"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР- ТЕМА 232

• 55 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
varna_2, огромно благодаря за труда ти! newsm51

# 556

Невероятната турска сутрешна трапеза

Халит казва, че е страхотна и допълва "друг е въпросът, че и аз мога да я направя"  Grinning Grinning Grinning

# 557

varna_2, огромно благодаря за труда ти! newsm51

Hug Hug Hug

# 558
varna_2, благодаря за превода  smile3525

Hug Hug Hug

# 559

Варна, благодаря за всичко, което си ни превела! Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug
---------

Прегръдки и за всички останали момичета, на които не винаги имам възможност да покажа, че благодарностите им не остават незабелязани.  Heart Eyes

# 560
# 561
Момичета, Hug Hug   bouquet
Да е жива и здрава майката на Берги!
На това дневно парти зета и внучето къде са Grinning  Laughing

# 562
Видеото с Берг

Берг: Колко часа чакахте?
Репортер: Аз скоро дойдох, но станаха два часа.

Берг

Всичко върви добре. С треньорката ми излязохме да пием кафе. Сега се прибирам при сина ми.

За лятната почивка
Нищо не знаем, но сме много уморени. Няма да работя през лятото. Искам да бъда със семейството си. Със сигурност ще отидем на почивка.

За брадата

Омръзнаха ми тези въпроси. Моля ви, не ми ги задавайте повече. Много е странно това непрекъснато говорене за брадата.  И на мен ми е любопитно как ще изглежда, минаха 4 години, но наистина и двамата сме отегчени от тези въпроси.

# 563
varna_2,   Hug   bouquet
Цитат
Омръзнаха ми тези въпроси. Моля ви, не ми ги задавайте повече. Много е странно това непрекъснато говорене за брадата.  И на мен ми е любопитно как ще изглежда, минаха 4 години, но наистина и двамата сме отегчени от тези въпроси.
Те наистина прекалиха с тая брада Grinning , не само на Халит досаждат, ами и на Берги.
Когато се обръсне ще започнат да го питат дали му липсва брадата Grinning и така докато си пусне за някой друг проект брада  Joy  Как не се сещат да попитат нещо по различно, че и за хората, които гледат репортажите им да бъде интересно newsm78

# 564
Varna, bab4i, Галя, Mydream - благодаря ви за преводите, снимките и клипчето! Hug Hug
Интервюто на Берги е много сладко - толкова е непринудена и мила! Heart Eyes Heart Eyes

# 565
# 566

За феновете на КД, утре е понеделник! Heart Eyes

# 567
Mydream,  Hug
чудесен клип с любими моменти.
Дано да има още много такива, защото това е магията на
филма-любовта между Махир и Фериде. Heart Eyes

# 568
  • София

# 569
Добро утро  Hug   food010