Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 347
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
GalyGaby, карала ли си наскоро някой вирус с хрема? Това може да извади обонянието от строя за известно време.
Иначе ако просто си привикнала към парфюмите си мога да предложа два варианта - спираш да пръскаш по шия, коса и места близо до носа, а само на китките на ръцете. Така парфюмът няма да е постоянно 'в носа ' ти, а ще го усещаш при движения.
Вариант две - минаваш на леки и свежи парфюми за 1 седмица. Може и тях да не усещаш, но след 1 седмица другите парфюми ще  ги чувстваш много по-интензивни.

# 571
  • Germany
Здравейте?Съжалявам,че нахлувам в темата ви,но имам въпрос към вас.Знаете ли къде в България,по възможност в София,продават парфюмите на Creed?Съпругът ми иска да помирише Creed Aventus,варианта с мостри и отливки също ще ми е от полза.Благодаря ви!
Тестер на Авентус има със сигурност в Салон Олфактив на ул. Раковски срещу НАТФИЗ, но е прибран и трябва да го поискате Peace. Мисля, че нямаха наличен продукт, но не съм много сигурна, а може и вече да е зареден. За тази цена обаче има много по-красиви парфюми от същата ароматна група. Това е лично мнение и не задължавам никого с него, разбира се. Като трайност също не ме впечатли.
GalyGaby, за съжаление и аз се пренасищам понякога на любими аромати и спирам да ги усещам. Решението е по-дълга почивка и смяна на аромата. Аз се оплаквах, че спрях да усещам любимия си Еликсир на чудесата, но след почти едномесечна почивка отново всичко е наред. За амбровото Мерве и за Градската кралица много пъти съм казвала, че се губят в студ. Красотата им буквално цъфти в топло време, а на морския бряг са  Crazy Crazy Crazy Миналата година изкарах само с тях на морето. Остави ги за по-топло време Peace
Аз днес се радвам на Хипнотичната отрова ЕДП Heart Eyes Heart Eyes Уникална лакритца има в този парфюм, обожавам го Heart Eyes Heart Eyes Даде всичко от себе си в това лошо и дъждовно време и разцъфна в цялата си прелест - пухкава ванилия, тъмна лакритца, красив и женствен жасмин и мноооого, мноооого страст Heart Eyes

# 572
Спешно!
Парфюм за първа среща, с това разполагам http://www.fragrantica.com/member/483780/ , но бих тичала и до парфюмерия ако нещо е много подходящо. Може и само с нотки да ме ориентирате.
  bouquet   bouquet   bouquet
 Blush

Едит: Имам си, разбира се, някакви идеи, но ми се иска и от вас съвет, за да имам повече варианти.

# 573
Привет банда   bouquet
От днес ги има Ван Клийф-овците в БЗ и Дъглас  Peace  АЗ честно казано хич не съм впечатлена, ама то и трудно ме впечатлява нещо от сума време на сам. Два от тях са ми почти копия на ТФ, скъпинки са и не са тряйни за съжаление.....

# 574
  • София
Спешно!
Парфюм за първа среща...

Yasmeen - моят съвет е, да избереш най-любимият ти парфюм от личната колекция  Simple Smile
Без значение дали е тежък, лек, зимен или летен, скъп или евтин, дизайнерски или нишов - важното е да се чувстваш спокойна и уверена...така твоят аромат ще разкрие и допълни в най-пълна степен твоята същност и темперамент...

Всеки може да ти даде различни съвети за всевъзможни чудесни парфюми, но  не всеки ще отиде на твоята среща  Wink За това бъди себе си, като започнеш от парфюма...

# 575
За първа среща носи много лек парфюм, в много малка доза. Остави феромоните да си свършат работата.

Една снимка от мен.

