Търся електронна книга - тема 11

• 159 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,

Търся няколко книги:

1. Площад Диамант - Мерсе Родореда
2. Али и Нино - Курбан Саид
3. Момичето от Златния рог - Курбан Саид

Моля ако някой ги има да ми ги изпрати на
Скрит текст:
Благодаря предварително!  bouquet

# 706
Здравейте! Мидълсекс е напълно сканирана и се обработва...
От Атлас изправи рамене имам първа и трета част. Първа е в МБ, а третата ще сканирам скоро. Ако някой има възможност да сканира втората, ще бъде чудесно да съберем и трите...
Здравей, сканирах втората част и след малко ще я кача в мейлбукс. Peace
Започна ли третата?

# 707
Здравейте, искам да сваля на ММ 20 000 левги под водата на Жул Верн.  Hug Ако някой може да ми съдейства би било супер, благодаря предварително!

Няма я в читанка, за съжаление.

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 13:39 от L0v3d

# 708
  • В две мънички очи...
Здравейте, искам да сваля на ММ 20 000 левги под водата на Жул Верн.  Hug Ако някой може да ми съдейства би било супер, благодаря предварително!

Провери в читанка

# 709
Привет на всички!Търся "Забранена жена "на В. Вермут.

Ако някой има информация да помага.
Щастлив ден от мен!

# 710
Здравейте! Мидълсекс е напълно сканирана и се обработва...
От Атлас изправи рамене имам първа и трета част. Първа е в МБ, а третата ще сканирам скоро. Ако някой има възможност да сканира втората, ще бъде чудесно да съберем и трите...
Здравей, сканирах втората част и след малко ще я кача в мейлбукс. Peace
Започна ли третата?
Здравей! Много, много благодаря за книгата и бързата реакция!  bouquet
Да, започнах третата. Мисля до сряда най-късно да е в МБ.

# 711

Да, започнах третата. Мисля до сряда най-късно да е в МБ.
Чудесно!  thumbsup

# 712
  • TX
радвам се, че ще намеря скоро книгата която търся Атлас изправи рамене, но с мейлбукса нещо не ми се получава отимав да чета

# 713
  • Плевен / София
Момичета, а как се свалят книги от cheti.me? Харесах си една книга, но не успях да я сваля  Confused
джуджанка Hug
 Трябва да имаш регистрация.Има бутон "поискай", пишеш до този, който я е качил и посочваш e_mail на който да получиш книгата.
Успех Party

# 714
Здравейте!
Някой има ли Сърце на вампир на Керелин Спаркс или Дар от съдбата на Джейми Джесандро?
 koteto_rosi@abv.bg

Благодаря предварително!

# 715
Здравейте,
имам проблем с МБ, отваря се и след това нито мога да получа книга, нито да поиска, нито да напиша ЛС. Докато бях БГ нямаше такъв проблем. Бихте ли ми дали съвет какво да направя.
Благодаря.

# 716
  • София
Момичета, а как се свалят книги от cheti.me? Харесах си една книга, но не успях да я сваля  Confused
джуджанка Hug
 Трябва да имаш регистрация.Има бутон "поискай", пишеш до този, който я е качил и посочваш e_mail на който да получиш книгата.
Успех Party

Благодаря! Вече се сдобих с две книги Simple Smile

# 717
  • София
Търся "Бонбонени обувки'.  
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 10:00 от Klemy

# 718
Търся си някоя книга с история на Испания и Латинска Америка. Ако можете да ме ориентирате ще съм ви много благодарна. Simple Smile

# 719
Най - накрая цялата трилогия ''Дивергенти'' на Вероника Рот е качена в DMCA-removal-from-Google (http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=408095&hit=1)    Peace

Общи условия

Активация на акаунт