Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
ее момченца..къде отидохте вие... Mr. Green то преди елизабет...ехее..ние къде сме били  hahaha

естествено че след...2010-1011..някъде в тоя период...тя е от официалните...любови.. Mr. Green

и Наваретко не е анимична,бе ей  Mr. Green

това е защото не сте гледали...Руби...кралиците на теленовелите биха разбрали...но тази мацка беше в топа преди 10 години  Mr. Green

# 556
тя хубаво е била в топа..ама топа се мени..толкова време... е че 10 години...тя много ретро  hahaha
уилям явно си пада по каки..тя ми се вижда по възрастна от Ели  Thinking

# 557
ами не и знам...годините около 40 някъде трябва да е...или малко по малко  Crossing Arms ретро вика... hahaha ще  видиш ти  като станеш ретро  Mr. Green много си е добре жената за възрастта..но до Хайме стои невзрачно,за уилям съвсем...не знам...въпрос на чувства  Mr. Green

# 558
аа няма да стана ретро аз...ще си остана вечно млад и красив hahaha

аз за латино бранша говорех..нали каза,че била на мода преди 10 години...за бранша е ретро  Mr. Green иначе възрастта си е перфектна  Peace и аз щях да кажа,че до хайме странно стои..пък за уилям съвсем  Mr. Green

# 559
аа значи той има графа официални и неофициални любови  по време на "брака"  Mr. Green

оо преди 10 години тя добре е била,ама ние къде сме били... Mr. Green

уили явно обича каките тя и Ели му е кака..може би търси майчинския инстинкт....от който аз пък бягам  Joy hahaha

абе ретро ретро колко да е ретро...сега ако ни  дойде на крака...няма да я върнем  Mr. Green

# 560
Тони страхотен извод направи  hahaha ама внимавай,че да не дойде и Мис Гути...че и нея не е учитиво да връщаш  hahaha hahaha

# 561
аа Кате не издевателствай над мен...възрастта я преживявам...но антипатията...поне симпатична трябва да ми е  Mr. Green минимум....нея на Наваретко му я оставям  hahaha да не каже,че не споделям

# 562
Кате, Praynigможе ли ако и когато  ти е възможно, да ми преведеш...!

Скрит текст:
Христос възкресе!/или както се поздравяват в Латинска америка.
Нека Вярата,Надеждата и Любовта ви съпътстват винаги ,когато се изправяте пред нови предизвикателства и се налага да вземате важни за живота си решения!Ние ви подкрепяме...!  С любов от България!

Скрит текст:
Мисля си...защо Хайме не се отбие да пие едно кафе в Мексико.... Thinkingнали са си останали приятели с Химена... Thinkingхората там  пострадаха  от земетресението... а  е голям празник .... Thinking Уилям също е при семейството си... ThinkingКакъв е проблема и Химе да се срещне с приятел....? Thinking
Вижте ,не искам да използва Хайме по някакъв начин...но трябва и тя да отстоява личното си пространство и да се среща с  приятели....Уилям е всеки ден с Ели....и винаги си има причини....
Химена трябва да обърне малко нещата и ако наистина няма проблем за Хайме...да се срещне с него....по някакъв повод....
Не вярвам ,че точно аз го  искам...но е истина....Уилям ме изнервя вече с неговите обмисляния...Няма лошо,но ако не иска промени...просто да бъде честен...и с двете дами.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 17:31 от iss0o

# 563
Тони много пък си щедър Mr. Green

междудругото  някой друг ще гледа ли плейофите на Ен Би Ей

аз крепя Маями хийтс...не само заради събрата,но и заради него  Mr. Green

# 564

Къде ...и кога? И аз съм за горещите! Peace/само ,заради Уилям.../ Слабост са ми Чикаго Булс!/заради Майкъл Джордан....нали знаете...първата любов,ръжда не хваща.... Wink Thinking/

# 565

леле кръвен враг.... Mr. Green какви Маями..бе...Спърс ...Тексас...алооо hahaha

много запомна да ми лазиш по нерва ти  hahaha

# 566

Къде ...и кога? И аз съм за горещите! Peace/само ,заради Уилям.../ Слабост са ми Чикаго Булс!/заради Майкъл Джордан....нали знаете...първата любов,ръжда не хваща.... Wink Thinking/
това са програмите...на западната и източната конференция...с бг време...
самоче линкове още не съм намерила...ще пуснат вече...12 и 30.. започва при вас 19 и30 ще пуснат линкове
http://www.bgbasket.com/new.php?id=44798

# 567
аз и без това ти лазя по нерва  hahaha ...Хийтс са шампионите...не се залъгвай

но вижте днес ще гледам Клипърс  hahaha само заради Ел Пуебло де нуестра..... Mr. Green

Brooklyn Nets vs Toronto Raptors 0:30PM
Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers 3:30PM  + 7 часа наши  Mr. Green
http://www.epctv.com/channels/NBA-Online-Watch-4772.htm

# 568
оо така кажете,че излизаме на баскетболното игрище  hahaha

сега малко да разваля интригата около срещите....победителят е ясен

....за недоволните,съжелявам... Wink

горещите са сладури..но миналия път бяха късметлии .... спърс,честно казано бяха по добри  hahaha но късмет

# 569
сега малко да разваля интригата около срещите....победителят е ясен

....за недоволните,съжелявам... Wink

Тони,нима??  Mr. Green

и кой ти го каза...Афродита ли... Joy Joy защото ако е тя...и аз да се местя към чикаго hahaha

Общи условия

Активация на акаунт