# 576
  • София
Спешно!
Парфюм за първа среща, с това разполагам http://www.fragrantica.com/member/483780/ , но бих тичала и до парфюмерия ако нещо е много подходящо. Може и само с нотки да ме ориентирате.
  bouquet   bouquet   bouquet
 Blush

Едит: Имам си, разбира се, някакви идеи, но ми се иска и от вас съвет, за да имам повече варианти.
Yasmeen, страхотна колекция, видях много мои любимци  Heart Eyes Моето мнение е, че трябва да избереш нещо много феерично, Филосикос например. Ести също е чудесен за сезона и много го обичам, той също става. Ако беше малко по-топло, бих избрала Ма Грифф.

# 577
  • Belgium
Крийд имаше в Олфактив салон, но сега не знам какво подържат.

Още ги има, но не знам дали е цялата гама  Peace

Подписвам се под съвета на Deetron - аз също бих избрала за първа среща парфюм, който обичам много и се чувствам прекрасно в кожата си с него. Без прекаляване с пръскането обаче.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 12:48 от Лу

# 578
  • София
Вчера пробвах Кадифената орхидея и за моя изненада ми хареса.
Имам Черната орхидея и не я обичам много.
Ползвам я рядко и не с голямо удоволствие, но новата е различна за мен, макар да прилича на ЧО. Дори се замислям да си взема малко количество.

За първа среща и аз съм на мнението, че трябва да се сложи любим парфюм. Аз от много отдавна не съм ходила на първа среща  Simple Smile, но когато ми предстои някаква важна среща или труден и тежък ден винаги слагам нещо любимо.

# 579
Гласувам за Ермес, 24 Фабург.  Peace
Най-ненатрапчив и приятен ми се струва като за първа среща с непознат човек. Може би съм пристрастна, защото го имам, че го и харесвам дори  Wink

# 580
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам да попитам има ли някой запознат с http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Belle-d-Opium-9394.html да ми го опише? По пирамида много ми харесва.

# 581
Искам да попитам има ли някой запознат с http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Belle-d-Opium-9394.html да ми го опише? По пирамида много ми харесва.
  Не мога да се впусна в цветисти описания .
   С няколко думи , много ми хареса при първо помирисване в/у блотер . Дълго се наслаждавах и на развитието му в/у същия блотер , което продължаваше няколко дни ...
   При едно посещение на парфюмерия реших да си го тествам в/у кожата (китка)  . В началото ми се видя хубав , но доста бързо му изби една сладникава праскова , от която цялото ми очарование от аромата се срина .... Още повече се разочаровах от факта - нетрайност . Изпари се много по-бързо от още няколко парфюма тествани същия ден....

Според мен , трябва непременно да се тества. Кой знае , може някоя друга кожа да се окаже много по-гостоприемна за Красивия Опиум  от моята .  Simple Smile

(Всъщност, Красив Опиум или Отровна Красавица ?  newsm78 )

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 05:49 от Селма

# 582
Deetron, densi, Atti, qui sa, много благодаря, че се включихте!
Аз тъкмо си мислех да го зашеметявам с нещо отровно, и всички хора в радиус 5 метра покрай него, но като се замисля, сте прави. Май ще се спра на Шанел 19 или Ести - много мои и нежни си ги чувствам, а Ести е една от най-дългите ми парфюмна любов, която мога да проследя назад. Филосикос не знам дали защото ми е отливка, но няма почти никаква трайност при мен. И ми е твърде летен.  Flutter

# 583
Belle d'Opium за мен е красив парфюм с почти никаква трайност(2 часа върху моята кожа). Гарденията и жасмина в него се усещат леки и заоблени,има някакви опушени плодове,а сандаловото дърво и пиперът придават повече чувственост. Не е чак толкова мистериозен и тъмен,колкото рекламата се опитва да го изкара,но е красив.Само да беше по-траен Crossing Arms

# 584
  • Belgium
А някой намира ли прилика между Нежния Шанс и Дейзи на Марк Джейкъбс?

На мен ми избива някаква обща нотка при носенето им, а Дейзи ми беше адски еднообразен аромат и бързо го размених. Дали повредата е само в моя телевизор?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт