Забавяне на майчинство април 2014

• 4 188
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами! Имате ли проблем с майчинството? По принцип винаги ми го превеждат началото на месеца, във вторник, а днес е 11-и и няма и няма майчинство. Много странно!  newsm78 Някой ако знае нещо по въпроса моля да ми пише!   bouquet

# 1
и аз го чакам но уви не знам какво става и как си ги мислят нещата а аз вече закъснявам с кредита

# 2
На мен ми  преведоха на 03.04 майчинството за март. За април ще получа през другия месец.

# 3
Майчинството за март,го получих на 03.04,сега за април месец,ще го получим по рано-на 29.04.2014 Wink(заради празниците)

# 4
И аз чаках на 3-и, но уви ще има да си чакам още...........  Thinking

# 5
Нямаш ли пик,да си провериш в страницата на нои?

# 6
Нямаш ли пик,да си провериш в страницата на нои?

Имам мила, проверявам и там нищо !  Sad

# 7
Явно има някакъв проблем,обади се в нои и питай!

# 8
Майчинството за март,го получих на 03.04,сега за април месец,ще го получим по рано-на 29.04.2014 Wink(заради празниците)
  Sigurno li e tova, ot kade znae6

# 9
  • София
аз си получих парите за април на 17 април, рано рано  newsm78

# 10
# 11
Пиша в темата, защото я видях вчера и проверих дали има предвидено за плащане нещо в моя профил в нои- имам в справката известие, че ще ми бъдат преведени парите за април на 29.04, а това е майчинството ми за първия месец от втората година. Т.е. това, което пише в петицията явно не важи за всички случаи (че за втората година ще се превежда на 8 май).

# 12
И при мен пише, че ще ми преведат майчинство на 29.04, получавам парички за втората година.

# 13
И аз получавам 2-ра година и на мен ми излиза в справки, че на 29.04.2014 ще ми бъде преведено майчинството Simple Smile А във връзка със забавянето, което имах беше свързано с проблем, който вече оправих   bouquet

# 14
И аз за втората година взимам.Ще имам превод на 29.04.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт