Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 948
  • 754
  •   1
Отговори
# 510

ама аз хич не съъм забравила....луната  Naughty ..едно че ми разваля 61 епизод...второ..е много кофти,като се сетя за Химе ...  ooooh!

На Химе,...Уилям трябва да и е обяснил вече...за тази Луна... Thinking
Абе... newsm78 нали постоянно са с GSM-ите в ръце...
Кате,спомняш ли си как се шегувахме,че Уилям от този GSM,/на почивките за Сабритас  в Рио../не забелязва бразилките... hahahaИмаше поне 5-6 снимки,като си гледаше нещо... Wink

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 01:50 от iss0o

# 511
значи в момента най-големия трагизъм е ,че на Мис Пуерто Рико и се разваля...61 -ви епизод....по важно от това няма hahaha hahaha
ей гавра такава  Mr. Green ,не си прав ..вие с бг дублажа не го забелязвате....ама е абсолютно същото ...а аз тези серии много си ги обичам и си ги повтарям като съм в настроение  Mr. Green пък сега вече и нямам желание да повтарям ...изниква ми образа на Ели в хижата вече  ooooh! ..много е лошо  Mr. Green

# 512

ама аз хич не съъм забравила....луната  Naughty ..едно че ми разваля 61 епизод...второ..е много кофти,като се сетя за Химе ...  ooooh!

ее ако не е вярно да,но ако е вярно...представям си обяснението....  Whistling

всъщност каквото и да е било....не станаха ли много обясненията... да те разиграват натам насам...много голяма любов ще да е това...на нормален човек...и аполон да е да му е писнало да е забравил ...но нали в аморето ....няма много логика...за съжаление  Mr. Green

# 513
не знам дали съм ви казвала...но приятеля на уилям маурисио...той си живее попринцип в сиудад де Мехико ...сега се сетих..може и той да е някаква връзка....макар че жена му  Mr. Green лека таза..абе навързано е...да не казвам как... Mr. Green

# 514

Кате,спомняш ли си как се шегувахме,че Уилям от този GSM,/на почивките за Сабритас  в Рио../не забелязва бразилките... hahahaИмаше поне 5-6 снимки,като си гледаше нещо... Wink
аа помня където не смееше да гледа  Joy Joy аз тогава мислех,че чете съобщения от феновете..колко наивно  Mr. Green

# 515
аа Кате то ако е вярно това за луната..обяснението ще е много цветущо..по добре да си го е спестил  hahaha

# 516
предполагам не сте забравили въпроса с колунга...в туитър намерих по темата интересни предрожения за партньори...повечето от които естествено не ми допадат

първото е гуадалахарското момче Хосе Рон
макар че като ме гледа така с тези очи...малко се поразмеквам  hahaha

# 517
Кате нали сини очи,черни коси...и от Гуадалахара  Joy Joy Joy какво повече ти трябва

значи те фенките и освен,че я дават само на мексиканец...ами и гуадалахарец трябва да е  Mr. Green

# 518
ее ти къде ме изпрати..то колкото мен висок hahaha не не става ..дребосъче е но сладурче..отбелязвам аз само...другия е жан....но и той е нисък за нея  Mr. Green ...а пък и останалите са на мнение,че и стигат кубинците  Mr. Green

# 519
..а пък и останалите са на мнение,че и стигат кубинците  Mr. Green

+1 Peace

Скрит текст:
чета ...реакции..от  елигутиерез19 ....

Pero que t pasa?Siempre con mensajitos!Tienes el hombre que tienes,no hay más!Tu peor competidor:tú misma,justificandote!

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 02:33 от iss0o

# 520
..а пък и останалите са на мнение,че и стигат кубинците  Mr. Green

+1 Peace

Скрит текст:
Pero que t pasa?Siempre con mensajitos!Tienes el hombre que tienes,no hay más!Tu peor competidor:tú misma,justificandote!

е тук се имаше предвид не че и стига кубинеца..ами че е време да смени плочата  Mr. Green

оо това пак състезания
но какво ти става...винаги със съобщения..имаш мъжа който заслужаваш..и нищо друго не е важно.твоя най голям съперник си ти самата,разбери го

# 521
оо ако е до разнообразие.... Mr. Green какво по голямо разнообразие от карибското на балканското
ние тук сме много услужливи,не е дошла само  Mr. Green

# 522

е тук се имаше предвид не че и стига кубинеца..ами че е време да смени плочата  Mr. Green

оо това пак състезания
но какво ти става...винаги със съобщения..имаш мъжа който заслужаваш..и нищо друго не е важно.твоя най голям съперник си ти самата,разбери го

Тя, първо трябва да се наслади и изслуша плочата...преди да я сменя....
 фенката на Ели е...права,в частта за съперника... Thinking

Скрит текст:
Имам една ...дразнеща испанка...Не знам езика ...превеждам си с ГТ,....има и други дами ,които харесват Ели...НО  към тази  точно ,изпитвам непоносимост...на ирационално ниво е....
Разгледайте ....нищо лошо може би няма....но въобще не я харесвам... Naughty
MARI CARMEN ‏@MARIARU1970

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 02:45 от iss0o

# 523
като говорим за непоносимост....

https://twitter.com/ElizMai

# 524

е тук се имаше предвид не че и стига кубинеца..ами че е време да смени плочата  Mr. Green

оо това пак състезания

Тя, първо трябва да се наслади и изслуша плочата...преди да я сменя....
 фенката на Ели е...права,в частта за съперника... Thinking

Скрит текст:
Имам една ...дразнеща испанка...Не знам езика ...превеждам си с ГТ,....има и други дами ,които харесват Ели...НО  към тази  точно ,изпитвам непоносимост...на ирационално ниво е....
Разгледайте ....нищо лошо може би няма....но въобще не я харесвам... Naughty
MARI CARMEN ‏@MARIARU1970

аз и погледнах последните 80 туита до преди 8 часа  Joy тази дама не си играе  Mr. Green
тя обсъжда целия филм  Mr. Green ,изключителна фенка е на Маги и Вальо...и на дамян и марина ама поотделно Joy Joy Joy недай си боже заедно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт