БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-34

• 30 669
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Преходното мляко не е ли АМ след 6м -12м. ?

Да, преходно е - полуадаптирано, ако трябва да сме напълно точни. Формулите 12+ са вече пълноценни.

# 496
На някои каши си пише адаптирано, на други - преходно. В началото се бърках. Grinning

# 497
някои може ли да ми каже как се прави домашно пиоре от грах

# 498

Вариш на пара до готовност, пасираш до фино в блендер с остър нож.

# 499
Колко време след въвеждане на кравето масло се започва и сиренето? Маслото ще го въвеждам 7 дена.

# 500
Колко време след въвеждане на кравето масло се започва и сиренето? Маслото ще го въвеждам 7 дена.

Сирене се въвежда първо и после масло, нощом си решила обратно - не се чака.
Въвеждаш масло за 7 дни и после директно сиренето.

# 501
Ама че съм глупава, пак обърках реда  ooooh!
До сега 3 дена съм давала масло върху препечена коричка.
Предполагам не е грешно  Rolling Eyes

# 502
Не си глупава Simple Smile. Нищо не си объркала, давай си масло спокойно, след това сирене, извара...

# 503

Вариш на пара до готовност, пасираш до фино в блендер с остър нож.
това го знам но колико грах трябва да сложа

# 504
Зависи дали ще захранваш сега с грах или вече си захранила, зависи какво ще съдържа пюрето, което желаеш да предложиш - само грах или и друг зарзават, месо и т.н.

# 505
Зависи дали ще захранваш сега с грах или вече си захранила, зависи какво ще съдържа пюрето, което желаеш да предложиш - само грах или и друг зарзават, месо и т.н.
захранила съм ве4е грах с картоф искам да правя

# 506
захранила съм ве4е грах с картоф искам да правя
сега за пръв път ще ядем грах

# 507
Щом ще даваш за първи път - при картофчето, което те съветвам да направиш на пара, сложи 1 чаена лъжичка грах. Като станат готови, грахът блендирай добре, а картофчето мини през преса или намачкай добре с вилица.
Другият път грахът ще бъде 2 чаени лъжички и постепенно ще увеличиш до пълна порция.

# 508
Щом ще даваш за първи път - при картофчето, което те съветвам да направиш на пара, сложи 1 чаена лъжичка грах. Като станат готови, грахът блендирай добре, а картофчето мини през преса или намачкай добре с вилица.
Другият път грахът ще бъде 2 чаени лъжички и постепенно ще увеличиш до пълна порция.

добре мерси мн

# 509
Аз да питам за грис: кога между глутеновите храни се дава? /въобще не съм наясно с глутена - признавам си  Embarassed /

Общи условия

Активация на акаунт