Търся електронна книга - тема 11

• 158 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
има я в мейлбукса във всички формати

# 646
Любезна съфорумка ми изпрати преди няколко дни „Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи“ в epub формат.Много се зарадвах,отдавна искам да я прочета.Но всякакви опити да я преформатирам в mobi са неуспешни.За пръв път ми се случва.Пробвах и с calibre,и с онлайн конвертори-не става.Имате ли някаква идея или пък ако някой я има в mobi,ще бъда благодарна,ако ми я  изпрати на имейл
Скрит текст:
.

# 647
  • ... рееща се.
@lafka, не знам защо при теб не се получава, аз конвертирах без проблем. Simple Smile Пратих ти .моби файла на мейла Wink

# 648
  • Варна
Оо, това ми звучи интертесно. Може ли даго изпратите и на мен poony78@yahoo.com
Благодаря предварително   bouquet

# 649
  • на майната си
Ще съм благодарна за:
"Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи“ в epub.
m.rashkova@gmail.com

# 650
Здравейте,прочетох доста теми но така и не открих "Красиво копеле" на Кристина Лорен.Ако някой разполага с нея,ще съм адски благодарна да ми я прати на velizara_georgieva@abv.bg  Благодаря предварително Simple Smile

# 651
Ще съм благодарна за:
"Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи“ в epub.
m.rashkova@gmail.com

Предлагам да си я дръпнеш - на 42 стр от темата е линка към нея, че не е в мен външния хард.

# 652
Здравейте ,отдавна се опитвам да намеря книгите на Стивън Кинг-Джойленд и Под купола 1-2 част в електронен вариант,но без успех Cry Някой да знае от къде мога да ги сваля на Български език или някой който ги има ако може да ми ги изспрати на e-mail ще съм много благодарна

selfsame@abv.bg

# 653
Здравейте,прочетох доста теми но така и не открих "Красиво копеле" на Кристина Лорен.Ако някой разполага с нея,ще съм адски благодарна да ми я прати на velizara_georgieva@abv.bg  Благодаря предварително Simple Smile
Ако говориш за книгата " Beatiful bastard" на бг в преведена " Красив негодник" , иначе за " Красиво копеле" не бях чувала, втората част е " Красив непознат" третата трябва да излезе тия дни - " Красив играч", първите две ги има абсолютно навсякъде във всички възможни формати - cheti.me, mailbooks......

# 654
Здравейте ,отдавна се опитвам да намеря книгите на Стивън Кинг-Джойленд и Под купола 1-2 част в електронен вариант,но без успех Cry Някой да знае от къде мога да ги сваля на Български език или някой който ги има ако може да ми ги изспрати на e-mail ще съм много благодарна

selfsame@abv.bg

Надали някой може да ти ги изпрати,  все още ги няма в електронен вариант.  Peace

# 655
Здравейте.Имате ли представа от къде мога да си изтегля "Как да се справим с тревожността и фобиите?" от Едмънд Борн? Благодаря предварително.

# 656
Ако говориш за книгата " Beatiful bastard" на бг в преведена " Красив негодник" , иначе за " Красиво копеле" не бях чувала, втората част е " Красив непознат" третата трябва да излезе тия дни - " Красив играч", първите две ги има абсолютно навсякъде във всички възможни формати - cheti.me, mailbooks......

Благодаря,аз ги имам "Красив негодник" и "Красив непознат",явно не съм разбрала нещо за третата част. Embarassed

# 657
Някой има ли "ходещо бедствие" на джейми макгуайър

# 658
  • на едно прекрасно място
Здравейте, има ли някой Дъблин стрийт и Перфектният мъж?

# 659
Здравейте, има ли някой Дъблин стрийт и Перфектният мъж?

Перфектният мъж на Линда Хауърд я има в Mailbooks и в cheti.me, а Дъблин Стрийд я има на руски в Mailbooks.

Общи условия

Активация на акаунт