Малко шантава "сватба" - идеи, мнения, помощ и т.н.

• 35 507
  • 405
  •   1
Отговори
# 375
Разкажи ни по-вече де, пусна ни мухата и айде.   bouquet

Е, ама какво повече?
Наистина беше супер спонтанно..

Честито и от мен!  bouquet
много любов и радост!

Аз сега, като любАпитната сврака да попитам- това онзи господин на когото избирахме изискан подарък ли е? EmbarassedЕдин вид, да се възгордеем, че форумно сме допринесли за романтиката! Hug

Да напомните, когато дойде време , да номинираме темата за тема на годината!Толкова любов, красота и добронамереност има тук!

# 376
  • Бургас
Аз предлагам темата да бъде продължена от друга кандидат булка/и, мечтаеща/и за сватба извън клишето  Peace

П.П. Темата и самата й идея е чудесна и заслужава номинация!

# 377
  • София
EXQUISITE, ама аз нещо не схванах.  Crazy Как така бракът ви е валиден, ако не сте попълнили декларации и не сте си вадили медицински свидетелства? Извини ме за въпросите, но нали си има някаква бюрократщина около тия неща.  Blush

# 378
[
Аз сега, като любАпитната сврака да попитам- това онзи господин на когото избирахме изискан подарък ли е? EmbarassedЕдин вид, да се възгордеем, че форумно сме допринесли за романтиката! Hug

Хаха..нее ....
Друг..съвсем от скоро на хоризонта..
Но от пръг поглед си ме бил заплюл..та не се спря пред нищо докато не ме вземе..)))

Тонка,
права си.
Бюрократщината следва след това просто..))
Само че, ние понеже си имаме вече планирани другите сватба - не сме отишли да го легализираме..
Т.е - полуоженена съм..
Нищо, че мъжът ми вече ми смени фамилията във ФБ и навсякъде, където е възможно ме обяви, заяви и тн.. #Crazy

# 379
  • София
EXQUISITE, ама много те иска този мъж!  Heart Eyes Какво си му направила не знам, трябва да споделиш рецептата.  Grinning Браво и да разкажеш за продълженията.

# 380
EXQUISITE, ама много те иска този мъж!  Heart Eyes Какво си му направила не знам, трябва да споделиш рецептата.  Grinning Браво и да разкажеш за продълженията.

Хаха..да, определено.. Абсолютно пред нищо не спря или поколеба и за миг дори..
А аз дори волно си показах рогата, барем вземе да размисли докато имаме още време..)) Joy
Няма рецепта.
Просто ужасно много си приличаме - тотално съвпадение на мисли, разбирания и житейски опит.
 Heart Eyes
П.С - не мога един скандал даже спретна..

# 381
  • София
П.С - не мога един скандал даже спретна..
Това наистина е сериозен проблем. Вече 13 години продължавам с опитите, нали съм упорита.  Mr. Green

# 382
Exq, честито и наздраве и на вас
страхотно преживяване
дано това начало бъде добър знак и пак на същото място да има и парти за златната сватба

# 383
  • Варна
Аз предлагам темата да бъде продължена от друга кандидат булка/и, мечтаеща/и за сватба извън клишето  Peace

Ей на това пък му се вика "добра идея"...  newsm10

В този ред на мисли, Kali_tod ще ви качи една снимка на "прИмоция", пък вие ще кажете това шантава или не сватба е било някога (преди цеееели 6 години):

Скрит текст:

# 384
  • Бургас

Ей на това пък му се вика "добра идея"...  newsm10

В този ред на мисли, Kali_tod ще ви качи една снимка на "прИмоция", пък вие ще кажете това шантава или не сватба е било някога (преди цеееели 6 години):

Скрит текст:

Кали,  Hug
Всяка сватба, в която младоженците са вложили нещо от себе си и има настроение, е готина. Една година ходих на 3 сватби. Бяха като клонирани. Еднаква музика, еднаква храна, едно и също протичане и режисиране на сватбата. От тогава сватбите и Modern Talking са ми супер противни  Crossing Arms

# 385
  • София
Кали, шантава е и още как!  Hug
Свекървата на друг мотор ли е била?  Laughing

# 386
  • Бургас
Кали, шантава е и още как!  Hug
Свекървата на друг мотор ли е била?  Laughing

Направо си я представям свекървата на Кали на мотор  hahaha
Сигурна съм, че е била много против моторите на сватбата. Права ли съм, Кали?  Wink

# 387
  • Варна
 rotfImao И двете сте прави...
Имахме две сватби - една платена изцяло от майка ми и свеки, за да ме видят в бяла рокля и "да умрат спокойно" (по техните думи, разбира се) и втора, която си финансирахме и направихме сами...  Wink
Драмата беше, че искахме само мотори и нищо официално след подписването, но това доведе до сълзите и на двете майки. Заявихме, че нямаме пари за такива сватби - били събирали цял живот, за да видят децата си...
Е... едната събота беше Гражданския брак и "роклите с ресторантите"... (не че не се получи готино пак...  Wink), а на следващата събота - църковния ни брак в Църква пълна с мотори и купон после на брега на морето...   superuu

П.с. Излишно е да споменавам, че Отец Добри също е моторджия, нали...  Wink

# 388
  • Варна
Ааааа, и забравих да кажа, че на "втората" сватба, т.е. на църковния ми брак, присъства само баба ми от родите и на двама ни, и коментара й беше: "Еееее, най-после на  една свясна сватба да ида преди да умра..." Почина след две години бабичката ми...  Cry

# 389
  • София
Кали, бабите, които обичат внуците си с цялото си сърце, харесват всичко около тях. Така беше и с моята баба.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт