Търся електронна книга - тема 11

• 159 381
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!Честит празник!
Търся книгите :1.Хартиени градове,Джон Грийн
                         2.Вината в нашите звезди,Джон Грийн
Ще съм много благодарна ,ако някой ми ги прати.Може би сте ги пуснали някъде по форума,но съм нова и не знам къде да гледам . Grinning
Скрит текст:

# 106
Ще съм много благодарна ,ако някой ми ги прати.Може би сте ги пуснали някъде по форума,но съм нова и не знам къде да гледам . Grinning
Скрит текст:

Има ги и двете в MailBooks във всякакви формати! Peace

# 107
Скрит текст:

Има ги и двете в MailBooks във всякакви формати! Peace

Мерси много! Simple Smile

# 108
Здравейте,

търся 4, 5, 6 книга от поредицата "Академия за вампири". На български обаче Simple Smile
Ще съм много благодарна, ако някой от вас може да ми ги прати по имейл!

Ще го напиша при интерес Simple Smile

# 109
  • Берковица
Търся Наричайте ме Скарлет на  Катрин Панкол, имах я на хартиен носител но благодарение на една позната от друг сайт вече я нямам....

# 110
Моля, някой ако има  Зов за завръщане. Моята невероятна история-Арнолд Шварценегер нека ми е изпрати на rasheva.1993@abv.bg  Sad

# 111
  • Пловдив
Пропуснах да се запиша в темата.
Аз все още търся Иван Хаджийски: "Бит и душевност..."

# 112
Здравейте! Да се запиша и аз Simple Smile Търся Уйски бийч на Нора Робъртс - български или английски вариант няма значение Simple Smile

# 113
Здравейте! Да се запиша и аз Simple Smile Търся Уйски бийч на Нора Робъртс - български или английски вариант няма значение Simple Smile

На английски я има в The Pirate Bay. Enjoy  Hug

# 114
Здравейте,
търся "Пилот на Stuka". Някой да я е срещал? Благодаря предварително!   bouquet

# 115
  • Бургас
Търся Анита Блейк- книга 11- в МБ я има пусната фен превод разбира се, но не е цялата, само 192 стр. е. Не успях да намеря инфо дали е преведена цялата или до 192 стр. е стигнал превода и за това така я има качена  Peace
madlenaivanova@abv.bg

# 116
  • София
Търся Анита Блейк- книга 11- в МБ я има пусната фен превод разбира се, но не е цялата, само 192 стр. е. Не успях да намеря инфо дали е преведена цялата или до 192 стр. е стигнал превода и за това така я има качена  Peace
madlenaivanova@abv.bg

В момента се превежда още.

# 117
Христос Воскресе!
Аз търся няколко книжки за разтоварване:
Питър Мейл (чела съм само "Една година в Прованс" и си свалих "Винена афера"), ако имате другите, ще съм много благодарна   bouquet
Скрит текст:

# 118
Бих искала да попитам, дали някой има 8-мата книга Пробудена от поредицата Училище за вампири.. в програмата mailbooks я има, но вече 4 месеца никой не ми я праща, ще съм благодарна ако някой ми я прати.Simple Smile)
eva9123@mail.bg
evmitooo@gmail.com

# 119
Здравейте!Дали вече може да се намери" Училището свърши завинаги"-Джеймс Патерсън???
liliq_8@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт