Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 344
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
На нито едно немско летище на съм виждала араби или други съмнителни продавачи на парфюми. И никога не съм се съмнявала в оригиналност. Този тип търговия е регламентирана и добре се контролира.

# 91
Аз пък ти препоръчвам да вземеш Блу Шанел!
+1  Simple Smile

# 92
Да ви кажа, всичкото при мен е било май чисто внушение. Явно в парфюмериите  Германия съм пръскала по-солидно количество, а сега по-малко и съм се заблудила. Но парфюмют Шанел Коко Матмоазел е вълшебен. Невероятен аромат

# 93
Да отговоря на въпроса - кое е това, което ако не ме убива, ме прави по-силна. Няма такова.  Laughing Щото ги избягвам упорито.  Joy Що се отнася до ароматите, де.  Peace
Това ненавиждам http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-72.html
Това също, както и останалите от серията. http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Liqueur- … -Parfum-6744.html
А това... едва ли има по-безличен парфюм за моята кожа, настина. http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Amarige-3.html

Никак, ама просто никак не стои при мен...
Момичета тези дни ми предстои разходка из Виена, смятам да посетя няколко от парфюмните съкровищници, препоръчайте нещо, насочете ме, вече разгледах http://leparfum.at/store/store?set_language=de&cl=de  и точа зъбки...

# 94
  • Sofia
благодаря момичета  Hug за идеите. Имаше го Allure Sport . Вече го няма , но аз реших че след като колкото и да ми харесва парфюм не повтарям същото ще важи и за него. И за себе си се чудя между Смокинята на Аква ди парма и ШАнел Шанс eau fraiche

# 95
  • Sofia
Ooo, свежият Шанс бих избрала без колебание. Освен че е по-хубав от смокинята, трае цял ден, а тя 10 мин.

# 96
  • Sofia
Ooo, свежият Шанс бих избрала без колебание. Освен че е по-хубав от смокинята, трае цял ден, а тя 10 мин.

Смокинята направо ме завладя, за мен е страхотно свежа и нежна . Точно каквото търся за лятото без да се натрапвам на никой , а ако някой я усети сам да дойде  Wink Обаче и мен ме тревожи трайността й. В интерец на истината и трите Шанса ми харесват и не знам кой newsm78 Засега май - свежия. newsm78 #Crazy

# 97
И аз харесах смокинята на Аква ди Парма. Нетрайността сега, не означава нетрайност през лятото. В топлото подобни аромати разцъфват и засилват интензитета си. Пример- Cabaret Gres, както и Philosykos. И двата буквално се губят в студа или дори сега в преходния сезон. Но в жегите са красиви и шлейфови. И двата са ми отнасяли положителни коментари именно тогава.
Затова аз бих изчакала малко да се затопли и пак да тествам преди окончателна покупка.

И като сме на тема смокини, да отбележа, че за моя радост никак не се впечатлих от "иглолистната смокиня" Ichnusa Profumum Roma. При мен някои смокини избиват само и единствено на печен пипер, както в Средиземноморските и Io Carthusia. И тази е такава. Не е лоша, но в никакъв случай не е това, което се очаква от истински смокинов парфюм.

Като цяло май ще се ориентирам към Fico di Amalfi и аз за това лято.

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, чудя се аз от известно време защо никой не пише в темата, а то имало нова тема  ooooh!

На въпроса на темата - класацията ми за най-непоносима воня води сливовият компот, имитация на Черната Орхидея на ТФ. Оригиналът е  страхотен междувпрочем, макар че го имам и не го ползвам. Харесва ми да го усещам върху някой друг. Също така имам ненавист към т.нар "бабички" - всички ми миришат еднакво и не ги долюбвам. Не съм ги мирисала върху някой, на който да му стоят добре. Което не значи, че няма такъв човек  Grinning

# 99
И аз харесах смокинята на Аква ди Парма. Нетрайността сега, не означава нетрайност през лятото. В топлото подобни аромати разцъфват и засилват интензитета си. ...................................................................

Като цяло май ще се ориентирам към Fico di Amalfi и аз за това лято.
И през лятото е нетрайна... Confused Иначе от всички смокинови и широко известни аромати, аз също най-много харесвам тази смокиня.

Получих си Love Chloe и това наистина е любов Heart Eyes Как съм живяла до сега без този парфюм?! Crazy Дори шишето му е изящно!

# 100
И аз харесах смокинята на Аква ди Парма. Нетрайността сега, не означава нетрайност през лятото. В топлото подобни аромати разцъфват и засилват интензитета си. ...................................................................

Получих си Love Chloe и това наистина е любов Heart Eyes Как съм живяла до сега без този парфюм?! Crazy Дори шишето му е изящно!

Много му се чудех на този аромат...прилича ли на интенс на Chloe? Гледах, че са подобни пирамидите....

# 101
Много му се чудех на този аромат...прилича ли на интенс на Chloe? Гледах, че са подобни пирамидите....
Не знам. Не познавам добре интенз версията.

# 102

Момичета тези дни ми предстои разходка из Виена, смятам да посетя няколко от парфюмните съкровищници, препоръчайте нещо, насочете ме, вече разгледах http://leparfum.at/store/store?set_language=de&cl=de  и точа зъбки...

Точно тази парфюмерия не е за изпускане. Направи си списък за пробване, имат всичко. Остави си място за бутика на Шанел, който е на 5 крачки от там. Ако искаш ексклусив на Шанел в по-малка бутилка, кажи си, изложени са големите дамаджани.  Grinning
В неделя е затворено, прегледай работното време.  Peace

# 103
Смокинята на Аква Ди Парма си е супер нетрайна и в много горещо време.

# 104
  • Sofia

Приличат си, но и се различават. Chloe Love е по-искрящ и цветен аромат, с нотка на чисто и свежо, която някои дами недолюбват и им напомня препарат за фаянс.
Интенс версията е ванилова, по-сладка и плътна, не така стерилно свежа.
Разликата им е както при едт и едп вариантите на един и същи парфюм на Шанел.

Общи условия

Активация на акаунт