да се присъедини.  Two Hearts

# 604

Здравей! Добре дошъл в темата ...  Hug Hug Hug

Рени вече ти е обяснила нещата. Мелек играе само в един епизод на сезон 8 - след това пак заминава. Дано в бъдеще се завърне отново и този път за повече време ...   Praynig

За БТВ и аз незнам защо решиха да повторят сезон 6, но се надявам, че след него ще пуснат и сезон 7, а после и 8 ...
  newsm10

# 605
Новият епизод започва след малко - приятно гледане на всички ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 606
  • Sliven, Bulgaria
Ясно,мерси за отговорите.А да попитам още няколко неща:

-Мелек нали беше почнала сериозна връзка с Месут-там явно нещата са приключили или .....и какво се случи с нея в този епизод,в който се е върнала
-някакви новини за завръщане на Синан и Енгин(имам приятел,знаещ турски и се беше ровил по турските сайтове и ми беше казал,че Енгин е щял за постоянно да остане,след като се върна в началото на сезон 6,но е станал някакъв скандал с наркотици и са го извадили....)
-Любопитно ми е и дали друг мой любимец-Кенан Имирзалъолу има някакъв шанс да бъде поканен,което ме съмнява с оглед на статута му на водеща звезда и участието му в сериали,където е водещият актьор
-прегледах писанията в предните страници и виждам,че повечето хора гледат новия сезон 8,но предполагам,че е по Канал Д на турски,то на бг няма как и къде(отново се чудя на БТВ,защо пуснаха за 2-ри път сезон 6)

# 607
От мен няколко прекрасни снимки на Лейля и Мурат от днешният епизод, бяха много сладки.  Two Hearts Мурат й направи изненада каза й, че няма да идва, а накрая, когато тя беше отчаяна той се появи с Йомер, той й каза, че е много красива и тя му отвърна и ти, тоест и двамата и Йомер.  Grinning Мисля че каза, че не харесва сватбите и тя му отговори; но дойде, също така, че и заради нея дошли и тя попита; сериозно ли?  Grinning Two Hearts Не съм много сигурна, но ги свързвам горе-долу изреченията. Peace

# 608
Здравейте,аз рядко пиша,но редовно ви чета.Да отговоря  на Васил-Мелек и Месут приключиха и не се надявам да се върне в сериала.Доколкото разбирам турски,появата и  8 сезон беше нещо като сбогуване,защото си говориха за новия и приятел.Месут я попита дали го обича,дали се отнася добре със Ширин,може ли да и бъде добър баща ,иначе щял да  му търси сметка,ако се отнесе лошо с тях и така нататък.Така,че ми се струва невъзможно да я върнат, както и за Енгин и Синан.Съседите ни имат склонност към трагичните развръзки,по мое наблюдение и чак не е за вярване,че оставиха Али и Пънар заедно толкова сезони,както и Хюсню и Суат.Аз не обичам да ми подменят актьорите по никое време,особено при толкова сезони,ама нейсе....поне ги оставиха като семейство.Жалко е за Месут,че не му изградиха подходяща партньорка ,а и за Мурат също -тази Лейля ми е много “скромничка и постна “за нашия Тарзан,но това си е мое мнение.

# 609
Здравейте,аз рядко пиша,но редовно ви чета.Да отговоря  на Васил-Мелек и Месут приключиха и не се надявам да се върне в сериала.Доколкото разбирам турски,появата и  8 сезон беше нещо като сбогуване,защото си говориха за новия и приятел.Месут я попита дали го обича,дали се отнася добре със Ширин,може ли да и бъде добър баща ,иначе щял да  му търси сметка,ако се отнесе лошо с тях и така нататък.Така,че ми се струва невъзможно да я върнат, както и за Енгин и Синан.Съседите ни имат склонност към трагичните развръзки,по мое наблюдение и чак не е за вярване,че оставиха Али и Пънар заедно толкова сезони,както и Хюсню и Суат.Аз не обичам да ми подменят актьорите по никое време,особено при толкова сезони,ама нейсе....поне ги оставиха като семейство.Жалко е за Месут,че не му изградиха подходяща партньорка ,а и за Мурат също -тази Лейля ми е много “скромничка и постна “за нашия Тарзан,но това си е мое мнение.

Здравей.  Hug

Аз все пак се надявам за Мелек, актрисата Зейнеп Бешерлер може да поиска да се върне, този сериал е вече почти на 9 години и какви ли не обрати имаше.  Peace

Разбира се списъкът на Месут с приятелки е безкраен, най-вече го харесвах с Мелек, но не се получи, сега няма да се учудя да го чифтосат с Музо и тя е бойна.  newsm78

Али и Пънар са второстепенна двойка не вярвам да ги пипат.

Суат беше болна от рак много драматични епизоди, но все пак не я убиха и пак започнаха забавните епизоди.  Peace

Разликата е, че има коренна разлика в характера на Лейля и Зейнеп, Лейля е мила, добра, изчаква подходящите моменти, Зейнеп е нейната противоположност като включим това, че много обичаше да ги бие няма значение - жени, мъже.  Mr. Green

# 610
Здравейте и от мен!  Kissing Heart
Видях , че имаме новопостъпил тук - добре дошъл в темата! Много се радвам , че се увеличаваме! Hug

Преди малко изгледах епизода и аз. Много ми хареса , най-вече ЛейМур. Two Hearts Бяха много сладки , само как се усмихваха , невероятни!  bouquet Two Hearts Очаквам следващия епизод с нетърпение! newsm76

Благодаря ви за всичко пуснато , супер сте!  love001

# 611
Една нова снимка на Онур и приятелката му, с ефект са си уголемили очите.  Mr. Green

# 612
Една нова на Гизем, супер е.  Heart Eyes

# 613
Гюлджан също качи нова снимка с кученцето си.  Two Hearts

# 614
Ето две снимки на Бусе Варол/Ясемин от онзи ден. Много е красива! newsm76 Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт