Търся електронна книга - тема 11

• 159 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, къде мога да намеря "Her master's courtesan"- Lily White?
http://kickass.to/her-master-s-courtesan-t8799078.html

# 601
  • Някъде в облаците
Здравейте. Повече от две седмици от както съм пуснала в MailBooks-а заявка за Дейвид Балдачи - "Ден нула" и то от двама, които я имат, но никакъв отговор.  Sad
Ще помоля, който я има да ми я прати на:

Скрит текст:

Благодаря предварително.  Simple Smile

В Моите произведения е вписана - denniss - със същото потребителско име съм регистрирана. ще я изпратя. Последните дни съм я изпратила на над 10 потребители.  Laughing

# 602

Изтеглих го но файлът има само 4 страници.

# 603
  • София

Изтеглих го но файлът има само 4 страници.

Файловете са два - .epub  и .mobi. Проверих и двата - наред са. Нещо не теглиш както трябва.

# 604
Много бих искала да прочета тази книга

Поисках я в cheti.me, но все още не са ми я пратили. Не знам колко е нормално да се чака, но мина цяла седмица и предположих, че няма да я получа Simple Smile. Та бих искала да помоля, ако някой я има и не му е проблем, да ми я прати на този адрес: marinova_98@yahoo.com. Благодаря  Hug!

# 605

Поисках я в cheti.me, но все още не са ми я пратили. Не знам колко е нормално да се чака, но мина цяла седмица и предположих, че няма да я получа Simple Smile. Та бих искала да помоля, ако някой я има и не му е проблем, да ми я прати на този адрес: marinova_98@yahoo.com. Благодаря  Hug!
Провери си имейла! Peace

Ако не съм много нахална,може ли и на мен. Praynig
И аз при срамежливите нахалници Embarassed
И аз се нареждам на опашката за книжката
Разбира се.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 18:03 от Violeni

# 606

Поисках я в cheti.me, но все още не са ми я пратили. Не знам колко е нормално да се чака, но мина цяла седмица и предположих, че няма да я получа Simple Smile. Та бих искала да помоля, ако някой я има и не му е проблем, да ми я прати на този адрес: marinova_98@yahoo.com. Благодаря  Hug!
Провери си имейла! Peace
Скрит текст:

# 607

Благодаря  Hug!

# 608
  • софия

Поисках я в cheti.me, но все още не са ми я пратили. Не знам колко е нормално да се чака, но мина цяла седмица и предположих, че няма да я получа Simple Smile. Та бих искала да помоля, ако някой я има и не му е проблем, да ми я прати на този адрес: marinova_98@yahoo.com. Благодаря  Hug!
Провери си имейла! Peace
Скрит текст:
И аз при срамежливите нахалници Embarassed
Скрит текст:
  bouquet

# 609
Привет!Дали се намира някъде "Поща" на бг от Чарз Буковски!

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 18:08 от art54

# 610
И аз се нареждам на опашката за книжката "Клуб на любителите  на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи"и БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО , защото е изчезнала от сайта cheti.me и то доста отдавна-ако е възможно разбира се!
zbeti_kab@abv.bg
 newsm78  bouquet

# 611
И аз се нареждам на опашката за книжката "Клуб на любителите  на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи"и БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО , защото е изчезнала от сайта cheti.me и то доста отдавна-ако е възможно разбира се!
zbeti_kab@abv.bg
 newsm78  bouquet

http://dox.bg/files/dw?a=7e479504b1

# 612
  • В две мънички очи...
Али Конди - Кръстопът.

Кръгозор са пуснали доста книги на промо - 5лв.

# 613
zbeti_kab@abv.bg
 newsm78  bouquet

http://dox.bg/files/dw?a=7e479504b1

Отново благодаря!

# 614
Здравейте!Търся книгата " Под сянката на свещеното дърво" на Вадей Ратнър.Започнах я на хартиен вариант,но за жалост книгата не е у мен ,а много ми се иска да я дочета.Благодаря предварително ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт