Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 160 654
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
VIVA, наскоро купихме едно от Метро - италианско и ни хареса.

Много отдавна не съм се разписвала тук, но сега запис с едни хапки:

# 691
Здравейте, до сега само съм коментирала Вашите вкусотии , ето днес най-после и аз имам снимков материал , е не са с такова хубаво качество като вашите снимки, ама ще ме прощавате, беше на лампа и с телефон с не много пиксели, та така, важото е че и аз най-после ще покажа нещо  Joy Joy bowuu bowuu Започваме с прословутия Чийз кейк с мус от виолетки (аз добавих и една малинова заливка отгоре,която не стана много добре, защото тавата ми беше крива, ама поне беше вкусна много) на Windy , блата ми с бисквитки малко се разпадна, маслото му е било малко, ще знам за следващият път  baby_neutral 
Скрит текст:

Цаца пържена на фурна Grinning
Скрит текст:

Типово пълнозърнест хляб (комбинирана рецепта) май трябваше да го снимам и разрязан
Скрит текст:

# 692
labrex имаш право. Може би следващият път ще сложа повече крем, въпреки, че добре се покриха блатовете с толкова крем, но може и още.  Wink

От мен Желиран таратор

и Мока сладолед

# 693
Сандвичи и хлебчета

# 694
Тивички с копър и с кисело мляко

крем супа от тиквички-

# 695
rossonera ,може ли рецептата на  хлебчетата по-горе? И също така ми е интересно на какво се пекат?
Благодаря ти предварително!  bowuu

# 696
  • София
rossonera ,може ли рецептата на  хлебчетата по-горе? И също така ми е интересно на какво се пекат?
Благодаря ти предварително!  bowuu
+1 И аз се интересувам. Много апетитно изглеждат Simple Smile

# 697
Love`s Green Kitchen, ако добавиш лъжица от този мока сладолед към фрапе ще стане нещо уникално! Аз си добавям и малко течна сметана като разбивам фрапето и става още по-вкусно Simple Smile

Отпреди няколко вечери у нас - пиле със спанак и сметанов сос

# 698
Мика*ела, Петяя, обикновено тесто за питка с две яйца и прясно мляко, но за грамажи не мога да кажа, защото меся на око и си знам на кое колко да сложа. Омесвам добре на ръка, оставям тестото да втаса, а след това разточвам и с чаша изрязвам питките/ хлебчетата. Оставям ги отново малко да втасат и пека на сух тефлонов тиган до готовност. Нищо особено не са тези питки/ хлебчета, споделяла съм ги няколко пъти в темата, дори сега се учудих, че има интерес. Надуват се като джоб-питките, но по желание могат и да се затиснат. Аз лично ги правя и надути и равни, зависи, всеки път различно, както дойде на момента.

И да не съм без нищо в темата... Крем с ягоди.

# 699
Просто питка:

# 700
  • забравих си мисълта...
Хляб от брашно от 10 вида  зърнени култури. Този път прибавих на 300 гр от това брашно и 150 гр ръжено брашно. Много е вкусен.

Лятото е почти тук и някак неусетно преминахме на храни със зелен и червен цвят.

Тиквички с ориз и червени чушки.

# 701
Ох, трябва да ви се забрани да готвите. Седя си тук и слюнкоотделям нещастно!!! Какви са тези вкусотиииии! Искам и аз...не да ги готвя естествено, да си ги хапвам  Joy

Venetta, какво е това в чашките на последната снимка?

# 702
Тайна, разкошни картофки! rossonera, винаги толкова изящно поднасяш храната!   
Гисчо, и овкусената вода и бадемовото мляко - СУПЕР!
Лабрекс, много харесвам всичко с извара. Ще разплача ангелите днес -утре!
Зори, уникален кейк!

Питка

Capt_Flintпреписах рецептата,утре живи и здрави ще я направя,ако стане ще снимам  Embarassed,стискай ми палци  Hug!

# 703
Големи вкусотии сте сътворили. Heart EyesПъстърва на скара.Задушени картофки и салата.

# 704
mimi0585 ,какво  направи на тая пастърва ,та да не и се лепне кожата ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт