Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 916
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Eми какъв е тоя въпрос  hahaha ти остави бебето...ами аз и по майката разбрах....Химена толкова прилича на нея ... Mr. Green

# 121
и поздравче... Mr. Green

# 122
мен друго ме мъчи...чудя се какво толкова има горе...че не дава мира на детето... Mr. Green newsm78

# 123
мен друго ме мъчи...чудя се какво толкова има горе...че не дава мира на детето... Mr. Green newsm78

Тони освен някой висящ шоколад да са провесили  hahaha

# 124

Микрофоните....онези с дългите дръжки...

# 125
# 126
Уилям хубаво си рекламира чипса във филма  Mr. Green ама и Химена си рекламира банските...не се оставят  Mr. Green

# 127

уили защо така...е заслабнал...нали в латино бранша...е по трудна работата...би трябвало там да е по увяхнал  Mr. Green

# 128
ощавил се е доста събрата напоследък  Mr. Green но може ролите да го изискват,знае ли човек  Mr. Green

# 129
сега друго пък се чудя....днес съм се събудил така чудещ се   Mr. Green

добре ако си представи човек...че всичко това са някакви съвпадения..и химена и уилям нямат и не са имали нищо повече от приятелство....и питанката ми е следната....токова млада и красива енергична и гореща жена...как една година ...издържа без определени екстри  Mr. Green и продължава да е все така усмихната Grinning

# 130
Тони да ти имам чуденето... hahaha

ее в случея...малко в сферата на фантазиите... Mr. Green ... но за принципа,кой пък е казал,че като нямаш връзка...не трябва да си усмихнат  Mr. Green то си има време и място за всичко,защо пак така подценяваш женския пол  Mr. Green

# 131
Кате аз не се и съмнявам....не че ви подценявам...но ако действително не е с уилям била изобщо...така случайни ли подхваща  hahaha hahaha ...не за друго,ами питам,защото сериозно преосмислям...преместването си в гуадалахара  Mr. Green

# 132
Да Тони със сигурност...всеки срещнат подхваща... hahaha то тогава нямаше да е мис вселена...друга мис щеше да е  Mr. Green hahaha ..нямаш шанс я по-добре в Бг си стой  hahaha

иначе наистина пък като го погледнеш така...1 година...много време...то се забравя  hahaha hahaha ...а тя е много известна..следят я изкъсо...тръгне ли и такава репутация...сбогом

# 133
ама как една година  Shocked вие двамата в ред ли сте...това си е божие наказание...1 година  ooooh! както Катето е казала,ми то минимум се забравя Joy Joy

аа не,не кубинеца...не е такъв жесток човек,той е милосърден....и обича да помага, как ще остави колежката да се гърчи в подобни мъки...разбира се,че ще се притече на помощ  Mr. Green

# 134
той уилям...защото винаги се "притичва на помощ на колежките с особено" ..затова му е такава славата...но истината е,че човека е просто прекалено милосърден  Mr. Green ...

Общи условия

Активация на акаунт