Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
И за последно една на Ипек и приятелят й.  smile3525

# 616
И една снимка , която Илкер/Енгин пусна преди няколко часа. Явно е нова. Много е хубав! newsm76  Kissing Heart

# 617
Няма да пропускам сцената на Мурат и Емел много беше тъжна.  Cry Мурат каза, че много му липсва Зейнеп и това е черна дупка в живота му. Нямаше реплики за да видя и малко гугъл преводач да ми помогне. Преди това се бяха събрали - Емел, Суат, Айля, Назике и Пънар казаха й че Лейля е много добро момиче, Айля й каза, че Зейнеп е в сърцата им най-вече в на Мурат, а Суат, че тя би му искала щастието.   Kissing Heart

# 618
Няма да пропускам сцената на Мурат и Емел много беше тъжна.  Cry Мурат каза, че много му липсва Зейнеп и това е черна дупка в живота му. Нямаше реплики за да видя и малко гугъл преводач да ми помогне. Преди това се бяха събрали - Емел, Суат, Айля, Назике и Пънар казаха й че Лейля е много добро момиче, Айля й каза, че Зейнеп е в сърцата им най-вече в на Мурат, а Суат, че тя би му искала щастието.   Kissing Heart

Наистина много тъжен момент!  Cry Никога няма да забравим Зейнеп , но аз все пак оправдавам връзката му с Лейля. Всеки има право да е щастлив , както и Мурат! Лейля е много добро момиче ,  а и Йомер свикна с нея! Peace Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 619
И още една нова на Бусе.  newsm51

# 620
Здравейте! Пусна ли сте невероятни снимки - благодаря ви от сърце ...newsm76 Two Hearts

Вчера тъкмо изгледах епизода и като загърмя - времето беше ужасно. После ми спряха интернета. Днес ми го оправиха и вече съм тук. След малко ще коментирам ...
newsm10

Ето и от мен една невероятна снимка, която Гюлджан пусна току-що. Тя е зад кадър от Опасни улици - нещо като колаж. Има я с малкия Йомер - много са сладки. Явно детето е свикнало с нея и в живота. На другата снимка е заедно с Илкер Иген/Явуз и Бусе Варол/Ясемин, а на третата е заедно с хора от екипа. Всички са супер, а Гюлджан навсякъде е невероятна - много е готина и сладка ...    smile3525 smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 621
Ето още 2 нови прекрасни снимки на Гизем/Музо. Първата е зад кадър от вчерашния епизод на Опасни улици - страхотна е ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 622
Ясно,мерси за отговорите.А да попитам още няколко неща:

-Мелек нали беше почнала сериозна връзка с Месут-там явно нещата са приключили или .....и какво се случи с нея в този епизод,в който се е върнала
-някакви новини за завръщане на Синан и Енгин(имам приятел,знаещ турски и се беше ровил по турските сайтове и ми беше казал,че Енгин е щял за постоянно да остане,след като се върна в началото на сезон 6,но е станал някакъв скандал с наркотици и са го извадили....)
-Любопитно ми е и дали друг мой любимец-Кенан Имирзалъолу има някакъв шанс да бъде поканен,което ме съмнява с оглед на статута му на водеща звезда и участието му в сериали,където е водещият актьор
-прегледах писанията в предните страници и виждам,че повечето хора гледат новия сезон 8,но предполагам,че е по Канал Д на турски,то на бг няма как и къде(отново се чудя на БТВ,защо пуснаха за 2-ри път сезон 6)

Видях, че вече са ти отговорили по отношение на Мелек и Месут. Аз все пак се надявам в бъдеще Зейнеп Бешерлер да се върне ...  Peace

Колкото до Берк - той каза, че не иска да се връща. Сега има нови проекти ...  thumbsup

За Енгин нямам представа, но според това, което написа сценариста за сега не се очаква. Той режисира един сериал ...  newsm78

Кенан Имирзалъолу едва ли би дошъл да играе в Опасни улици.  Thinking

Иначе да - ние гледаме епизодите на Опасни улици от сезон 8 по турския Канал Д всяка събота от 20 часа ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Здравейте,аз рядко пиша,но редовно ви чета.Да отговоря  на Васил-Мелек и Месут приключиха и не се надявам да се върне в сериала.Доколкото разбирам турски,появата и  8 сезон беше нещо като сбогуване,защото си говориха за новия и приятел.Месут я попита дали го обича,дали се отнася добре със Ширин,може ли да и бъде добър баща ,иначе щял да  му търси сметка,ако се отнесе лошо с тях и така нататък.Така,че ми се струва невъзможно да я върнат, както и за Енгин и Синан.Съседите ни имат склонност към трагичните развръзки,по мое наблюдение и чак не е за вярване,че оставиха Али и Пънар заедно толкова сезони,както и Хюсню и Суат.Аз не обичам да ми подменят актьорите по никое време,особено при толкова сезони,ама нейсе....поне ги оставиха като семейство.Жалко е за Месут,че не му изградиха подходяща партньорка ,а и за Мурат също -тази Лейля ми е много “скромничка и постна “за нашия Тарзан,но това си е мое мнение.

Здравей.  Hug

Аз все пак се надявам за Мелек, актрисата Зейнеп Бешерлер може да поиска да се върне, този сериал е вече почти на 9 години и какви ли не обрати имаше.  Peace

Разбира се списъкът на Месут с приятелки е безкраен, най-вече го харесвах с Мелек, но не се получи, сега няма да се учудя да го чифтосат с Музо и тя е бойна.  newsm78

Али и Пънар са второстепенна двойка не вярвам да ги пипат.

Суат беше болна от рак много драматични епизоди, но все пак не я убиха и пак започнаха забавните епизоди.  Peace

Разликата е, че има коренна разлика в характера на Лейля и Зейнеп, Лейля е мила, добра, изчаква подходящите моменти, Зейнеп е нейната противоположност като включим това, че много обичаше да ги бие няма значение - жени, мъже.  Mr. Green

Здравейте! Аз съм съгласна с Рени ... newsm10

Не мисля, че ще пипнат Али и Пънал или Хюсню и  Суат - за щастие отново започнаха забавните епизоди. Голям смях пада в последно време с тях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

На мен Мурат и Лейля супер много ми харесват като двойка. Според мен тя напълно му подхожда - толкова е красива, сладка, мила и добра. Вярно Зейнеп беше по буйна и щура, но е по-хубаво, че са направили двете различни. Вероятно точно това е било замисъла - да не търсим копие на Зейнеп и само да ги сравняваме. Лейля за нула време ме спечели. Двамата с Мурат са един за друг. Гюлджан стана моя голяма любимка  ...   Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves  newsm44

Но разбира се - всеки си има мнение ...
Hug

# 624
Здравейте! Пусна ли сте невероятни снимки - благодаря ви от сърце ...newsm76 Two Hearts

Вчера тъкмо изгледах епизода и като загърмя - времето беше ужасно. После ми спряха интернета. Днес ми го оправиха и вече съм тук. След малко ще коментирам ...
newsm10

Ето и от мен една невероятна снимка, която Гюлджан пусна току-що. Тя е зад кадър от Опасни улици - нещо като колаж. Има я с малкия Йомер - много са сладки. Явно детето е свикнало с нея и в живота. На другата снимка е заедно с Илкер Иген/Явуз и Бусе Варол/Ясемин, а на третата е заедно с хора от екипа. Всички са супер, а Гюлджан навсякъде е невероятна - много е готина и сладка ...    smile3525 smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за снимката, Еге и Гюлджан ми най-харесаха.  Mr. Green Много са сладки.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 625

newsm10

Благодаря ти за снимката, Еге и Гюлджан ми най-харесаха.  Mr. Green Много са сладки.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Роси и аз ти благодаря за тази , и другите снимки , които си пуснала!  Kissing Heart
Всички снимки са прекрасни , а Гюлджан и Еге какви физиономии са направили , радват , големи сладури! newsm76

# 626

newsm10

Роси и аз ти благодаря за тази , и другите снимки , които си пуснала!  Kissing Heart
Всички снимки са прекрасни , а Гюлджан и Еге какви физиономии са направили , радват , големи сладури! newsm76

Радвам се, че ви харесва! И на мен тази снимка ми е най-любима. Двамата са уникално сладки с тези физиономии ... txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

# 627

Наистина много тъжен момент!  Cry Никога няма да забравим Зейнеп , но аз все пак оправдавам връзката му с Лейля. Всеки има право да е щастлив , както и Мурат! Лейля е много добро момиче ,  а и Йомер свикна с нея! Peace Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Благодаря ти за снимките Рени! Тази сцена беше изключително тъжна и чувствена. Ясно е, че никой никога няма да забрави Зейнеп - всички винаги ще я носят в сърцата си. Така и трябва - но Мурат има право да бъде щастлив с Лейля. Тя е прекрасна и си личи, че двамата имат чувства един към друг - много са сладки... newsm10 newsm76 Two Hearts

# 628
Ето и една нова снимка зад кадър на Зюлфикяр ... Hug

# 629
Здравейте и от мен!  Kissing Heart
Видях , че имаме новопостъпил тук - добре дошъл в темата! Много се радвам , че се увеличаваме! Hug

Преди малко изгледах епизода и аз. Много ми хареса , най-вече ЛейМур. Two Hearts Бяха много сладки , само как се усмихваха , невероятни!  bouquet Two Hearts Очаквам следващия епизод с нетърпение! newsm76

Благодаря ви за всичко пуснато , супер сте!  love001

Здравей Габи! Напълно съм съгласна с теб. Вчерашният епизод беше невероятен - най-вече моментите с Мурат и Лейля. Те са много сладка двойка. Той как я изненада само - а как се гледаха и усмихваха. Сладури и половина ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm44

Общи условия

Активация на акаунт